13 Temmuz 2010, Salı 16:06:08

KIRMIZI ŞEYTANLARI TAŞIYACAK

THY’nin TC-JJC kuyruk tescilli Boeing 777-300 ER tipi uçağı Manchester United renklerine boyandı. Uçak 12 Temmuz’da(dün) Manchester'den Şikago’ya uçtu.
  • Su Avrupa 5. ve Dunya 9. lugu nereden cikti? Son yorumcu da kendi yazdigi gibi ya anlamamakta israr ediyor , ya da yalanlara inaniyor. THY Avrupa'da tasinan yolcu sayisinda 5. ama Easyjet, AirBerlin ve Ryanair'i saymazsak. Dunyada nasil 9. olur hic bilmiyorum. Sadece ABD'de ; American, Delta, United, US airways ve Southwest'in Cooooook gerisinde.
  • Bu memleketin bir metre neden ileriye gidemediğini şimdi anladım. Hala bazıları thy nin neden sponsor olduğunu anlamamakta ısrar ediyorlar basmıyor da basmıyor. Niye sponsor olmuş neden ne gerek varmış.. 20 sene sonra anlarsınız belki.. Thy şu an avrupanın en büyük 5. havayolu şirketi dünya da 9 sıralamada. Sence bunlar tesadüfle olan şeyler öyle dğil mi.. Burası mahmuda ağanın marketi çok kolay başarılı olursun. Bugün dünya da havayolları iflas ederken ekonomik krizlerde thy kar etti hem de rekor kar etti..
  • şikado da güzel dilmizde okunduğu gibi yazılan şehirlerdendir. Paris, Varşova, Münih gibi. Önce Türk dilini kavrayınız! Nereyedur değil, nerededir şeklinde yazılır. 3 kuruş İngilizce bilgisi herkeste var artık. Peki ya anadil bilgisi?
  • "Amerika, Canada (herhalde Kanada'dır), Meksika (Mexico olmasın) ülkelerine gidilecek THY ve Türk Bayrağını herkes görecek" denilmiş. Hangi büyük havalimanında gazeticiler veya taraftarlar uçağı görmüştür acaba? Ben bütün kanallarda uçaktan inerken değil de havalimanından çıkarken görmüşümdür takımları. THY değil de Kamil Koç sponsor olsa daha iyi olurdu, hiç olmassa otobüse binerken gözükürdü. Ben "milli" zannedilen bir havayolunun başka ülkelerin takımlarına sponsor olmasını anlamadığım gibi, bunun markalaşmakla veya tanıtıma parayla katkı yapmasını da anlayamıyorum kardeşim. Türk Milli Takımlarına sponsorluğu var mı? YOK. Bileti geçiriyor, hem de kallavi fiyattan. Anladın mı şimdi?
  • şikago şikago şikado neresi acaba?
  • tebrikler
  • Aferdersiniz ama bu uçağa gurur duya duya binecekken , ne amaçla binmeyeceksiniz. Size sadece yuh diyorum. Boyama o boyama , kafanıza takacaksanızda boyama o kardeşim..
  • THY tanımayan kalmayacak yaz programına bakıldığında Amerika, Canada, Meksika ülkelerine gidelecek ve THY ve Türk Bayrağını milyonlarca insan görecek tanıyacak tanıtma budur, reklam budur, markalaşma budur. Ayrıca ingiliz takımını takip eden yüzlerce basın ve televizyon kanalları var sonra milyonlarca taraftarı olan bir takım. Thy nin çok doğru bir kararla sponsor antlaşması yapması hem marka tanıtımına hem ülke tanıtımına parayla değer verilmez şekilde avantaj katacaktır.. Anlayana tabi..
  • şahsen ben böyle bir uçağa binmek istemem. benim gibi düşünecek bir sürü yolcu olduğuna da eminim.
  • güzel olmuş tabi ..ama yeşiller tarikatlar laikliğin herkesimine saldırılar gerçek ..thy başarılı gurur verici .ama diğerleri yerinde duruyor..
Türk Hava Yolları, ulaşım sponsoru olduğu Manchester United takımını bu kez Boeing 777-300Er tipi uçağıyla taşıyacak.
Şu anda iki Boeing 737-800 tipi uçağı sponsor olduğu kulüpler olan Barselona ve Manchester United takımlarının renklerine boyatan THY, bu kez okyanus aşırı uçuş için Boeing 777-300ER uçağını İngiliz ekibi için boyattı.

TC-JJC kuyruk tescilli, Boeing 777-300 ER tipi Karadeniz adlı uçağa 'Manchester United'in Resmi Ortağı' yazısı yapıştırıldı.

