20 Nisan 2013, Cumartesi 10:22:18

KOTİL: "THY İLE İLGİLİ HAYALİM..."

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, şirket ile ilgili geleceğe dair düşüncelerini açıkladı. Kotil, ikramda kalite farkının ortadan kalkacağını ifade etti.
  • ömre bedel
  • Cok guzel, gurur duyuyoruz buyumeyle.. ama usulu boyle olmamali, altyapiyi saglamlastirmayi gectim, daha kurmadan bunlari yapmak niye? Kimse bizi alkislamiyor hastayken bile isten atilma korkusuyla surunerek ucusa gittigimizde. Eksik ucurdugunuz yorgun kabin ekiplerine daha fazla yuk bindirmekle olmuyor...
  • SIK UÇAN BİRİ OLARAK SEVDİM BU DÜŞÜNCEYİ.ZOR AMA İNŞALLAH YAPABİLİRLER.
  • Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
  • Resmen isyanlarda bu kadar agir is yukune bu kadar az memur,sinirda ucus saatleri,sagligina dikkat etmedin gerekcesiyle isten cikarilmalar.Hicbirimiz THY neden buyuyo buyumesin para kazanmasin kar etmesin demiyo.Nasil deriz bunu ekmek yedigimiz kuruma.Tek istegimiz insanca calisma sartlari motivasyonsuzluk yorgunluk aldi basini gidiyo lutfen artik biri duysun sesimizi yorgunuz.
  • Siz ikram firmanızı değiştirin zaten kalite artacaktır. Lokantacılar ikramcı oluyor sonuçta bu işte.
  • Sn temel beyin basarilarinin devamini dilerim.Sirketimiz buyumeye devam edecek.Meyve veren agac her zaman taslanir.Durmak yok.Yola devam Allahin izniyle.
  • Sayın KOTİL, Durduğunuz yerde, bu tür beyanatları verdikten sonra, bunlara ne tür cevaplar gelebileceğini hiç düşünmüyormusunuz, yoksa önemsemiyormusunuz. İkisi birbirinden kötü. Sizi bu tür konularda yönlendiren kimse yok mu allahaşkına. Kimin süzgecinden geçiyor yapacağınız konuşmalar. Öncelikle bir koç'un size yardımcı olmasını düşünün. Yakında birinin aklına gelir ve bu tür yorumları sistemli olarak yazılı ve sözlü basına da geçmeye başlar. Şimdilik bir şey olmaz. Ama bir süre sonra .....Unutmayın ki hiç kimse, kardeşi bile olsa kendisine sıkıntı yaratan yöneticilerle yaşamak istemez. Düşünün, ne çok örnek haırlayacaksınız. Hele politik alanda. Etkili olduğunuzu biliyoruz. On sene önce ilk sizin adınız geçmişti GM'lük için. Olamadınız ama yıpranmadı isminiz. Kuvvetlisiniz ki Genel Müdür oldunuz. Belki ilk örneksiniz. YK Başkanını da değiştirdiniz. Hepsi kabul. Ama şimdi gereksiz yere kendinizi konuşarak yıpratıyorsunuz. Yapmasanız daha iyi olacak.
  • Hayal ben THY de 13. Yilimi calisiyorum suan 737 kaptaniyim emin ol yer hizmetlerinde yanimda ucanlarda en az karadeniz yoresinden insan var ozellikle Trabzon dan tanidigim en fazla 3-4 kaptan ve f o var ne dedigini bil akilli ol tartismak istiyrsan telefon numarani verebilirsin...
  • TEMEL ciğim benımde hayalım MAHŞERDE hıiç yoktan yere işten attığın insanlarrla yüzleşmen ..

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk Hava Yolları (THY), yolcularına 10 bin metrede Türk kahvesi keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. Hedeflerini anlatan THY Genel Müdürü Temel Kotil, "Business Class ile Ekonomi Class yolcular arasında ikram kalitesi farkı ortadan kaldırılacak" dedi.

THY Genel Müdürü Kotil, şunları söyledi:

"Birçok alanda Sayın Başbakanımız Cumhuriyet'in 100. yılı için 2023 hedefleri koydu. Benim de THY ile ilgili hayalim 500'ün üzerinde uçuş noktasına uçan bir havayolu şirketi olmak. İkram kalitemizi artırarak perdenin arkası ile önü arasındaki farkı ortadan kaldırıyoruz. Benim cep telefonum şirketimizin mail adresinden bütün personelimizle paylaşıldı. Beni sıkıntılarında ve önerileri için her zaman arayabiliyorlar"

KOTİL: "THY İLE İLGİLİ HAYALİM..."

