10 Mayıs 2010, Pazartesi 18:29:44

KOTİL: "FACİA'DAN EN AZ ZARARLA ÇIKTIK"

Geçtiğimiz ay yaşanan yanardağ faciasının ardından Türk Hava Yolları facia sırasında görevlerini başarıyla yerine getiren personellerini takdir plaketleriyle ödüllendirdi.
  • ben bugun cok uzuldugum bir konuyu burdan Genel Mudurumuze iletmek istiyorum.. Serafettin Bey thy `de tanidigim en Kiymetli sahsiyetlerden biridir ,Hrk apr hiz Md iken sirketin menfaatlerini en on planda tutmus Havas yer hizmetlerine yaptiklari hatalar yuzunden bir kac milyar dolar geri odeme gerceklestirmistir.Fakat bu durumdan rahatsiz olan bir kac yoneticinin engeli yuzunden TGS yonetim kurulundan SAW Hava limanina istasyon nobetci mudur atanmas kadrosuna ragmen bir takim kisilerin engeli yuzunden gorevine baslamamis olmasi siz degerli yoneticilerimi uzmuyormu ALLAH askina ..lutfen bu konuda desteginizi gosterip bu degerli yonetici arkadasin gorevine baslamasini saglayin ..serefattin umarim bana kizmazsin . bu aciklamam icin .
  • Aslan yürekli ağabeyim. Seni şimdiden çok özledik. Yerin doldurulamayacak. Keşke bıraktığın yerden o koltuğa yakışan birileri devam etseydi. Son ana kadar eğilmedin. Tavrın ve duruşun bundan sonra birçok insana örnek olur umarım. Tekrar hakkını helal et.
  • günlerce arrivalda canımı dişime takarak yolcuların altında ezilerek çalıştım nefes bile alamadım kalabalıktan,ama böyle bir organizasyondan haberim bile yok ki içhatlarda yan gelip yatan arazi adamlar gelmiş poz veriyor çok ağırıma gitti bu şirket çalışanla çalışmayanı ayıramıyor çalışan ı eziyor bu kadar basit.
  • arkadaşım niye zorunuza gidiyo yorumlarım. öndeki bayan arkadaşlar ne kadar çok çaba sarfettiler de fotolarda poz veriyorlar. benim derdim haketmeyen kişilerin bişeyler yapmışcasına rol sahibi kesilmesidir. sen de benim gibi düşünüyorsun aslında ama ...
  • Evet aileyiz dişardan üvey pilot alıyoruz :) ne güzel değilmi
  • Pilotrlar temsil edilmiş .Gen . md. yrd.cısını tanımıyorsan dördüncü resimde.
  • sacma nıckı ile yazan arkadaş lutfen saçmalama musaıt olan herkese acıktı kokteyl ısım ısım davet edılmedı kımse geldınde ıcerımı almadılar seni ayrıca iç-dış hat ayrımı yakışmıyor bizler bir ailenin fertleriyiz
  • insan bir kaç yabancı pilot da çağırır , onlara da üstün hizmetlerinden plaket veririr(!)
  • kurban oluncak bişey olursa olunur. ben şirketim için canımı dişime takarken bir teşekkür almazken, içhatta keyif çatan personel ödül törenine katılsın. ne güzel
  • yurtsidi istasyonlarinda calisan diger arkadaslara tesekkur yokmu?? evin yolunu unutmustuk.. anca mudurlere vs tsk edilsin plaket verilsin bilmem ne..bu sirkette canla kanla calisip haklari yenilen o kadar cok personel varki oteki dunyada nasil verecekler bunun hesabini cok merak ediyorum.. calismayin cikin isten demesi kolay baska dicek biseyiniz yok zaten!!

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Botanik Park'ta yapılan ödül törenine, THY Genel Müdürü Doç.Dr. Temel Kotil, DHMI Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur,TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, Atatürk Havalimanı Şube Müdürü Mustafa Nacar ve birçok THY ve TGS çalışanı katıldı.

