10 Mayıs 2013, Cuma 08:50:17

KOTİL BASKETBOLUN DEVLERİYLE BULUŞTU

Türk Hava Yolları (THY), sponsoru olduğu Avrupa Basketbol Ligi Final Dörtlüsü'nün bugün başlayacak maçlarının açılışını, Londra'daki tarihi Doğal Tarih Müzesi'nde gerçekleşen gala ile yaptı.
  • Sevgili kotil 1 TK'lının maaşına 2 Habomcu çalıştırmak kadar keyiflisi yok dimi bide ona buna sponsor olmanız varya beni acayip mutlu ediyor o gülümsüyen suratına neyse..
  • Her iki yoruma da katılmamak mümkün değil. Diğer taraftan buna benzer sponsorlukların "iyi yönetim" ile çok büyük faydalar sağlamaması mümkün değil.
  • Bunlar olmazsa para gelmez. Çok büyük reklam oluyor.
  • Yıllarca Emirates Gibi Arap Zenginlere sponsorluk verdiler. şimdi bize finanse ettiriyorlar. Yazık. THY adımız/ Markamız biraz daha göz önünde olacak diye bunları yapmamak lazım bence. ------Gidelim. Afrikada her uçak için bir baraj yapalım. Olmadı bir Kuyu Açalım. Neredeyse Bunun Kadar sesimizi duyurabiliriz. Arap Zenginler yaptılar biz bari yapmayalım. SESİMİZİ DUYURMANIN DAHA ÖZGÜN DAHA MÜSLÜMANCA YÖNTEMLERİNİ BULALIM. ( Bir de Rusyalı Zengin iş adamları var tabii.) OG

THY'nin düzenlediği gala yemeği, İngiltere'nin başkenti Londra'daki dünyanın en eski müzelerinden Doğal Tarih Müzesi'nin (Natural History Museum) tarihi atmosferinde gerçekleşti. Resepsiyonun ardından düzenlenen gala yemeğine THY Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa Basketbol Ligi Başkanı Jordi Bertomeu, ESPN International direktörü Esteban Apraez, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz , KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve THY'nin üst düzey yöneticileri ile Londra'daki Türk Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarının da aralarında bulunduğu 500 davetli katıldı.

DİNAZOR MANZARALI YEMEK

Gecede bir konuşma yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türk Hava Yolları'nın spora ve buna benzer projelere desteğini sürdüreceğini belirterek Avrupa Basketbol Ligi'nin Avrupa'da en tepede olmasa bile THY'nin desteği ile birincilik yolunda ilerleyeceğini söyledi. Kotil, THY olarak nasıl büyüyeceklerini, nasıl uçak alacaklarını ve nasıl planlama yapacaklarını çok iyi bildiklerini buna karşın kendileri için en önemli unsurun müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayarak 100. destinasyonu olan Malta'ya iki hafta içinde uçuşa başlayacakları müjdesini verdi.

Avrupa Basketbol Ligi Başkanı Jordi Bertomeu da konuşmasında, THY'nin sponsorluğunun spor aktivitelerini ve görevlerini tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Kotil, üzerinde THY'nin 80. Yılı yazılı pastayı kesti.

Gecede ayrıca THY tarafından hazırlanan Avrupa Basketbol Ligi'nde yarışacak dört kentten görüntülerin yer aldığı belgesel gösterildi.

Galanın son bölümünde de ünlü Türk caz sanatçısı İlhan Erşahin ve Wonderland grubu kısa bir performans sergiledi.

Öte yandan yemekte konuklara, Türk çayı, Türk kahvesi ve lokumu ikram edildi.



FİNAL MAÇLARI LONDRA'DA BAŞLIYOR

THY Avrupa Basketbol Ligi, 10-12 Mayıs tarihleri arasında Londra'daki 02 Arena'da yapılacak. Dörtlü Final'de İspanya'dan Barcelona Regal ile Real Madrid, Rusya'dan CSKA Moskova ve Yunanistan'dan Olympiakos takımları mücadele edecek.

KOTİL BASKETBOLUN DEVLERİYLE BULUŞTU

Yorumlar

Acayip ~ 11 yıl önce
Sevgili kotil 1 TK'lının maaşına 2 Habomcu çalıştırmak kadar keyiflisi yok dimi bide ona buna sponsor olmanız varya beni acayip mutlu ediyor o gülümsüyen suratına neyse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayvalık ~ 11 yıl önce
Her iki yoruma da katılmamak mümkün değil. Diğer taraftan buna benzer sponsorlukların "iyi yönetim" ile çok büyük faydalar sağlamaması mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates gibiye ~ 11 yıl önce
Bunlar olmazsa para gelmez. Çok büyük reklam oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates Gibi ~ 11 yıl önce
Yıllarca Emirates Gibi Arap Zenginlere sponsorluk verdiler. şimdi bize finanse ettiriyorlar. Yazık. THY adımız/ Markamız biraz daha göz önünde olacak diye bunları yapmamak lazım bence. ------Gidelim. Afrikada her uçak için bir baraj yapalım. Olmadı bir Kuyu Açalım. Neredeyse Bunun Kadar sesimizi duyurabiliriz. Arap Zenginler yaptılar biz bari yapmayalım. SESİMİZİ DUYURMANIN DAHA ÖZGÜN DAHA MÜSLÜMANCA YÖNTEMLERİNİ BULALIM. ( Bir de Rusyalı Zengin iş adamları var tabii.) OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000