03 Mart 2011, Perşembe 10:30:04

KIRGIZ HAVAYOLLARI THY’YE RAKİP OLUYOR (FOTO HABER)

Kırgızistan’ın milli havayolu şirketi Kırgız Airways, 7 Mart’tan itibaren Bişkek-İstanbul seferlerine başlıyor.
  • ÖNCELİKLE HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH KAZADAN BELADAN SAKLASIN BEN KEDİ ADIMA COK SEVİNDİM KISMET OLURSADA KIRGIZ HAVA YOLARIYLA UCACAGIM THY BİLETLER COK (HIGBATTI):)BÖYLELİKLE BİLET FİYATLARI BİRAZ DAHA GERİYE DÜŞER BİR GİDİŞ DÖNÜŞ 1500YT OLMAZKİ BÖYLE İŞALAH BAŞKA HAVA YOLU ŞİRKETLERİDE GİRER FİYATLAR DAHDA DÜŞER UCAKLARI İNTERNETEN TAKİP ETİM ÇOK TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN HER İKİ MİLETEDE CON RAHMATĞÖRNÜYORLARĞÜZEL
  • ÖNCELİKLE HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA ĞÖSTERMESİN BEN ÇOK SEVİNDİM BİLET FİYATLARI AZDA OLSA DÜŞER KEŞKE BİR İKİ HAVA YOLUDA UCAK KALDIRSA İŞTE O ZAMAN BAKALIM THY KAC PARA OLCAK BİLETLERİ ESKİDEN TEKTİ BU YOLARDA ARTIK BİR RAKİBİ VAR .HOŞGELDİNİZ
  • Kirgizstanin 95 tembel diyene, yazik olsun. Yazdiklarina gore bir kulturu yok birisisin.
  • kg airways ve THY? :) karşılaştırmak mümkün mü?) rakip olması için avrupaya amerikaya afrikaya ve bütün asyaya uçması lazım ki o da sittin sene olacak iş değil kırgızların çalışma ritmini gördükten sonra.Dünyanın en iyisi thy ki daha dünkü çocuk bu kg airways...Zaten kendileri de bilir TüRkiye'ye hiçbir ülke kafa tutamaz.Şu ana kadar tanıdığım kırgızların %95i tembel.Adamın hiçbir gayesi yok.Hikaye :)
  • oh beee.. sonunda thy ye rakip geldi.. her ne kadar kalitesi thy kadar olmasa bile thy ye rakip geldi. thy de bir kişi gidiş dönüş bilet fiyatı ortalama 1250 tl... insaf kardeşim.. rakibiniz yok diye böyle fiyat mı çekilir. şimdi bu rakam en azından 1000 tl ye düşer..
  • kırgız hava yolları turk hava yollarına rakıp olamaz bunu zaten soyluyorlar ama benım gıbı aılesı kırgızıstanda olanlara cok guzel bır haber.6 sene once turk hava yolları daha ıyı hızmet verıyorlardı ve kırgız hava yollarından sadece 55euro fark vardı,ama tek kalınca fıyatı arttırdılar ve hızmet kalıtesı ne yazık kı dustu.
  • RAKİP OLMAZ SADECE YOLCUSUNU ETKİLER ,THY ŞİMDİYE KADAR NE KATKIDA BULUNDU ?KIRGIZ HALKI ONURLUDUR ONLARI İYİ ANLAMAK LAZIM KENDİ İSMİNİ TAŞIYAN UÇAĞA BİNERLER.VE ÇOK DA İYİ EDERLER.
  • BU TAYYARELER YENİNESİL TAYYARELERDİR B734 İLE B738 ARASINDA YAKIT TÜKETİMİ BİLE FARKLIDIR A320 B734 DEN DAHA FAZLA YAKAR OÇUŞ MESAFELERİDE FARKLIDIR.PERFERMANS BAKIMINDAN B738 KAPASİTESİ DAHA YÜKLÜDÜR AMA A 320 HERZAMAN TAHTİDE GİRER.
  • THY nin stratejisini örnek alacak ise vay haline. Yolsuzluklara hırsızlıklara o daracık sermaye ve filo ile başedemez haberi olsun.
  • boing 737-800 lere aynı zamanda b738 derler. öğrenmek istediğiniz başka birşey varmı?
6 yıl önce durdurulan Kırgızistan Havayolları’nın Bişkek-İstanbul karşılıklı seferleri 7 Mart’tan itibaren yeniden başlıyor.

Bakımları Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’de yapılan Airbus 320 tipi uçaklarla yapılacak seferler, ilk etapta haftada 2 gün olarak gerçekleştirilecek.

Seferler ilk etapta sabah erken saatlerde yapılacak. Sabaha karşı saat 03.00’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na inecek uçak saat 05.00’da Bişkek’e gitmek üzere havalanacak.

Türk Hava Yolları’nın haftada 7 sefer yaptığı İstanbul-Bişkek hattında Kızgızistan Havayolları’nın tarifeli seferlere başlamasıyla rekabet de kızışacak.