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

gözlere bak ~ 11 yıl önce
ömre bedel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk Genci ~ 11 yıl önce
Cok guzel, gurur duyuyoruz buyumeyle.. ama usulu boyle olmamali, altyapiyi saglamlastirmayi gectim, daha kurmadan bunlari yapmak niye? Kimse bizi alkislamiyor hastayken bile isten atilma korkusuyla surunerek ucusa gittigimizde. Eksik ucurdugunuz yorgun kabin ekiplerine daha fazla yuk bindirmekle olmuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ouyucu ~ 11 yıl önce
SIK UÇAN BİRİ OLARAK SEVDİM BU DÜŞÜNCEYİ.ZOR AMA İNŞALLAH YAPABİLİRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
21.44.02'ye ~ 11 yıl önce
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eehh ~ 11 yıl önce
Rizenin köylerinden mi? sayın karadenizli kardeşim.
Cabin ~ 11 yıl önce
Resmen isyanlarda bu kadar agir is yukune bu kadar az memur,sinirda ucus saatleri,sagligina dikkat etmedin gerekcesiyle isten cikarilmalar.Hicbirimiz THY neden buyuyo buyumesin para kazanmasin kar etmesin demiyo.Nasil deriz bunu ekmek yedigimiz kuruma.Tek istegimiz insanca calisma sartlari motivasyonsuzluk yorgunluk aldi basini gidiyo lutfen artik biri duysun sesimizi yorgunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkram ~ 11 yıl önce
Siz ikram firmanızı değiştirin zaten kalite artacaktır. Lokantacılar ikramcı oluyor sonuçta bu işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asi ~ 11 yıl önce
Sn temel beyin basarilarinin devamini dilerim.Sirketimiz buyumeye devam edecek.Meyve veren agac her zaman taslanir.Durmak yok.Yola devam Allahin izniyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DÜŞÜNMEYE DAVET ~ 11 yıl önce
Sayın KOTİL, Durduğunuz yerde, bu tür beyanatları verdikten sonra, bunlara ne tür cevaplar gelebileceğini hiç düşünmüyormusunuz, yoksa önemsemiyormusunuz. İkisi birbirinden kötü. Sizi bu tür konularda yönlendiren kimse yok mu allahaşkına. Kimin süzgecinden geçiyor yapacağınız konuşmalar. Öncelikle bir koç'un size yardımcı olmasını düşünün. Yakında birinin aklına gelir ve bu tür yorumları sistemli olarak yazılı ve sözlü basına da geçmeye başlar. Şimdilik bir şey olmaz. Ama bir süre sonra .....Unutmayın ki hiç kimse, kardeşi bile olsa kendisine sıkıntı yaratan yöneticilerle yaşamak istemez. Düşünün, ne çok örnek haırlayacaksınız. Hele politik alanda. Etkili olduğunuzu biliyoruz. On sene önce ilk sizin adınız geçmişti GM'lük için. Olamadınız ama yıpranmadı isminiz. Kuvvetlisiniz ki Genel Müdür oldunuz. Belki ilk örneksiniz. YK Başkanını da değiştirdiniz. Hepsi kabul. Ama şimdi gereksiz yere kendinizi konuşarak yıpratıyorsunuz. Yapmasanız daha iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal e ~ 11 yıl önce
Hayal ben THY de 13. Yilimi calisiyorum suan 737 kaptaniyim emin ol yer hizmetlerinde yanimda ucanlarda en az karadeniz yoresinden insan var ozellikle Trabzon dan tanidigim en fazla 3-4 kaptan ve f o var ne dedigini bil akilli ol tartismak istiyrsan telefon numarani verebilirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
e bu yorumdan sonra siz de artık fahri karadenizli sayılırsınız kpt
gel gör ~ 11 yıl önce
sen gel gm ye ,teknik'e,kargo'ya da gör yeni yetmelerin çoğu nereli???? ya trabzonlu ya rizeli ya artvinli ya giresunlu ya sinoplu...bu arada ben de yarı trabzonluyum..ama allah var..hemşehri,kardeş,yandaş bilmem yanlışı yazarım ucunun kime dokunduğu da beni ilgilendirmez !!!!
hayaldi gercek oldu ~ 11 yıl önce
TEMEL ciğim benımde hayalım MAHŞERDE hıiç yoktan yere işten attığın insanlarrla yüzleşmen ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000