30 Kasım 2012, Cuma 11:34:24

KOTİL: "AIR CANADA İLE ANLAŞMAKTAN MEMNUNUZ"

Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları ve Air Canada ortak uçuş anlaşması imzaladı. Her iki havayolunun müşterilerinin rahat ve kolaylıkla bağlantılı uçuş yapmasına olanak tanıyacak söz konusu anlaşma, 2013 yılının ikinci çeyreğinde hayata geçecektir.
  • Kanada denilen ülke 35 milyon nüfuslu,halkının %80'i göçmen gelmiş,halen yıllık 250.000 nitelikli göçmen kabul eden,dünyanın müreffeh top ten ülkelerinden.Onlar gezmezse, bu alanda bizim esamimiz bile okunmaz!Batı kıyısı B.C dışında kışlar buz gibi ve uzun sürüyor.Ülkemiz gibi sıcak destinasyonlar onların ilgisini çekiyor.Zaten ya kendisi yada ebeveynleri asyalı,avrupalı.
  • kanada dediğin yer en güzel rahat ve kaliteli yerlerden birisi.sincap bile ağaçtan düşüp ölünce olay olmuştu ülkede.suç bile işlenmiyor.onlar zaten ülkelerini pek terketmezler turistik olarak.zaten herşeye sahipler.
  • burada görüyoruz ki bazı insanlar kendi özel hayatlarındaki sorunları thy mal ediyor, ne yapsın thy her personelin başına adam mı diksin sen hanımınla sorun yaşıyorsun ve seni aldatıyorsa thy mi araya girsin ne yapsın ondan sonra da diyorsunuz ki thy özel hayata karışıyor thy ahlak bekçiliğine mi karıştı diyorsunuz yalan mı onun için sen kendi hayatından sorumlusun.. thy neye bakar herkes kendisine verilen işi e sorumluluğu yapıyor mu ona bakar.. yık senin hanımın bir başkasıyla onu yapmış şöyle olmaz senin problemin herkes 18 yaşının üzerindedir senin eşinle arandaki sorun thy ilgilendirmez eğer senin hanımın seni aldatmış ise o senle hanımının sorunudur thy bağlamaz kesinlikle ilgilendirmez sonra dersiniz thy çalışanlarının özle hayatlarına karışıyor diye gazetelere demeç verirsiniz manşet olur..
  • SAYIN TEMEL KOTİL VE HAMDİ TOPÇU SİZİN THY NİZİN DÜZENSİZLİĞİ KOKUŞMUŞ DÜZENSİZLİĞİ YÜZÜNDEN 11 YILLIK EVLİLİĞİM BİTTİ HAİNCE SIRTIMDAN VURULDUM OĞLUMU BENDEN KAÇIRDILAR OĞLUMUN ANNESİ SİZDE KABİN AMİRİ PERSONEL OTOPARKINDA KAPTAN PLOTLA VE DİĞER 3 KAPTANLA İĞRENÇ İLİŞKİSİ YÜZÜNDEN 7 YAŞINDAKİ OĞLUMUN SESİNİ DAHİ DUYAMIYORUM DEFALARCA SİZE BİLDİRMEME RAĞMEN MALESEF BU ŞEKİLDE UÇANLAR VE THY ÇİVİSİ ÇIKMIŞ BAĞZI PERSONEL LERİN YÜZÜNDEN BEN ŞU AN AKCİĞER KANSERİYLE MÜCADELE EDİYORUM OĞLUMU GÖRMEYİ BIRAK 7 AYDIR SESİNİ DUYAMIYORUM 6 AY BOYUNCA AĞZIMDAN KAN GELDİ 3 AY YEDİ KULE GÖĞÜS HAST ÇEKTİĞİM ACILAR YANİ KISACA BU İŞE BU PİSLİĞE BU EVLİLİĞİN YIKIMINDA SEBEP OLANLAR GÖZYUMANLAR VE GEREKENLERİ YAPMAYANLAR ALLAH A HAVALE ETTİM VE THY NEZAMAN GÖRSEM BEDDUVA EDİYORUM AMA AYNISINIDA GEREKENİ YAPMAYAN LARIN DA AİLELERİ AYNISINI YAŞAMADAN BENİ ANLAYAMAZLAR BİRDE TEMEL KOTİL HAMDİ TOPÇU ÇOK HASSAS AMAN EVLİ LİK DIŞI KİMSE İĞRENÇ İLİ,ŞKİDE BULUNANLARI 25 İNCİ MAD HEMEN ATAR 7 AYDIR BOŞŞŞŞ
  • ana'da ahl'e ucmayi dusunuyor. eger yerbulursa inerler... Gecen ekim'e ahl'den uctum. apron'da hangi kanat hangi ucaga ait belli degildi.
  • hayırlı ugurlu olsun diyelim inşallah daha fazla yolcu gelir türk vatandaşları turistler, canadalılar gelir memleketimize hayırlı olsun
  • Kod şeeerrrr anlaşması imzalamışlar. Hayırlı olsun :-))))

