20 Mayıs 2013, Pazartesi 16:21:10

KOTİL: "GÜZEL BİR PAKET SUNACAĞIZ"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, devam eden grevle ilgili “THY kendi inisiyatifi ile çalışanlarına güzel bir paket sunacak” dedi.
  • BEYLER SAYIN YÖNETİCİLER VE ÇALIŞANLAR EY BÜYÜK MEDYA ŞİRKETİN KARINDAN TEMETTÜ DAĞITILDI SAYIN YÖNETİCİLER NE KADAR ALDI ACABA ONLARMI KAZANDI ÇALIŞANA KAZIK ÜSTÜNE HULUFE.EY MÜSLÜMAN YÖNETİCİLER KIZLARIN RUJU İLE UĞRAŞACAĞINA VARDİYA SİSTEMİNDE İNSANLAR CUMAYA GİDEMİYORLAR BUNUN SUCLUSU KİM ALLAH İNDİNDE YÖNETİCİLERDİR ELLERİNDEN GELSE HERYERİ TAŞERONLAŞTIRACAKLAR VE TGS YE ALDIKLARI AK GENCLİK THY NİN BATMASINI DÖRT GÖZLE BEKLEMEKTE EY GAFİL THY BATARSA SEDE ORADA ÇALIŞAMAZSIN UNUTMAYIN BURASI T.C. KURALLARINA GÖRE DEĞİL ULUSLAR ARASI YÖNETMELİKLERLE VE YASALARLA FALİYET GÖSTERİR ONUN İÇİNDE THY EBEDİYETE KADAR KALACAKTIR BU TEMETTÜ VE YÖNETİCİ MAAŞLARININ BURADAN AÇIKLANMASINI İSTİYORUZ
  • KİMİN SÖZÜ GEÇİYOR HERKES GÖRECEK.305 DÖNECEK ,YA DÖNECEK YA DÖNECEK !!!
  • yıllar öncesine gittim birden, tv nin siyah beyaz yıllarında rahmetli cenk koray ın tele kutu programı vardı, kutunuzu açayım mı diye sorardı, sizce...
  • O değil de greve katılanlara lafım yok tamam yasal hakları,geçen seneki durumlardan ötürü sendikaaya güveni azallıp ta uçuşlarına giden kabiin personeline hakaret eden (sözde solcu))grevcilere ne demeli? Bu hakaretlere ,saldırılara Thy nin bir dur demesi grekiyor.Herkes ekmeğinin peşinde .
  • Merak ediyorum acaba yargitaydan davasi onananlara paralari yatti mi???
  • Şeker bayramı nedir? Bizim bayramımız ramazan bayramı...
  • arkadaşlar o paketten ne çıkacak bılıyormusunuz herhalde TAVŞAN değil SARI ZARFLAR baylar bayanlar..
  • Yahu burada genel müdürünüze ağız dolusu sövüp ondan sonra tıpış tıpış uçuşa gitmiyormusunuz,bundan daha büyük komedi yok. Yahu siz grevdesiniz sözde farkındamısınız? Grevdeyken uçuşa git,uçuş dönüşü al eline bilgisayarı yaz yazabildiğin kadar yorumu,sonra ertesi gün yine uçuşa git.. Diyorum ya tam bir komedi
  • aman dikkat edin de paketten şeker bayramında dağıtmak üzere hurma çıkmasın sakın
  • öyle ya da böyle.305 DÖNECEK,SÖZLEŞME BİTECEK!!!

