13 Haziran 2010, Pazar 09:56:06

KOTİL'DEN ERKEN REZERVASYON UYARISI

Temel Kotil, "Yazın yer bulma sorunu yaşanabilir. Uçaklarımız tıka basa dolu. Biz çok fazla büyüyoruz, ama buna rağmen yetiştiremiyoruz' diyerek yolcuları erken rezervasyon konusunda uyardı.
  • agzi olan konusuyor bu rakamlar IMKB ye bildirilen ve bagimsiz denetime de tabi olan rakamlar adam diyorsa dogrudur, bilmeden atmayalim lutfen
  • evet sen gerçekten uçağa binmeden boş atıyosun. almanya uçaklarının tamamı özellikle mayıs - eylül arası full çeker. hiçkimse de senin gibi 2 gün öncesinden bilet almaz. orada insanlar en az 1 ay önceden bi,let alırlar. salla ama biraz dengeli
  • ufak atında civcivler yesin..uçakların yarısı boş gidiyor..bizde yedik yaaaa...valla haliniz aynı temel ile dursun gibi :))
  • thy neden abartılı rakamlar versinki.british airways bile çalışanlarına zam yapmamak için hep zarardayız ayagına yatıyorlar.thy niye bu durumda hep kar, hep dolu desin ki boşu boşuna. senede 1-2 uçaga binerler onda da boş der. herhalde en ön koltukta oturuyorsunuzda arkanızda kalanları adamdan saymıyorsunuz.sağına soluna bakıyor ana 3-4 kişi var koca uçakta
  • Merak ettim hangi seferler doluymuş. Ne zaman uçsam hep uçağın yarısı boş. Pazarlama taktiği mi bu ? Şayet öyle ise çok ilkel metod.
  • ucaklar boş kaldiki boyle açıklamalar yapiliyor. tazik thy ye.. terlikle takunyayla buraya kadar. bu kadar korumacilik. bu kadar teşviklere ragmen yolcu bulmak için boyle acemice aciklamalar..
  • ne zaman thy ile uçacak olsam hiç yer sorunu yaşamadım...sanırım temel abartmış...
  • Ben almanyada yasiyorum ve her sene thy ile ucuyorum ve her sene son 2-3 gün kala ucak bileti alirim thy den stuttgart-istanbul aktarmali antalya veya frankfurt-istanbul aktarmali antalya ucarim ama daha hic bilet yok kalmadi dediklerini duymadim.Demekki bilet satmak icin bu yolu deniyorlar
  • yaw ben anlamıyorum arkadaş senede bir kere uçağa biniyor ve burada atıp tutabiliyor. doluluk oranı uydurmaymış. ben thy de kabin personeliyim. inanın hep dolu gidip dolu geliyoruz. her hatta. emirates ile rekabette olduğumuz dubai de. avrupanın tamamında. ortadoğuda. doğu ülkelerinde. e/r ları söylememe gerek bile yok. bi tek %50 kapasiteyle afrikaya uçuyoruz. ortalamanın da &72 olması buradan kaynaklanıyor.
  • Temel Bey seni cok seviyoruz.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, kriz döneminde yüzde 10 kar marjını yakalayan dünyadaki çok az sayıda havayolundan birinin de THY olduğunu bildirdi. Bu yılın Ocak-Mayıs döneminde taşınan yolcu sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,4 artarak 10,9 milyon yolcuya çıktığını belirten Temel Kotil, Mayıs ayında taşınan toplam yolcu sayısının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 17,7 artarak, 2 milyon 477 bin 613 olduğunu kaydetti.

10 KÂRLI HAVAYOLU ARASINDA

Temel Kotil, THY'nin, hem ciro hem taşıdığı yolcu sayısı bakımından dünya havacılığının yüzde 1,3'ünü oluşturduğunu ifade ederek, IATA Başkanı Giovanni Bisignani'nin Berlin'deki IATA genel kurul toplantısındaki sunumunda, "Yüzde 10 kar marjını yakalayan havayolu şirketleri arasında THY'nin de sıralamada yer almasının gurur verici olduğunu' söylediğine dikkati çekti.

Üçüncü kez IATA yönetimine girdi

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'nin (IATA) Berlin'de yapılan genel kurul toplantısında IATA Yönetim Kurulu'na 3'üncü kez üst üste seçildiğini belirterek, "3 dönem arka arkaya seçilmek güzel bir duygu. Yaşasın THY. Berlin'de en önemsenen genel müdürlerden biriydim. Performans açısından gurur veriyor, enerji veriyor, motivasyon veriyor' diye konuştu.

(Yeni Şafak)

KOTİL'DEN ERKEN REZERVASYON UYARISI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
agzi olan konusuyor bu rakamlar IMKB ye bildirilen ve bagimsiz denetime de tabi olan rakamlar adam diyorsa dogrudur, bilmeden atmayalim lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet sen gerçekten uçağa binmeden boş atıyosun. almanya uçaklarının tamamı özellikle mayıs - eylül arası full çeker. hiçkimse de senin gibi 2 gün öncesinden bilet almaz. orada insanlar en az 1 ay önceden bi,let alırlar. salla ama biraz dengeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ufak atında civcivler yesin..uçakların yarısı boş gidiyor..bizde yedik yaaaa...valla haliniz aynı temel ile dursun gibi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy neden abartılı rakamlar versinki.british airways bile çalışanlarına zam yapmamak için hep zarardayız ayagına yatıyorlar.thy niye bu durumda hep kar, hep dolu desin ki boşu boşuna. senede 1-2 uçaga binerler onda da boş der. herhalde en ön koltukta oturuyorsunuzda arkanızda kalanları adamdan saymıyorsunuz.sağına soluna bakıyor ana 3-4 kişi var koca uçakta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merak ettim hangi seferler doluymuş. Ne zaman uçsam hep uçağın yarısı boş. Pazarlama taktiği mi bu ? Şayet öyle ise çok ilkel metod.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucaklar boş kaldiki boyle açıklamalar yapiliyor. tazik thy ye.. terlikle takunyayla buraya kadar. bu kadar korumacilik. bu kadar teşviklere ragmen yolcu bulmak için boyle acemice aciklamalar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne zaman thy ile uçacak olsam hiç yer sorunu yaşamadım...sanırım temel abartmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben almanyada yasiyorum ve her sene thy ile ucuyorum ve her sene son 2-3 gün kala ucak bileti alirim thy den stuttgart-istanbul aktarmali antalya veya frankfurt-istanbul aktarmali antalya ucarim ama daha hic bilet yok kalmadi dediklerini duymadim.Demekki bilet satmak icin bu yolu deniyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaw ben anlamıyorum arkadaş senede bir kere uçağa biniyor ve burada atıp tutabiliyor. doluluk oranı uydurmaymış. ben thy de kabin personeliyim. inanın hep dolu gidip dolu geliyoruz. her hatta. emirates ile rekabette olduğumuz dubai de. avrupanın tamamında. ortadoğuda. doğu ülkelerinde. e/r ları söylememe gerek bile yok. bi tek %50 kapasiteyle afrikaya uçuyoruz. ortalamanın da &72 olması buradan kaynaklanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temel Bey seni cok seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000