Air Canada’nın planladığı Toronto-İstanbul hattını destekleyecek  anlaşma, Kanada hükümetinin onayını mütakip önümüzdeki yaz uygulamaya başlayacak. 

Çin’in Shenzhen kentinde Star Alliance Üst Yöneticiler Toplantısı’nda söz konusu ortak uçuş anlaşması için Air Canada adına iyi niyet mektubunu imzalayan Air Canada CEO’su Calin Rovinescu yaptığı açıklamada; “Star Alliance’ta partnerimiz olan Türk hava Yolları ile bu anlaşmayı yapmaktan dolayı memnuniyetimizi ifade etmek isterim. Bu anlaşma ile müşterilerimize, tek bir güzergah üzerinden kesintisiz bağlantı sağlayacak şekilde  İstanbul üzerinden Tüm Türkiye’ye, Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu’ya ulaşma imkanı sunmuş olacağız. Kanada’nın güzelliklerini keşfetmek veya iş seyahatleri yapmak isteyen Türk Hava Yolları müşterilerini de geniş ağımızla hedeflerine ulaştıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Her iki havayolunun müşterileri Star Alliance ayrıcalığı ile iyi hizmet ve güleryüzlü konukseverlikle ağırlanacak, uçuş mili biriktirebilecek ve CIP salonlarından yararlanabileceklerdir ” dedi. 

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil de imza töreninde yaptığı açıklamada; Air Canada ile ortak uçuş anlaşması yapmaktan dolayı oldukça memnunuz. Bu anlaşma, Türk Hava Yolları’nın yolcularına maksimum seyahat imkanı sunma hedefine uygun olarak müşterilerine her iki havayolunun geniş ağını ve kesintisiz hizmetinin keyfini birlikte yaşama olanağını sunacaktır. Ayrıca, Anlaşma’nın getireceği geniş ağ ile, yolcularımıza Toronto üzerinden daha fazla Kanada ve ABD iç hat noktalarına ulaşma imkanı sunulacaktır” dedi. 

Ortak uçuş anlaşması kapsamında her iki taşıyıcı belirli uçuşlarda, ortak uçuş kodu koyacaktır. Böylece yolcular, bagaj kontrolü, uçuş kartı vb. konularda tek bir güzergahta ve tek bir havayolu ile seyahat ediyormuş gibi yararlanmaları sağlanacak.
 

KOTİL: "AIR CANADA İLE ANLAŞMAKTAN MEMNUNUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