Kırgızistan Havayolları’nın yolcularına bir de sürprizi olacak. Bişkek-İstanbul hattında seyahat edecek öğrenci ve işçilere yıl boyunca sabit fiyat uygulanacak. Buna göre öğrenci ve işçiler, yılın istedikleri zamanında herşey dahil 360 Euro’ya bilet satın alabilecek.

Kırgızistan'ın Türkiye'ye yapacağı operasyonların THY ile işbirliği içerisinde gerçekleşeceğini kaydeden Kırgız Airways Türkiye Sorumlusu Aybek Nogay, " Biz THY'yi kendimize rakip olarak değil bu pazarda işbirliği yapacağımız bir büyüğümüz olarak görüyoruz. Amacımız iki ülke arasında bugüne kadar THY'nin tek başına üstlendiği rolün bir bölümünü devralmak. İstanbul'a getirdiğimiz yolcular buradan THY ile yurtdışındaki diğer noktalara ulaşacak" dedi.





KIRGIZ HAVAYOLLARI THY’YE RAKİP OLUYOR (FOTO HABER)

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 12 yıl önce
ÖNCELİKLE HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH KAZADAN BELADAN SAKLASIN BEN KEDİ ADIMA COK SEVİNDİM KISMET OLURSADA KIRGIZ HAVA YOLARIYLA UCACAGIM THY BİLETLER COK (HIGBATTI):)BÖYLELİKLE BİLET FİYATLARI BİRAZ DAHA GERİYE DÜŞER BİR GİDİŞ DÖNÜŞ 1500YT OLMAZKİ BÖYLE İŞALAH BAŞKA HAVA YOLU ŞİRKETLERİDE GİRER FİYATLAR DAHDA DÜŞER UCAKLARI İNTERNETEN TAKİP ETİM ÇOK TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN HER İKİ MİLETEDE CON RAHMATĞÖRNÜYORLARĞÜZEL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÖNCELİKLE HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA ĞÖSTERMESİN BEN ÇOK SEVİNDİM BİLET FİYATLARI AZDA OLSA DÜŞER KEŞKE BİR İKİ HAVA YOLUDA UCAK KALDIRSA İŞTE O ZAMAN BAKALIM THY KAC PARA OLCAK BİLETLERİ ESKİDEN TEKTİ BU YOLARDA ARTIK BİR RAKİBİ VAR .HOŞGELDİNİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kirgizstanin 95 tembel diyene, yazik olsun. Yazdiklarina gore bir kulturu yok birisisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kg airways ve THY? :) karşılaştırmak mümkün mü?) rakip olması için avrupaya amerikaya afrikaya ve bütün asyaya uçması lazım ki o da sittin sene olacak iş değil kırgızların çalışma ritmini gördükten sonra.Dünyanın en iyisi thy ki daha dünkü çocuk bu kg airways...Zaten kendileri de bilir TüRkiye'ye hiçbir ülke kafa tutamaz.Şu ana kadar tanıdığım kırgızların %95i tembel.Adamın hiçbir gayesi yok.Hikaye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
oh beee.. sonunda thy ye rakip geldi.. her ne kadar kalitesi thy kadar olmasa bile thy ye rakip geldi. thy de bir kişi gidiş dönüş bilet fiyatı ortalama 1250 tl... insaf kardeşim.. rakibiniz yok diye böyle fiyat mı çekilir. şimdi bu rakam en azından 1000 tl ye düşer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kırgız hava yolları turk hava yollarına rakıp olamaz bunu zaten soyluyorlar ama benım gıbı aılesı kırgızıstanda olanlara cok guzel bır haber.6 sene once turk hava yolları daha ıyı hızmet verıyorlardı ve kırgız hava yollarından sadece 55euro fark vardı,ama tek kalınca fıyatı arttırdılar ve hızmet kalıtesı ne yazık kı dustu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
RAKİP OLMAZ SADECE YOLCUSUNU ETKİLER ,THY ŞİMDİYE KADAR NE KATKIDA BULUNDU ?KIRGIZ HALKI ONURLUDUR ONLARI İYİ ANLAMAK LAZIM KENDİ İSMİNİ TAŞIYAN UÇAĞA BİNERLER.VE ÇOK DA İYİ EDERLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU TAYYARELER YENİNESİL TAYYARELERDİR B734 İLE B738 ARASINDA YAKIT TÜKETİMİ BİLE FARKLIDIR A320 B734 DEN DAHA FAZLA YAKAR OÇUŞ MESAFELERİDE FARKLIDIR.PERFERMANS BAKIMINDAN B738 KAPASİTESİ DAHA YÜKLÜDÜR AMA A 320 HERZAMAN TAHTİDE GİRER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY nin stratejisini örnek alacak ise vay haline. Yolsuzluklara hırsızlıklara o daracık sermaye ve filo ile başedemez haberi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boing 737-800 lere aynı zamanda b738 derler. öğrenmek istediğiniz başka birşey varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000