23 Haziran 2010, Çarşamba 08:34:52

KTHY'DE İMZALAR BUGÜN ATILIYOR

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) Genel Kurulu, zor durumda olan şirkete ortak alınması konusunda uzun süredir devam eden görüşmeler sonrasında ortaklıkta Atlasjet’te karar kıldı.
  • kayseri seferi ne zaman yapılacak hiçbir bilgi yok bilen biri varsa lütfen paylaşsın
  • yönetimdeki beceriksizlik yuzunden bu hale gelen kthy atlasjet sayesinde kendısını toparlıcagını dusunuyorum bence kthy nın kendıne gelmesı ıcın fırsat atlasjet süphesiz çok iyi hizmet veren bir şirket başarılı olcaklarına inanıyorum ayrıca kthy satılmamıstr %50 ortaklık ıle 5 yıl çalışılacaktır. bu bir projedir, kthy bu sayede kendını cok rahat toparlıcak ve cok ıyı yerlere gelecegıne ınanıyorum.
  • imza atmak kolaydır. kolayı seçmek satılmışlıktır, korkup kaçmaktır. halk sayın Saner'i mücadele etsin iş üretsin diye seçti ama o imza atıp satmakla işe başladı. Keşke bir bilene sorup biraz hesap yapsaydınız sayın bakanlarım. hesap yapmışsanız ise KTHY'nin karlı bir şirket olduğunu görmüşünüzdür. görmüş iseniz bu kara ortak bulma sebebiniz nedir? şirket içinde çalışarak mücadele eden insanları da mı görmediniz. 100 bin bilet satılmış durumda yaz bitene kadar 200 bin daha satılır yaz bitiminde borçlar ödenir. hiç bilemediniz yıl sonuna kadar bir ödeme planı yaparsınız. bizler kaç ay maaş almadık bankalara yıl sonuna kadar ödeme planlarımızı sunduk ve dişimizi sıkıp çalışmaya koyulduk. karşılığı bu mudur? sizlere başarılar dilerim
  • Atlasjet bence Pegasusa göre daha iyi bir ortak KTHY için. Taraflara hayırlı olsun.

KKTC Başbakanı İrsen Küçük başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu da KTHY Genel Kurulu’nun kararını tasvip ettiğini ve KTHY ile Atlasjet arasında yapılacak yüzde 50-50 haklarla 5 yıllık işletme ortaklığının bugün imzalanacağını duyurdu.

KKTC Başbakanlık binasında dün, gün boyu KKTC Başbakanı Küçük başkanlığındaki Bakanlar Kurulu, KTHY Yönetimi ve diğer ilgililer arasında yapılan toplantıların ve yoğun mesainin ardından basına açıklamada bulunan Küçük, söz konusu ortaklık görüşmelerinin uzun sürdüğünü, çünkü bu kararı almanın kolay olmadığını vurguladı.

KTHY'DE İMZALAR BUGÜN ATILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kayseri seferi ne zaman yapılacak hiçbir bilgi yok bilen biri varsa lütfen paylaşsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yönetimdeki beceriksizlik yuzunden bu hale gelen kthy atlasjet sayesinde kendısını toparlıcagını dusunuyorum bence kthy nın kendıne gelmesı ıcın fırsat atlasjet süphesiz çok iyi hizmet veren bir şirket başarılı olcaklarına inanıyorum ayrıca kthy satılmamıstr %50 ortaklık ıle 5 yıl çalışılacaktır. bu bir projedir, kthy bu sayede kendını cok rahat toparlıcak ve cok ıyı yerlere gelecegıne ınanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
imza atmak kolaydır. kolayı seçmek satılmışlıktır, korkup kaçmaktır. halk sayın Saner'i mücadele etsin iş üretsin diye seçti ama o imza atıp satmakla işe başladı. Keşke bir bilene sorup biraz hesap yapsaydınız sayın bakanlarım. hesap yapmışsanız ise KTHY'nin karlı bir şirket olduğunu görmüşünüzdür. görmüş iseniz bu kara ortak bulma sebebiniz nedir? şirket içinde çalışarak mücadele eden insanları da mı görmediniz. 100 bin bilet satılmış durumda yaz bitene kadar 200 bin daha satılır yaz bitiminde borçlar ödenir. hiç bilemediniz yıl sonuna kadar bir ödeme planı yaparsınız. bizler kaç ay maaş almadık bankalara yıl sonuna kadar ödeme planlarımızı sunduk ve dişimizi sıkıp çalışmaya koyulduk. karşılığı bu mudur? sizlere başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet bence Pegasusa göre daha iyi bir ortak KTHY için. Taraflara hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000