20 Ekim 2011, Perşembe 17:20:41

KIBRIS'TA KTHY ZİRVESİ...

Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın uçuşlarının durdurulmasının birinci yıldönümü dolayısıyla, eski KTHY çalışanları kalabalık bir şekilde meclis salonunda bulunuyor...
  • yazık hala yeni şirket kurulacak diye rüya görüyorsunuz yazık ve hale sizi iflasa götüren sendikanın peşinden ayrılmıyorsunuz birde sendikatı kötülüyorsuz komik.
  • Grev yaptıkları hergün onları biraz daha sona götürdü. Batan şirketten zam istemeleri ve sayın bilal ekşiyi istememeleri de sonlarını getirdi. Sorumlu olan sendikadır. Ve başka hiç bir suçlu yoktur.
  • yıllarca çalışmadan para alanlar beter olsunlar,,,
  • KTHY'NIN, AYAKTA DURMASI ICIN ATANAN, GENEL ESKI MUDURU, SN. BILAL EKSI'NIN, SIRKET'TEN AYRILMASINA SEVINEN SENDIKA YONETIMI, SIRKETIN BATACAGINI HIC DUSUNMEMISTI. KENDIM ETTIM, KENDIM BULDUM.
  • FERDİ SABİT SOYER KTHY NİN 43MİLYON DOLARI BUHAR OLURKEN BAŞBAKANDI.SADETTİN GEZMEK ahmet deryaya ŞİRKETİ +43MİLYON DOLAR İLE TESLİM ETTİ.BU PARALARIN HESABINI CTP HÜKÜMETİ VEREMEDİ.İHTİYAT FONUNDA PERSONELİN KİŞİ BAŞI 20MİLYAR TL`NİN ÜZERİNDE PARASI VAR GEÇEN YILBAŞINDA buran efendi PERSONELE 5ER MİLYAR VERİP YILBAŞILIK AĞIZLARINI KAPATTI.GERİYE KALAN PARADAN HABER YOK PERSONEL KAN AĞLIYOR.400 PERSONELİN 8TRİLYONUN AKIBETİ NE OLDU?YÜZ KERE SÖYLEDİK burancık ve ONUN AKIL HOCASI ahmet derya ÇIKIP ERKEKÇE CEVAP VERSİNLER.BU PERSONEL GÖZÜNÜ AÇSIN ARTIK ÇÜNKÜ ONLARI UÇURUMDAN ATAN BURUNLARININ DİBİNDE.hava-sen İN ARKASINDAN GİTMEYE DEVAM EDECEKLERSE DAHA ÇOOOK ÇEKECEKLER.
Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın (KTHY) uçuşlarının durdurulmasının birinci yıldönümü dolayısıyla, eski KTHY çalışanları kalabalık bir şekilde meclis salonunda bulunuyor.
 
Bazı sendika temsilcileri de destek için eski KTHY çalışanlarıyla birlikte meclise geldi.
 
Meclis birleşiminin başlamasının ardından CTP ve TDP'li milletvekilleri ayağa kalkarak izleyici locasında bulunan eski KTHY çalışanlarıyla teker teker tokalaştı.
 
CTP Milletvekili Ferdi Sabit Soyer, Arif Albayrak ve Sonay Adem, tokalaşmalarının ardından bir süre arka koltuklarda oturarak, KTHY’nin uçuşlarının durmasını protesto ettiler ve eski KTHY çalışanlarına destek verdiler. (Kıbrıs Postası)
KIBRIS'TA KTHY ZİRVESİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
yazık hala yeni şirket kurulacak diye rüya görüyorsunuz yazık ve hale sizi iflasa götüren sendikanın peşinden ayrılmıyorsunuz birde sendikatı kötülüyorsuz komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Grev yaptıkları hergün onları biraz daha sona götürdü. Batan şirketten zam istemeleri ve sayın bilal ekşiyi istememeleri de sonlarını getirdi. Sorumlu olan sendikadır. Ve başka hiç bir suçlu yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yıllarca çalışmadan para alanlar beter olsunlar,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KTHY'NIN, AYAKTA DURMASI ICIN ATANAN, GENEL ESKI MUDURU, SN. BILAL EKSI'NIN, SIRKET'TEN AYRILMASINA SEVINEN SENDIKA YONETIMI, SIRKETIN BATACAGINI HIC DUSUNMEMISTI. KENDIM ETTIM, KENDIM BULDUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
FERDİ SABİT SOYER KTHY NİN 43MİLYON DOLARI BUHAR OLURKEN BAŞBAKANDI.SADETTİN GEZMEK ahmet deryaya ŞİRKETİ +43MİLYON DOLAR İLE TESLİM ETTİ.BU PARALARIN HESABINI CTP HÜKÜMETİ VEREMEDİ.İHTİYAT FONUNDA PERSONELİN KİŞİ BAŞI 20MİLYAR TL`NİN ÜZERİNDE PARASI VAR GEÇEN YILBAŞINDA buran efendi PERSONELE 5ER MİLYAR VERİP YILBAŞILIK AĞIZLARINI KAPATTI.GERİYE KALAN PARADAN HABER YOK PERSONEL KAN AĞLIYOR.400 PERSONELİN 8TRİLYONUN AKIBETİ NE OLDU?YÜZ KERE SÖYLEDİK burancık ve ONUN AKIL HOCASI ahmet derya ÇIKIP ERKEKÇE CEVAP VERSİNLER.BU PERSONEL GÖZÜNÜ AÇSIN ARTIK ÇÜNKÜ ONLARI UÇURUMDAN ATAN BURUNLARININ DİBİNDE.hava-sen İN ARKASINDAN GİTMEYE DEVAM EDECEKLERSE DAHA ÇOOOK ÇEKECEKLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000