THY'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Türk Hava Yolları Amerika’ya resmi yaz turu sebebiyle Manchester United ile uçmaktan gurur duymaktadır. Takım bu turda, Şikago’da Chicago Fires’in mekanında “Open Training Session” ile başlamasının ardından 16 Temmuz’daki, Tour Versus Celtic FC ile gerçekleştirecekleri ilk karşılaşmaları için Toronto, Kanada’ya seyahat edecek. Gelecek durak 25 Temmuz tarihinde Kansas’da Kansas Cityt Wizard’larla karşılaşmaları öncesi, 21 Temmuz’da Philadephia Union ile Philadelphia’da buluşmaları olacak. Amerika’daki son durak ise 28 Temmuz’da Houston’da MLS All Stars’la karşılaşmaları olacak. Daha sonra takım 30 Temmuz tarihinde Guadalajarai Mexico’da Chivas Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma ile ilk defa Chivas ile oynayacak. Türk Hava Yolları Manchester takımını yeni Premier League’de eğitime başlamaları üzere geri ulaştıracak.

Sivil Havacılıkta global bir oyuncu haline gelen Türk Hava Yolları, futbolun devleri olarak adlandırılan dünyanın en büyük futbol kulübü Manchester United’ın resmi sponsorudur. Bu sponsorluk önümüzdeki üç yıl devam edecek."




KIRMIZI ŞEYTANLARI TAŞIYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Su Avrupa 5. ve Dunya 9. lugu nereden cikti? Son yorumcu da kendi yazdigi gibi ya anlamamakta israr ediyor , ya da yalanlara inaniyor. THY Avrupa'da tasinan yolcu sayisinda 5. ama Easyjet, AirBerlin ve Ryanair'i saymazsak. Dunyada nasil 9. olur hic bilmiyorum. Sadece ABD'de ; American, Delta, United, US airways ve Southwest'in Cooooook gerisinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu memleketin bir metre neden ileriye gidemediğini şimdi anladım. Hala bazıları thy nin neden sponsor olduğunu anlamamakta ısrar ediyorlar basmıyor da basmıyor. Niye sponsor olmuş neden ne gerek varmış.. 20 sene sonra anlarsınız belki.. Thy şu an avrupanın en büyük 5. havayolu şirketi dünya da 9 sıralamada. Sence bunlar tesadüfle olan şeyler öyle dğil mi.. Burası mahmuda ağanın marketi çok kolay başarılı olursun. Bugün dünya da havayolları iflas ederken ekonomik krizlerde thy kar etti hem de rekor kar etti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şikado da güzel dilmizde okunduğu gibi yazılan şehirlerdendir. Paris, Varşova, Münih gibi. Önce Türk dilini kavrayınız! Nereyedur değil, nerededir şeklinde yazılır. 3 kuruş İngilizce bilgisi herkeste var artık. Peki ya anadil bilgisi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Amerika, Canada (herhalde Kanada'dır), Meksika (Mexico olmasın) ülkelerine gidilecek THY ve Türk Bayrağını herkes görecek" denilmiş. Hangi büyük havalimanında gazeticiler veya taraftarlar uçağı görmüştür acaba? Ben bütün kanallarda uçaktan inerken değil de havalimanından çıkarken görmüşümdür takımları. THY değil de Kamil Koç sponsor olsa daha iyi olurdu, hiç olmassa otobüse binerken gözükürdü. Ben "milli" zannedilen bir havayolunun başka ülkelerin takımlarına sponsor olmasını anlamadığım gibi, bunun markalaşmakla veya tanıtıma parayla katkı yapmasını da anlayamıyorum kardeşim. Türk Milli Takımlarına sponsorluğu var mı? YOK. Bileti geçiriyor, hem de kallavi fiyattan. Anladın mı şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şikago şikago şikado neresi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aferdersiniz ama bu uçağa gurur duya duya binecekken , ne amaçla binmeyeceksiniz. Size sadece yuh diyorum. Boyama o boyama , kafanıza takacaksanızda boyama o kardeşim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY tanımayan kalmayacak yaz programına bakıldığında Amerika, Canada, Meksika ülkelerine gidelecek ve THY ve Türk Bayrağını milyonlarca insan görecek tanıyacak tanıtma budur, reklam budur, markalaşma budur. Ayrıca ingiliz takımını takip eden yüzlerce basın ve televizyon kanalları var sonra milyonlarca taraftarı olan bir takım. Thy nin çok doğru bir kararla sponsor antlaşması yapması hem marka tanıtımına hem ülke tanıtımına parayla değer verilmez şekilde avantaj katacaktır.. Anlayana tabi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şahsen ben böyle bir uçağa binmek istemem. benim gibi düşünecek bir sürü yolcu olduğuna da eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
güzel olmuş tabi ..ama yeşiller tarikatlar laikliğin herkesimine saldırılar gerçek ..thy başarılı gurur verici .ama diğerleri yerinde duruyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000