27 Mayıs 2010, Perşembe 09:25:39

KTHY yeni yöneticilerini seçti

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) Genel Kurulu, yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi.
  • Allah dünyayı siyasilerden korusun
  • esas yönetim ihaleden sonra erken yorum yapmayalım
  • hep aynı film.bukadar zormu gerçek anlamda havacı bulmak.allah kthy yi politikacılardan korusun..
  • Sonra, "Bu KTHY'dan ne köy olur ne de kasaba.Kökünden özele devredilmesi en doğru karardır" deyince gücenenler oluyor. İsimleri adamakıllı bir araştırın bakalım. Demek ki hiç ama hiç akıllanmıyorlar. Daha doğrusu zaten düzelmesi yerine "Kendi adamlarımızı sokuşturalım" mantığı hala aynen devam ediyor. hani türkçemizde bir laf vardır. Bu kafayla gidersen askere, zor alırsın tezkere derler ya aynen öyle.
  • Hepsi birbirinden profesyonel havacılar ve işletmeciler herhalde. Aynı yöneticileri gibi. Hayırlı olsun.
  • bir başka sitede çalışanların maaşları tümüyle ödendi yazıyor
  • Fikret Çavuşoğlu KTHY'den işten çıkarılan bir personel. Şimdi yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Nasıl yürüyecek işler, eski günlerden gelen doğrular ve yanlışlar yönetim kurulunu nasıl etkileyecektir. Fikret Çavuşoğlu ile KTHY arasında uzun davalık süreçler yaşanmıştı, hatta nihai kararı Anayasa Mahkemesi vermek durumunda kalmıştı. Şimdi ne olacak KTHY'yi kurtarmak için atananlar önce eski intikamlarını mı almaya çalışacak. KTHY yine siyasi hesapların arasında güme gidecek, hızla sona yaklaşılıyor kimse telafuz etmeye cesaret etmese de artık şirketin tasfiyesi için son çalışmalar yapılmaya başlandı bile.

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı binasında dün yapılan toplantıya, KTHY hissedarları olan Türk Cemaat Meclisi Konsolide Fonu İnkişaf Sandığı ve ADA Havacılık A.Ş'nin temsilcileri katıldı.

KTHY’nin yeni yönetim Kurulu’na Ada Havacılık Anonim Şirketi’nden Niyazi Bekiroğlu, Ruhi Kahraman, Şahap Aşıkoğlu ve İnkişaf Sandığı’ndan Taner Derviş ile Fikret Çavuşoğlu seçildi.

KTHY’nin beş kişilik yönetim kurulundan başkan dahil dört kişi, şirketin içinde bulunduğu ekonomik darboğazla ilgili hükümetin önünü açmak amacıyla istifa etmişti.
 

KTHY yeni yöneticilerini seçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Allah dünyayı siyasilerden korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
esas yönetim ihaleden sonra erken yorum yapmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hep aynı film.bukadar zormu gerçek anlamda havacı bulmak.allah kthy yi politikacılardan korusun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonra, "Bu KTHY'dan ne köy olur ne de kasaba.Kökünden özele devredilmesi en doğru karardır" deyince gücenenler oluyor. İsimleri adamakıllı bir araştırın bakalım. Demek ki hiç ama hiç akıllanmıyorlar. Daha doğrusu zaten düzelmesi yerine "Kendi adamlarımızı sokuşturalım" mantığı hala aynen devam ediyor. hani türkçemizde bir laf vardır. Bu kafayla gidersen askere, zor alırsın tezkere derler ya aynen öyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hepsi birbirinden profesyonel havacılar ve işletmeciler herhalde. Aynı yöneticileri gibi. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir başka sitede çalışanların maaşları tümüyle ödendi yazıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fikret Çavuşoğlu KTHY'den işten çıkarılan bir personel. Şimdi yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Nasıl yürüyecek işler, eski günlerden gelen doğrular ve yanlışlar yönetim kurulunu nasıl etkileyecektir. Fikret Çavuşoğlu ile KTHY arasında uzun davalık süreçler yaşanmıştı, hatta nihai kararı Anayasa Mahkemesi vermek durumunda kalmıştı. Şimdi ne olacak KTHY'yi kurtarmak için atananlar önce eski intikamlarını mı almaya çalışacak. KTHY yine siyasi hesapların arasında güme gidecek, hızla sona yaklaşılıyor kimse telafuz etmeye cesaret etmese de artık şirketin tasfiyesi için son çalışmalar yapılmaya başlandı bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000