30 Nisan 2013, Salı 17:20:45

KIRMIZI RUJDAN SONRA ETEK DE YASAK!

Türk Hava Yolları’nda kırmızı ruj yasağından sonra, THY adına Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sefer yapan Sunexpress kabin memurlarına etek yasağı geldi. Bu yasağın gerekçesi neydi?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • kıyafet tercihi göreceli bi kavram bacakta veya ayak bileğinde dövmesi olanlar için iyi bi fırsat olmuş :)
  • Evet ya maaşlarada el atılsın
  • Eski bir TKli ve XQlu olarak soyluyorum ki,bunlar iyi gunler.Hele hele TKda neler dondugunu calisanlar cokkkk iyi biliyor..rujmus,etekmis geciniz.Siz once sapik beyninizi kontrol ediniz.
  • yazıklar olsun benin zamanındaki sunexpress adam gibi bir havayoluydu şimdi ise yobazlar ne diyorsa o yapılıyor .... korkunc iyiki ayrılmışım
  • Yakinda teseddur giydirirler, birileri kendini tatmin etsin diye..
  • carsaf koyun toptan bitsin yaziklar olsun sizleri yonetime koyanlara oy atanlara
  • Muslumanliktan once dogan kiz cocuklarini dogar dogmaz gomerlermis!!!
  • Dogru bir karar kimse masum degil sapik dolu ortalik gencecik kizlar defileye cikmiyorlar is yapiyorlar. Birkac saat bacak gormeyiver ucaktan inince bakarsin sapik seni
  • Bence yerinde bir uygulama, kimse masum degil, erkek yolcuların çok büyük bölümü uçakta hosteslerin heryerine bakıyor. çocu insan bu yüzden karşı çıkıyor zaten uygulamaya.

Türk Hava Yolları’nda tartışılan ruj yasağından sonra bir yasak haberi daha geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları adına uçan Sunexpress kabin memurları 1 Mayıs’tan itibaren uçuşlarda sadece pantolon giyebilecek.

Etek ve pantolon olmak üzere iki alternatifli kıyafet modellerini tek tipe çevirmek isteyen Sunexpress, sadece THY için yaptığı uçuşlarda etek kullanımını yasaklayacak. THY’nin hazırlatacağı yeni kıyafetler gelene kadar Sunexpress kabin memurları, sadece pantolonla görev yapacak.

Airporthaber’e gelen bilgiye göre, uygulamaya gerekçe olarak çok sık yatı (gece konaklama) görevinden dolayı Sunexpress kabin memurlarının pantolonla daha rahat edeceğinin düşünülmesi nedeniyle böyle bir karar alındığı kaydedildi. Yeni uygulama ile iki farklı tipte değil standart bir kabin kıyafet konseptinin yakalanmasının amaçlandığı öğrenildi.

©AirportHaber

KIRMIZI RUJDAN SONRA ETEK DE YASAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

EMRAHTEKBİRİNCİ ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tattoo lovers ~ 10 yıl önce
kıyafet tercihi göreceli bi kavram bacakta veya ayak bileğinde dövmesi olanlar için iyi bi fırsat olmuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 11 yıl önce
Evet ya maaşlarada el atılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah vah ~ 11 yıl önce
Eski bir TKli ve XQlu olarak soyluyorum ki,bunlar iyi gunler.Hele hele TKda neler dondugunu calisanlar cokkkk iyi biliyor..rujmus,etekmis geciniz.Siz once sapik beyninizi kontrol ediniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski kabin amiri ~ 11 yıl önce
yazıklar olsun benin zamanındaki sunexpress adam gibi bir havayoluydu şimdi ise yobazlar ne diyorsa o yapılıyor .... korkunc iyiki ayrılmışım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yakinda teseddur giydirirler, birileri kendini tatmin etsin diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mg ~ 11 yıl önce
carsaf koyun toptan bitsin yaziklar olsun sizleri yonetime koyanlara oy atanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Once ~ 11 yıl önce
Muslumanliktan once dogan kiz cocuklarini dogar dogmaz gomerlermis!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
Dogru bir karar kimse masum degil sapik dolu ortalik gencecik kizlar defileye cikmiyorlar is yapiyorlar. Birkac saat bacak gormeyiver ucaktan inince bakarsin sapik seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemal kaan ~ 11 yıl önce
Bence yerinde bir uygulama, kimse masum degil, erkek yolcuların çok büyük bölümü uçakta hosteslerin heryerine bakıyor. çocu insan bu yüzden karşı çıkıyor zaten uygulamaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cühela takımı ~ 11 yıl önce
Sapık ve sapkın erkek kadınlara bakıyor diye insanların seçme özgürlüğü elinden alınmamalı. Etekle rahat edemeyen kadar pantolon giymekten hoşlanmayan kadınlarda olabilir. Havacılık gibi modern bir sektörün bu tarz bağnazlıkları hoş karşılamaması gerekir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000