13 Nisan 2009, Pazartesi 23:49:16

KTHY ilk 5'e girdi

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY), Londra'daki Stansted Havaalanı'na uçan 27 hava yolu şirketi içinde en iyiler arasında ilk 5'e girdi.
  • KTHY kendi kendine gelin güvey oluyor. Kendi kendini övmekle olmaz.Eller seni övsün..
  • KTHY nin ilk 5 e girmesi tebrik edilecek konu. Ama Ercanda ki hizmetler ne olacak ? En büyük kaybınız bu. Bir gelen bir daha gelmiyor. Check in ilgisiz, saygısız, pasaport rezillik, yerde çalışan personelde kişisel gelişim eğitimleri sıfırın altında. Bu şartlarda bir yerlere gelmeniz imkansız. Bu işi adam gibi yapabilecek, torpilleri tanımayacak adamlara verin ne olur. Yakında Ercan havalimanına rezilcan havaalanı demeye başlayacağız.
  • kthy pilotları ozellikle first officerları bircok havayolundakilerden daha sıkı egitiliyorlar .kthyde basarısız olup gonderilen bircok pilot diger sirketlerde ve thy de ucuyor.
  • THY 55 atar (: ,pilotlarınız kendilerini yırtıyor da thy almıyor.
  • KTHY yönetimine tebrikler. Uzun seneler sonra KTHY de doğru işler yapılmaya başlandı. Kıbrıs halkı kendi havayolu ile gurur duyuyor:)))
  • Tebrikler diyen Kthy personelini bende tebrik ederim.Kthy'nin özel bir şirket olduğunu bilmiyordum.Kıbrısta bir Kit olduğunu sanıyordum demek değilmiş.Arkasında da devlet yokmuş.Ne diyelim tebrikler..
  • KTHY THYye her bakımdan 5 kat fark atar. Birkere uçakları bakımlı ve tertemiz. THY gibi arkalarında devlet te yok, devletten THY gibi para da almıyorlar. Çok merak ediyorum THY kaçıncı olmuş bu sıralamada.Eminim sonuncu yada sondan birincidir. Geçende uydurma bir kurumdan birincilik aldıya. Televizyonların kendilerini para verip reytinglerde birinci göstermesi gibi. Temel'den de başka birşey beklemek hayal olur zaten. Badem bıyıklı ol. THY'de işi kap, Pilot bile olursun. Uçak düşüre düşüre pilotluğuda öğrenirsin. Kazalarda ölme yeter. Badem bıyıklı isen önemli değil. Uçaklar sana feda olsun.
  • gerçek diyorum en sorunsuz şekilde kullandığım havayollarından biridir kthy. kıbrıs uçuşlarında..verdiği hizmetlerin birçok havayolundan daha iyi olduğunu düşünmekteyim..en azından gördüğüm kadarıyla..kabin personeli de gerçekten güleryüzlü..
  • Gazetelere ve internet sitesinden boy boy iş ilanları verip sonrada turkuazla anlaşıp basvuran pilotlara tenezzül edip mail veya telefon yoluyla cevap vermeyen, aradığın zamanda oyalama taktikleriyle pilotları cocuk oyuncagına ceviren gercekten cok standartlı etik bir şirket. Sayın kthy yetkilileri önce insan olucaz sonra yönetici. Bu kafayla biraz zor işiniz. Allah kolaylık versin. 2 oldu bu oyalama taktiğiniz. Bir daha oynayacak adam bulabilirseniz helal olsun size.

KTHY Basın Yayın Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre, İngiltere BAA, London Stansted Airport Authority tarafından, 2009 yılı mart ayında London Stansted Havaalanı'na uçuş yapan tüm havayolları değerlendirildi.

Buna göre, KTHY, Stansted Havaalanı'na uçan 27 havayolu şirketi içinde en iyiler arasında ilk 5'te yer aldı.

Açıklamada, "Resmi otorite tarafından yayınlanan belgeyle, KTHY'nin ne kadar güvenli ve uçuş emniyet kriterlerine bağlı uçtuğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. KTHY ailesi 35 yıllık geçmişi ile övünülebilecek bir yapıdadır ve endüstri şartlarında en iyiler arasında var olmaya bütün gayreti ile devam edecektir" denildi.

KTHY ilk 5'e girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY kendi kendine gelin güvey oluyor. Kendi kendini övmekle olmaz.Eller seni övsün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY nin ilk 5 e girmesi tebrik edilecek konu. Ama Ercanda ki hizmetler ne olacak ? En büyük kaybınız bu. Bir gelen bir daha gelmiyor. Check in ilgisiz, saygısız, pasaport rezillik, yerde çalışan personelde kişisel gelişim eğitimleri sıfırın altında. Bu şartlarda bir yerlere gelmeniz imkansız. Bu işi adam gibi yapabilecek, torpilleri tanımayacak adamlara verin ne olur. Yakında Ercan havalimanına rezilcan havaalanı demeye başlayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kthy pilotları ozellikle first officerları bircok havayolundakilerden daha sıkı egitiliyorlar .kthyde basarısız olup gonderilen bircok pilot diger sirketlerde ve thy de ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY 55 atar (: ,pilotlarınız kendilerini yırtıyor da thy almıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY yönetimine tebrikler. Uzun seneler sonra KTHY de doğru işler yapılmaya başlandı. Kıbrıs halkı kendi havayolu ile gurur duyuyor:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tebrikler diyen Kthy personelini bende tebrik ederim.Kthy'nin özel bir şirket olduğunu bilmiyordum.Kıbrısta bir Kit olduğunu sanıyordum demek değilmiş.Arkasında da devlet yokmuş.Ne diyelim tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY THYye her bakımdan 5 kat fark atar. Birkere uçakları bakımlı ve tertemiz. THY gibi arkalarında devlet te yok, devletten THY gibi para da almıyorlar. Çok merak ediyorum THY kaçıncı olmuş bu sıralamada.Eminim sonuncu yada sondan birincidir. Geçende uydurma bir kurumdan birincilik aldıya. Televizyonların kendilerini para verip reytinglerde birinci göstermesi gibi. Temel'den de başka birşey beklemek hayal olur zaten. Badem bıyıklı ol. THY'de işi kap, Pilot bile olursun. Uçak düşüre düşüre pilotluğuda öğrenirsin. Kazalarda ölme yeter. Badem bıyıklı isen önemli değil. Uçaklar sana feda olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gerçek diyorum en sorunsuz şekilde kullandığım havayollarından biridir kthy. kıbrıs uçuşlarında..verdiği hizmetlerin birçok havayolundan daha iyi olduğunu düşünmekteyim..en azından gördüğüm kadarıyla..kabin personeli de gerçekten güleryüzlü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gazetelere ve internet sitesinden boy boy iş ilanları verip sonrada turkuazla anlaşıp basvuran pilotlara tenezzül edip mail veya telefon yoluyla cevap vermeyen, aradığın zamanda oyalama taktikleriyle pilotları cocuk oyuncagına ceviren gercekten cok standartlı etik bir şirket. Sayın kthy yetkilileri önce insan olucaz sonra yönetici. Bu kafayla biraz zor işiniz. Allah kolaylık versin. 2 oldu bu oyalama taktiğiniz. Bir daha oynayacak adam bulabilirseniz helal olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000