28 Ocak 2009, Çarşamba 12:32:58

KTHY Genel Müdürü Ahmet Akpınar davayı kazandı

Milliyet Gazetesi yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde, KTHY Genel Müdürü Ahmet Akpınar'ı haksız yere suçladığı gerekçesiyle bir tekzip yayınladı. İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü köşesinde yer alan o tekzip...
  • Davayı kazanacağı belli idi sonuçta Atatürk'ü sevmese dahi haklıydı keza suç unsuru yoktu ancak kendisine yapılan ithamın arkasından açtığı sergi oldukça suni anca aptalları kandırmaya yönelik bir şov oldu. Türkiye ve Türkiyeli düşmanı CTP nin kadrosunda yer almak için onlar gibi olmak gerek .
  • İşte sorumsuzluğun bedeli böyle ödetilir.İnsanları ipe sapa gelmez nedenlerle itham ederseniz tüm yazıp çizdiklerinizi böyle yuttururlar.....
  • Akpınar gibi aydın ve Atatürk'ün izinde giden birini bu şekilde karalamak çok üzücüydü. Hukuk doğruyu ortaya çıkarmıştır.

Milliyet Gazetesi yazarlarından Ali Eyüboğlu geçtiğimiz yıl 29 Eylül tarihinde yazdığı yazıda Kıbrıs Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ahmet Akpınar'ın "Atatürk Sevgisi"ni haksız yere eleştirmişti. Yazının ardından hukuki yollara müracat eden KTHY Genel Müdürü Akpınar, davayı kazandı. Ali Eyüboğlu da Ahmet Akpınar'ı haksız yere suçladığı gerekçesiyle tekzip yayınlamak zorunda kaldı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun bugünkü köşesinde yer alan, KTHY ve Genel Müdür Ahmet Akpınar'ın avukatı  Cevat Ercişli imzalı o tekzip: 

Gazetenizin, 29.09.2008 günlü nüshasında ‘KTHY Müdürünün Atatürk sevgisi, Ahmet Akpınar’ın Atatürk Sevgisi’ başlığı altında, müvekkilim Gn. Md. Sn. Ahmet Akpınar’ın fotoğrafı ile birlikte yayınlanan yazı, içerik ve üslup olarak bizleri derinden üzmüştür. Müvekkillerimden Kıbrıs Türk Hava Yolları Ltd. Şti. ve Sn. Gn. Md. Ahmet Akpınar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dünyaya açılan penceresi olan KTHY’nin her biriminde her zaman Atatürk’ü yaşatan bir anlayışı izlemektedirler.

Sorumlu gazeteciliğin gereği olan, araştırma ve soruşturmaya gerek duymaksızın, keramette bulunurcasına, Caretta isimli aylık dergimizdeki birkaç tek yönlü çekilmiş resimden yola çıkarak, müvekkillerimin Atatürk sevgisine ölçü bulmak, abesle iştigal kavramının tarifidir.

KTHY LTD. ŞTİ ve Gn. Md. Ahmet Akpınar Vekili Cevat Ercişli

KTHY Genel Müdürü Ahmet Akpınar davayı kazandı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Davayı kazanacağı belli idi sonuçta Atatürk'ü sevmese dahi haklıydı keza suç unsuru yoktu ancak kendisine yapılan ithamın arkasından açtığı sergi oldukça suni anca aptalları kandırmaya yönelik bir şov oldu. Türkiye ve Türkiyeli düşmanı CTP nin kadrosunda yer almak için onlar gibi olmak gerek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
İşte sorumsuzluğun bedeli böyle ödetilir.İnsanları ipe sapa gelmez nedenlerle itham ederseniz tüm yazıp çizdiklerinizi böyle yuttururlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SY ~ 15 yıl önce
Akpınar gibi aydın ve Atatürk'ün izinde giden birini bu şekilde karalamak çok üzücüydü. Hukuk doğruyu ortaya çıkarmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000