THY’nin 80. kuruluş yıldönümü kapsamında Taksim’de tören düzenlendi. Törene, THY Genel Müdürü Temel Kotil, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdür Vekili Sıtkı Zeybel ile THY çalışanları katıldı. Törende Temel Kotil ve Sıtkı Zeybel Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Anıta çelenk koyma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan THY Genel Müdürü Temel Kotil, “Nice 80 yıllar diliyoruz. Bu 80 yıl şöyle anlamlı bundan sonraki 10 yıl sonra 2023 yılında THY Avrupa’daki en büyük hava yollarından daha da büyük oluyor. Hem sefer sayısı olarak hem uçak sayısı ve ekip sayısı olarak, hem de dünyadaki bağlantı sayısı olarak 10 yıl içinde Allahın izniyle İstanbul’u en kolay ulaşılan şehri yapıyoruz. Türk havacılığı bir global oyuncu değil, Türk havacılığı yeriyle havasıyla bütün elemanlarıyla ana oyuncu. Dünyaya bu işi nasıl yapılacağını söyleyen ülke konumundayız. Biz yalnız global değil aynı zamanda ana oyuncuyuz. 80. Yılımız hayırlı uğurlu olsun bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah 80 yıl sonra kıtları birbirine bağlayan bir hava yolu değil gezegenleri bir birine bağlayan bir hava yolu olacağız. Gezegenlere uçuşlar başlar. Şu anki hava yoları arasında sıralama Heathrow Londra, ondan sonra Charles- Paris ve Frankfurt. Bir ihtimal bu yıl sıralama değişe bilir. Değişmezse seneye değişecek. Sıralama Heathrow ve Atatürk Havalimanı olacak” dedi.

Devam eden grevle ilgili konuşan Kotil, “Ayın 20’sine kadar görüşmeler olmazsa THY kendi inisiyatifi ile çalışanlarına dönük olarak güzel bir paket sunacak. Grev süresince de bütün arkadaşlarımız uçuşa devam etti. Birinci günden bugüne kadar bir aksamamız yok. Bütün çalışanlar şunu söyledi; Türkiye havacılıkta ana oyuncu. Ana oyuncuya yakışan da hiçbir zaman var olan şeyi bırakmamak olur” diye konuştu.

KOTİL: "GÜZEL BİR PAKET SUNACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

