09 Haziran 2010, Çarşamba 12:47:58

KTHY İHALESİ KKTC'Yİ KARIŞTIRDI!

Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) çalışanları, ihale kutusundan ihale teklifinin kaybolması nedeniyle 5 personelin polis tarafından tutuklanmasını protesto amacıyla Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne yürüdü.
  • Ferdi Sabit Soyer poliste mi polis hırsızın peşinde koşar şimdi tam tersi olmuş hırsız kendi ayağı ile polise gitmiş garip
  • KTHY' YE BUGÜN - YARIN EL KONULACAĞINI , TASFİYESİ İÇİN KAYYUM ATANACAĞINI , VAR OLAN SLOTLARIN ( ASIL SAHİBİ OLAN ) THY' YE DEVREDİLECEĞİNİ , KTHY ' NİN YALNIZCA MARKA DEĞERİ OLARAK SATILACAĞINI, UÇUŞ EKİBİNİN THY TARAFINDAN ÖZLÜK HAKLARI İLE BERABER DEVRALINACAĞINI ....AÇIKLAYACAKLAR.
  • Yediniz bitirdiniz goca KTHY'yi daha ne isdersiniz yau ?? 35 Yıllık havayolunu 5 senede bitirdiniz ?!? Hepsinizi atıyorlar zaten işden... Bu noktayada siz, sendikanız ve yönetim getirdi kthy'i BRAVO !

Kıbrıs Türk Hava Yollarından Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne 10:30 sıralarında da sloganlar atarak yürüyüşe geçen Kıbrıs Türk Hava Yolları çalışanları Polis Müdürlüğü önünde “susma, susdukça sıra sana gelecek”, “çalışan dışarı yönetim içeri”, “hükümet istifa” şeklinde sloganlar attılar.

Hava Sen Yönetim Kurulu Üyesi Levent Hafızoğlu burada yaptığı açıklamada, hükümetin seslerini duymasını istediklerini ve halktan destek beklediklerini dile getirdi. Hafızoğlu “KTHY’yi satmaya çalışanların dışarıda özgürce dolaştığını, sahip çıkmaya çalışanların ise parmaklıklar ardında bulunduğunu, bunun hükümetin bir ayıbı olduğunu” söyledi.

Hafızoğlu bugün toplanan Bakanlar Kurulu’ndan beklentilerinin “halkın huzurunda bir adım geri atarak KTHY’yi batan bir hava yolu olan Atlas Jete satmaya kalkmamaları” olduğunu ifade etti.

Hafızoğlu, hükümeti çalışanın ve emekçinin sesine kulak vermeye çağırdı ve “emekçiler serbest bırakılmadan veya yönetim de içeri alınmadan” eylem yerini terk etmeyeceklerini söyledi.

Bu arada CTP Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer ve İskele Bağımsız Milletvekili Ejder Aslanbaba da Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne gelip içeriye girdiler. (Kıbrıs Postası)
 

KTHY İHALESİ KKTC'Yİ KARIŞTIRDI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ferdi Sabit Soyer poliste mi polis hırsızın peşinde koşar şimdi tam tersi olmuş hırsız kendi ayağı ile polise gitmiş garip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY' YE BUGÜN - YARIN EL KONULACAĞINI , TASFİYESİ İÇİN KAYYUM ATANACAĞINI , VAR OLAN SLOTLARIN ( ASIL SAHİBİ OLAN ) THY' YE DEVREDİLECEĞİNİ , KTHY ' NİN YALNIZCA MARKA DEĞERİ OLARAK SATILACAĞINI, UÇUŞ EKİBİNİN THY TARAFINDAN ÖZLÜK HAKLARI İLE BERABER DEVRALINACAĞINI ....AÇIKLAYACAKLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yediniz bitirdiniz goca KTHY'yi daha ne isdersiniz yau ?? 35 Yıllık havayolunu 5 senede bitirdiniz ?!? Hepsinizi atıyorlar zaten işden... Bu noktayada siz, sendikanız ve yönetim getirdi kthy'i BRAVO !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000