LTBQ ~ 11 yıl önce
Kanada denilen ülke 35 milyon nüfuslu,halkının %80'i göçmen gelmiş,halen yıllık 250.000 nitelikli göçmen kabul eden,dünyanın müreffeh top ten ülkelerinden.Onlar gezmezse, bu alanda bizim esamimiz bile okunmaz!Batı kıyısı B.C dışında kışlar buz gibi ve uzun sürüyor.Ülkemiz gibi sıcak destinasyonlar onların ilgisini çekiyor.Zaten ya kendisi yada ebeveynleri asyalı,avrupalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
kanada dediğin yer en güzel rahat ve kaliteli yerlerden birisi.sincap bile ağaçtan düşüp ölünce olay olmuştu ülkede.suç bile işlenmiyor.onlar zaten ülkelerini pek terketmezler turistik olarak.zaten herşeye sahipler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
burada görüyoruz ki bazı insanlar kendi özel hayatlarındaki sorunları thy mal ediyor, ne yapsın thy her personelin başına adam mı diksin sen hanımınla sorun yaşıyorsun ve seni aldatıyorsa thy mi araya girsin ne yapsın ondan sonra da diyorsunuz ki thy özel hayata karışıyor thy ahlak bekçiliğine mi karıştı diyorsunuz yalan mı onun için sen kendi hayatından sorumlusun.. thy neye bakar herkes kendisine verilen işi e sorumluluğu yapıyor mu ona bakar.. yık senin hanımın bir başkasıyla onu yapmış şöyle olmaz senin problemin herkes 18 yaşının üzerindedir senin eşinle arandaki sorun thy ilgilendirmez eğer senin hanımın seni aldatmış ise o senle hanımının sorunudur thy bağlamaz kesinlikle ilgilendirmez sonra dersiniz thy çalışanlarının özle hayatlarına karışıyor diye gazetelere demeç verirsiniz manşet olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın temel kotil ~ 11 yıl önce
SAYIN TEMEL KOTİL VE HAMDİ TOPÇU SİZİN THY NİZİN DÜZENSİZLİĞİ KOKUŞMUŞ DÜZENSİZLİĞİ YÜZÜNDEN 11 YILLIK EVLİLİĞİM BİTTİ HAİNCE SIRTIMDAN VURULDUM OĞLUMU BENDEN KAÇIRDILAR OĞLUMUN ANNESİ SİZDE KABİN AMİRİ PERSONEL OTOPARKINDA KAPTAN PLOTLA VE DİĞER 3 KAPTANLA İĞRENÇ İLİŞKİSİ YÜZÜNDEN 7 YAŞINDAKİ OĞLUMUN SESİNİ DAHİ DUYAMIYORUM DEFALARCA SİZE BİLDİRMEME RAĞMEN MALESEF BU ŞEKİLDE UÇANLAR VE THY ÇİVİSİ ÇIKMIŞ BAĞZI PERSONEL LERİN YÜZÜNDEN BEN ŞU AN AKCİĞER KANSERİYLE MÜCADELE EDİYORUM OĞLUMU GÖRMEYİ BIRAK 7 AYDIR SESİNİ DUYAMIYORUM 6 AY BOYUNCA AĞZIMDAN KAN GELDİ 3 AY YEDİ KULE GÖĞÜS HAST ÇEKTİĞİM ACILAR YANİ KISACA BU İŞE BU PİSLİĞE BU EVLİLİĞİN YIKIMINDA SEBEP OLANLAR GÖZYUMANLAR VE GEREKENLERİ YAPMAYANLAR ALLAH A HAVALE ETTİM VE THY NEZAMAN GÖRSEM BEDDUVA EDİYORUM AMA AYNISINIDA GEREKENİ YAPMAYAN LARIN DA AİLELERİ AYNISINI YAŞAMADAN BENİ ANLAYAMAZLAR BİRDE TEMEL KOTİL HAMDİ TOPÇU ÇOK HASSAS AMAN EVLİ LİK DIŞI KİMSE İĞRENÇ İLİ,ŞKİDE BULUNANLARI 25 İNCİ MAD HEMEN ATAR 7 AYDIR BOŞŞŞŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magish ~ 11 yıl önce
Destur yahu,Git derdini mahkemede anlat sen kimsin de thynin çivisi çıkmış diyebiliyorsun ? Çocugum var diyorsun ondan utanda annesine böyle şeyler söyleme iddiaların gerçek olsa bile amacın ne kotil ne yapsın senin için işten mi atsın eski eşini ?Apartmamındakilerede söyle evden atsınlar aç ve evsiz sokakta kalsın tam suçladığın hale düşsün istiyorsun bu ne pis bir beyin?İnsanların ekmeğiyle oynama ve son olarak şunu söyliyeyim Allah öbür tarafı beklemiyor ceza vermek için artık neler yaptıysan karşındakine başına bunlar geldi.
buyuk havaalani ahl ~ 11 yıl önce
ana'da ahl'e ucmayi dusunuyor. eger yerbulursa inerler... Gecen ekim'e ahl'den uctum. apron'da hangi kanat hangi ucaga ait belli degildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
hayırlı ugurlu olsun diyelim inşallah daha fazla yolcu gelir türk vatandaşları turistler, canadalılar gelir memleketimize hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kod şeerrrrrr ~ 11 yıl önce
Kod şeeerrrr anlaşması imzalamışlar. Hayırlı olsun :-))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000