BAK GİT ~ 11 yıl önce
BEYLER SAYIN YÖNETİCİLER VE ÇALIŞANLAR EY BÜYÜK MEDYA ŞİRKETİN KARINDAN TEMETTÜ DAĞITILDI SAYIN YÖNETİCİLER NE KADAR ALDI ACABA ONLARMI KAZANDI ÇALIŞANA KAZIK ÜSTÜNE HULUFE.EY MÜSLÜMAN YÖNETİCİLER KIZLARIN RUJU İLE UĞRAŞACAĞINA VARDİYA SİSTEMİNDE İNSANLAR CUMAYA GİDEMİYORLAR BUNUN SUCLUSU KİM ALLAH İNDİNDE YÖNETİCİLERDİR ELLERİNDEN GELSE HERYERİ TAŞERONLAŞTIRACAKLAR VE TGS YE ALDIKLARI AK GENCLİK THY NİN BATMASINI DÖRT GÖZLE BEKLEMEKTE EY GAFİL THY BATARSA SEDE ORADA ÇALIŞAMAZSIN UNUTMAYIN BURASI T.C. KURALLARINA GÖRE DEĞİL ULUSLAR ARASI YÖNETMELİKLERLE VE YASALARLA FALİYET GÖSTERİR ONUN İÇİNDE THY EBEDİYETE KADAR KALACAKTIR BU TEMETTÜ VE YÖNETİCİ MAAŞLARININ BURADAN AÇIKLANMASINI İSTİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYCIN ~ 11 yıl önce
KİMİN SÖZÜ GEÇİYOR HERKES GÖRECEK.305 DÖNECEK ,YA DÖNECEK YA DÖNECEK !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
305 döner mi dönmez mi bilmiyorum ( ama inşallah döner ) ama Ayçin kesin gidecek... Ya gidecek ya gidecek !!!
Sonuç olarak ~ 11 yıl önce
Sonuç olarak çoğunluk 305 kişinin işine geri dönmesini ve Ayçin'in sendikadan gitmesini istemektedir. ..
Ayçin'e ~ 11 yıl önce
Bugüne kadar ne gördüyse bundan sonra da onu görecek herkez... Sendika başarısızlığı
cenk koray ~ 11 yıl önce
yıllar öncesine gittim birden, tv nin siyah beyaz yıllarında rahmetli cenk koray ın tele kutu programı vardı, kutunuzu açayım mı diye sorardı, sizce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVT ~ 11 yıl önce
Yarışmaya devam etme cesareti olmayan izleyicinin kutusu açılırdı.Araba hayaliyle katılan izleyici kutudan çıkan plastik tarakla uğurlanırdı.
Sinan ~ 11 yıl önce
O değil de greve katılanlara lafım yok tamam yasal hakları,geçen seneki durumlardan ötürü sendikaaya güveni azallıp ta uçuşlarına giden kabiin personeline hakaret eden (sözde solcu))grevcilere ne demeli? Bu hakaretlere ,saldırılara Thy nin bir dur demesi grekiyor.Herkes ekmeğinin peşinde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grevci ~ 11 yıl önce
Sizin gibi grev kırıcıları yüzünden çaten...yani.. anladın sen onu..grev yapamadık.. ekmeğinin peşindeysen grev yapacaksın..sendikayı destek olacağız yani..
Tazminat ~ 11 yıl önce
Merak ediyorum acaba yargitaydan davasi onananlara paralari yatti mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tazminat ~ 11 yıl önce
paradan kastınızı anlamadım, eğer işe iade davasında, mahkemenin işe başlatmama durumunda karar verdiği tazminat ile boşta geçen 4 aya kadar olan tazminat kast ediliyorsa, yargıtay kararının ulaşmasından sonra işçinin bir ay içinde yapacağı işe başlatma müracaatı neticesinde işveren tarafından -eğer başlatmaz ise- yatırılır. işe başlatır ise, işe başlatmama tazminatını yatırmaz ancak 4 aya kadar boşta geçen süreye ilişkin alacağını her şart altında vermek zorundadır.başlatsa da başlatmasa da. bildirimsiz fesih olduğu için,muhtemelen iş ve kıdem tazminatlarını da alamadı bu arkadaşlar. ancak işe iade mahkemeleri bu yönde karar veremez. iş ve kıdem tazminatı alacakları eda davası yani alacak davası konusudur. bunun için ayrı bir dava açılması gerekir diye biliyorum.dosyaları incelemek lazım, kararı görmeden olmaz, ne denilmiş bilmiyoruz elbette, hayırlısı diyelim.
Paketçi seyfi hoca ~ 11 yıl önce
Şeker bayramı nedir? Bizim bayramımız ramazan bayramı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sihirbaz ~ 11 yıl önce
arkadaşlar o paketten ne çıkacak bılıyormusunuz herhalde TAVŞAN değil SARI ZARFLAR baylar bayanlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
exper ~ 11 yıl önce
beklersiniz...
THY ve komedi ~ 11 yıl önce
Yahu burada genel müdürünüze ağız dolusu sövüp ondan sonra tıpış tıpış uçuşa gitmiyormusunuz,bundan daha büyük komedi yok. Yahu siz grevdesiniz sözde farkındamısınız? Grevdeyken uçuşa git,uçuş dönüşü al eline bilgisayarı yaz yazabildiğin kadar yorumu,sonra ertesi gün yine uçuşa git.. Diyorum ya tam bir komedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paketci hoca seyfi ~ 11 yıl önce
aman dikkat edin de paketten şeker bayramında dağıtmak üzere hurma çıkmasın sakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 11 yıl önce
pes dogrusu sana... 1. ramazan bayrami 2. hurma ile problemin nedir? 3. seni kiniyorum
305 donecek!!! ~ 11 yıl önce
öyle ya da böyle.305 DÖNECEK,SÖZLEŞME BİTECEK!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
covanni ~ 11 yıl önce
hayal gorme
bekle ~ 11 yıl önce
ve gör;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000