Ödül töreninde konuşan THY Genel Müdürü Doç.Dr. Temel Kotil "Büyük bir felaketten çıktık. Bu felakete rağmen yurtdışında bulunan havayolu şirketlerine nazaran çok az bir zararla kurtulmayı bildik. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen görevlerini başarıyla yerine getiren tüm personelime teşekkür ediyorum. Gösterdikleri üstün gayret ve çabalar ile göğsümüzü kabarttılar. Hiç bir şikayet telefonu almadım üstüne çalışanların gayretleri nedeniyle beni tebrik eden insanlar oldu. Burası büyük bir aile ve bu aile ile herşeyin üstesinden gelebileceğimizi göstermiş olduk. Tekrardan tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

THY'ye 25 yıl hizmet vermiş İstanbul İstasyon Nöbetçi Müdürü Hasan Belen ve 24 yıl hizmet vermiş Harekat ve Apron Koordinasyon Müdürü Şerafettin Mutluay'a üstün hizmet ve başarı plaketi ve maket uçak veren Kotil, THY'ye verdikleri emekler için teşekkür etti.













 

KOTİL: "FACİA'DAN EN AZ ZARARLA ÇIKTIK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Misafir ~ 13 yıl önce
ben bugun cok uzuldugum bir konuyu burdan Genel Mudurumuze iletmek istiyorum.. Serafettin Bey thy `de tanidigim en Kiymetli sahsiyetlerden biridir ,Hrk apr hiz Md iken sirketin menfaatlerini en on planda tutmus Havas yer hizmetlerine yaptiklari hatalar yuzunden bir kac milyar dolar geri odeme gerceklestirmistir.Fakat bu durumdan rahatsiz olan bir kac yoneticinin engeli yuzunden TGS yonetim kurulundan SAW Hava limanina istasyon nobetci mudur atanmas kadrosuna ragmen bir takim kisilerin engeli yuzunden gorevine baslamamis olmasi siz degerli yoneticilerimi uzmuyormu ALLAH askina ..lutfen bu konuda desteginizi gosterip bu degerli yonetici arkadasin gorevine baslamasini saglayin ..serefattin umarim bana kizmazsin . bu aciklamam icin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslan yürekli ağabeyim. Seni şimdiden çok özledik. Yerin doldurulamayacak. Keşke bıraktığın yerden o koltuğa yakışan birileri devam etseydi. Son ana kadar eğilmedin. Tavrın ve duruşun bundan sonra birçok insana örnek olur umarım. Tekrar hakkını helal et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
günlerce arrivalda canımı dişime takarak yolcuların altında ezilerek çalıştım nefes bile alamadım kalabalıktan,ama böyle bir organizasyondan haberim bile yok ki içhatlarda yan gelip yatan arazi adamlar gelmiş poz veriyor çok ağırıma gitti bu şirket çalışanla çalışmayanı ayıramıyor çalışan ı eziyor bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım niye zorunuza gidiyo yorumlarım. öndeki bayan arkadaşlar ne kadar çok çaba sarfettiler de fotolarda poz veriyorlar. benim derdim haketmeyen kişilerin bişeyler yapmışcasına rol sahibi kesilmesidir. sen de benim gibi düşünüyorsun aslında ama ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet aileyiz dişardan üvey pilot alıyoruz :) ne güzel değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pilotrlar temsil edilmiş .Gen . md. yrd.cısını tanımıyorsan dördüncü resimde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sacma nıckı ile yazan arkadaş lutfen saçmalama musaıt olan herkese acıktı kokteyl ısım ısım davet edılmedı kımse geldınde ıcerımı almadılar seni ayrıca iç-dış hat ayrımı yakışmıyor bizler bir ailenin fertleriyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insan bir kaç yabancı pilot da çağırır , onlara da üstün hizmetlerinden plaket veririr(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kurban oluncak bişey olursa olunur. ben şirketim için canımı dişime takarken bir teşekkür almazken, içhatta keyif çatan personel ödül törenine katılsın. ne güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yurtsidi istasyonlarinda calisan diger arkadaslara tesekkur yokmu?? evin yolunu unutmustuk.. anca mudurlere vs tsk edilsin plaket verilsin bilmem ne..bu sirkette canla kanla calisip haklari yenilen o kadar cok personel varki oteki dunyada nasil verecekler bunun hesabini cok merak ediyorum.. calismayin cikin isten demesi kolay baska dicek biseyiniz yok zaten!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000