09 Haziran 2010, Çarşamba 12:09:17

KTHY KAYNIYOR, İSTİFALAR BAŞLADI (GÜNCELLENDİ)

Kıbrıs Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanvekili Şahap Aşıkoğlu istifa etti.
  • PErsonel maaşlarındaki dengesizlikleri herkes bilyor yıllardır ama gık çıkaran yok. 4-5 bin lira alan kapsam içi bekçiler, işçileirn sayısını sayın sendika başkanı açıklayabilir mi? Bunlar şefler, müdürlerden daha çok para alır yıllardır, kimse dokunamaz ya partilidir ya da sendikalı.Aslında mesele bu değil. Tüm gürüültü TC parayı kesti ondan. Çıkış yok artık! Ballı börek, peksimet bile değil şimdi.Atlas size o paracıkları hayatta vermez.Patırdının bir sebebi o, diğeri de pas biletler ve şirketlerin bilet vurgunu.Bunlarda bitecek..E geriye ne kaldı?? O zaman olmaz..İstemezük..Bayrak, vatan, millet şimdi akıllarına geldi. Hani Recep Bey ve partisi harikaydı şimdi neden adamı diye Atlasa kızıyorsunuz? Çıkarlar zedelendi değil?Yaşasın KTHY!
  • Bu insallah yarin bugun cozumlenir de buisten kurtuluruz
  • Bu ihale olayi cok sacma neden tek sirket katilsn diye ugrastilar anlamsiz TAV da teklif vermek istemis ama haftasonuna denk geldiginden verememis
  • Arkadaşlar burayı en iyi burada yaşayanlar bilir.Anca yeme içme goygoy peşindeler.Artı o da yetmez gibi TC vatandaşlarına kabasakal diye hitap ederler vs vs.Ticaret zekalarıda yok denecek kadar az zaten mantıklı olsalar bırakın alan alsın 3 gün sonra icra gelip toptan işsiz kalacağınıza birileri alsında bari ona göre yine çalışan işleyen birileri olsun.Ama onu düşünecek akılları dahi yok dinleri imanları para olmuş çok yazık.Ayrıca bi arkadaş sormuş maaşları F/O'lar extrasız 5000 $ alıyor diye biliyorum.
  • kaybeden Atlas olacak.
  • Yazıklar Olsun !! Bir zamanlar türkiye gazerelerinde KTHY'ye bakında THY'yi öyle yönetin diye haberler çıkardı (THY'nin zarar etttiği dönemlerde) şimdi ise... ahh ahh 35 yıllık emek .. 7 tane kendine ait 727si ve 1 a310'u olan şirket nerde ? BİZ ONU İSTİYORUZ !!!
  • 900 personelle topu topu 5 uçaklık bir filoya sahip bir şirketin zarar etmesinden daha doğal ne olabilirki. bu havayolunda çalışanların maaşları hakkında bilgisi olan var mı acaba. doğru dürüst bir yolcu ve işletme politikası yok, yüksek maaşlar, ee niye zarar ettik. acaba niye...
  • hayırlısı neyse o olsun
  • Easy come , easy go. Ahh güzell Kıbrıs ne hallerdesin.

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı binasında 26 Mayıs 2010 tarihinde yapılan toplantıya, KTHY hissedarları olan Türk Cemaat Meclisi Konsolide Fonu İnkişaf Sandığı ve ADA Havacılık A.Ş'nin temsilcileri katılmış, Niyazi Bekiroğlu, Ruhi Kahraman, Şahap Aşıkoğlu ve İnkişaf Sandığı’ndan Taner Derviş ile Fikret Çavuşoğlu yönetim kurulu üyeliğine seçilmişti.

Şahap Aşıkoğlu, KTHY Yönetim Kurulu Başkanvekilliği'ne getirilmişti.

KTHY'nin borçlarından kurtarılma ve sağlıklı bir yapıya oluşması için yeni yönetimle birlikte ihaleye çıkılması kararı alınmıştı. Düzenlenen ihaleye yalnızca Türkiye'den AtlasJet Havayolları teklif vermiş, ancak ihalede teklif edilen zarfın bulunduğu sandıktan çalındığı ortaya çıkmıştı.

İşte yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından KTHY Yönetim Kurulu Başkanvekili Şahap Aşıkoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

KTHY KAYNIYOR, İSTİFALAR BAŞLADI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
PErsonel maaşlarındaki dengesizlikleri herkes bilyor yıllardır ama gık çıkaran yok. 4-5 bin lira alan kapsam içi bekçiler, işçileirn sayısını sayın sendika başkanı açıklayabilir mi? Bunlar şefler, müdürlerden daha çok para alır yıllardır, kimse dokunamaz ya partilidir ya da sendikalı.Aslında mesele bu değil. Tüm gürüültü TC parayı kesti ondan. Çıkış yok artık! Ballı börek, peksimet bile değil şimdi.Atlas size o paracıkları hayatta vermez.Patırdının bir sebebi o, diğeri de pas biletler ve şirketlerin bilet vurgunu.Bunlarda bitecek..E geriye ne kaldı?? O zaman olmaz..İstemezük..Bayrak, vatan, millet şimdi akıllarına geldi. Hani Recep Bey ve partisi harikaydı şimdi neden adamı diye Atlasa kızıyorsunuz? Çıkarlar zedelendi değil?Yaşasın KTHY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu insallah yarin bugun cozumlenir de buisten kurtuluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ihale olayi cok sacma neden tek sirket katilsn diye ugrastilar anlamsiz TAV da teklif vermek istemis ama haftasonuna denk geldiginden verememis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar burayı en iyi burada yaşayanlar bilir.Anca yeme içme goygoy peşindeler.Artı o da yetmez gibi TC vatandaşlarına kabasakal diye hitap ederler vs vs.Ticaret zekalarıda yok denecek kadar az zaten mantıklı olsalar bırakın alan alsın 3 gün sonra icra gelip toptan işsiz kalacağınıza birileri alsında bari ona göre yine çalışan işleyen birileri olsun.Ama onu düşünecek akılları dahi yok dinleri imanları para olmuş çok yazık.Ayrıca bi arkadaş sormuş maaşları F/O'lar extrasız 5000 $ alıyor diye biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kaybeden Atlas olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazıklar Olsun !! Bir zamanlar türkiye gazerelerinde KTHY'ye bakında THY'yi öyle yönetin diye haberler çıkardı (THY'nin zarar etttiği dönemlerde) şimdi ise... ahh ahh 35 yıllık emek .. 7 tane kendine ait 727si ve 1 a310'u olan şirket nerde ? BİZ ONU İSTİYORUZ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
900 personelle topu topu 5 uçaklık bir filoya sahip bir şirketin zarar etmesinden daha doğal ne olabilirki. bu havayolunda çalışanların maaşları hakkında bilgisi olan var mı acaba. doğru dürüst bir yolcu ve işletme politikası yok, yüksek maaşlar, ee niye zarar ettik. acaba niye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlısı neyse o olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Easy come , easy go. Ahh güzell Kıbrıs ne hallerdesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000