07 Ocak 2009, Çarşamba 08:09:53

Kevin Costner THY'den ne kadar kazanacak?

Türk Hava Yolları’nın yeni kiraladığı 777’ler için tanıtım reklamında oynayacak olan Kevin Costner’in alacağı ücret de tartışma konusu oldu...
  • Tamamen sans sonucu Jet Airways'in first class koltuklu 777-300 ER ucaklarini wet lease eden THY bu kadar masrafa niye giriyor? Eminim bu first class suite'lerin cogu Jet Airways'de oldugu gibi yine bos kalacak ve yapilan bunca masraf bosa gidecek. Dunyada hicbir sirket wet lease ettigi ve tamamen sans eseri sahip oldugu first class uygulamasi icin bu kadar masraf etmez
  • Türk Hava Yolları dünyaya açılma yolunda. Bu açılma doğal olarak tanıtmayla olur. Durum böyle olunca dünyaca tanınan bir kişiyi ön plana çıkartmak istemesi gereklä ve de doğaldır. Düunyaca tanınmış kim var bizde? Reklamın giderini değil, kazancını düşünmek gerekir. "Soğanı sarmısağı hesaplayan çorbayı içemez" demiş atalarımız.
  • SANKI THY PERSONELI KENDI YONETIMINI COKMU SEVIYOR.......
  • Jet Airways icin bu adama bu kadar para verilirmi. Tabiki kendi paralari degil veriler. Zügürtün ucagi THY cenesini yorarmis. Kardesim yapiyorsan kendine ait olan bir ucaga reklam ver. Jet Airways yarin ucagini geri cekerse ne olacak.
  • ASLINDA THY YÖNETİMİ YALNIZ HEM DE ÇOK YALNIZ İŞTE BU YÜZDEN KENDİ PERSONELİNİ ASLA VE ASLA SEVMİYOR SEVEN YÖNETİCİDE İSTEMDİYOR THY DE YÖNETİCİYSENİZ BİLİNKİ PERSONELİNİZ YALANCIDIR ASLA İNANMAYIN ÖĞRETİLİYOR BİR THY YÖNETİCİSİ PERSONELİNİ TEHDİT HAKKINA SAHİPTİR VE AŞALAYABİLİR ÇÜNKÜ ARKASINDA KOSKOCA YÖNETİM VARDIR VE ÜSTELİK KOÇLUK EĞİTİMLERİNDEDE PERSONEL NASIL SİNDİRİLİR ÖĞRETİLİR
  • ayıp ayıp ayıp kimin parasını kime veriyosunuz?? önce kendine bi ayakkabı al sayın kotil.. sonra payı savurcak bi yer bulursun..
  • reklam anlasması ıcın bu kadar hızlı davranan thy yonetımı neden sendıka gorusmelerı esnasında personelı ıcın bu kadar hızlı davranmıyor. thy ıcın tabıkı reklam onemlı ama ya personelın yonetıme karsı memnunıyetı ne olacak..yonetım kevın a verdıgı degerı zannetmıyorumkı personelıne verıyor...yazık vallahı cok yazık..
  • KEVIN COSTNER E BU KADAR ELI BOL DAVRANAN YONETIMIMIZ INSALLAH SENDIKA GORUSMELERINDE EKONOMIK KRIZI BAHANE ETMEYECEKTIR....
  • Dibe vurmus bir oyuncuya bukadar parayi birkac saniyelik reklam icin uygun gören THY nin, Türkiye insanin halinden haberdar degilmi? Hangi kesime ulasmaya calisiyor? Hade Türkiyeyi gecelim, bu reklam avrupa televizyonlarinda oynayinca Costner oynuyor diye insanlar sasiricaklarmi yoksa 'bu adamdan daha iyisini kiralicak paralari yok' tepkisinimi bulucaklar?

Ünlü oyuncunun First Class hizmetini tanıtmak için 11 Ocak’ta İstanbul’a geleceği ve masrafları hariç 1 milyon Euro alacağı öğrenildi. Kuruçeşme'deki Les Ottomans’nın geceliği 3500 Euro olan Hürrem Sultan suitinde kalacak olan Costner, 13 Ocak’ta İstanbul’dan ayrılacak.

Kevin Costner THY'den ne kadar kazanacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

omer ~ 15 yıl önce
Tamamen sans sonucu Jet Airways'in first class koltuklu 777-300 ER ucaklarini wet lease eden THY bu kadar masrafa niye giriyor? Eminim bu first class suite'lerin cogu Jet Airways'de oldugu gibi yine bos kalacak ve yapilan bunca masraf bosa gidecek. Dunyada hicbir sirket wet lease ettigi ve tamamen sans eseri sahip oldugu first class uygulamasi icin bu kadar masraf etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 15 yıl önce
Türk Hava Yolları dünyaya açılma yolunda. Bu açılma doğal olarak tanıtmayla olur. Durum böyle olunca dünyaca tanınan bir kişiyi ön plana çıkartmak istemesi gereklä ve de doğaldır. Düunyaca tanınmış kim var bizde? Reklamın giderini değil, kazancını düşünmek gerekir. "Soğanı sarmısağı hesaplayan çorbayı içemez" demiş atalarımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 15 yıl önce
SANKI THY PERSONELI KENDI YONETIMINI COKMU SEVIYOR.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahdan korkun ~ 15 yıl önce
Jet Airways icin bu adama bu kadar para verilirmi. Tabiki kendi paralari degil veriler. Zügürtün ucagi THY cenesini yorarmis. Kardesim yapiyorsan kendine ait olan bir ucaga reklam ver. Jet Airways yarin ucagini geri cekerse ne olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RUMUZ ~ 15 yıl önce
ASLINDA THY YÖNETİMİ YALNIZ HEM DE ÇOK YALNIZ İŞTE BU YÜZDEN KENDİ PERSONELİNİ ASLA VE ASLA SEVMİYOR SEVEN YÖNETİCİDE İSTEMDİYOR THY DE YÖNETİCİYSENİZ BİLİNKİ PERSONELİNİZ YALANCIDIR ASLA İNANMAYIN ÖĞRETİLİYOR BİR THY YÖNETİCİSİ PERSONELİNİ TEHDİT HAKKINA SAHİPTİR VE AŞALAYABİLİR ÇÜNKÜ ARKASINDA KOSKOCA YÖNETİM VARDIR VE ÜSTELİK KOÇLUK EĞİTİMLERİNDEDE PERSONEL NASIL SİNDİRİLİR ÖĞRETİLİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koray çapar ~ 15 yıl önce
ayıp ayıp ayıp kimin parasını kime veriyosunuz?? önce kendine bi ayakkabı al sayın kotil.. sonra payı savurcak bi yer bulursun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aırbus ~ 15 yıl önce
reklam anlasması ıcın bu kadar hızlı davranan thy yonetımı neden sendıka gorusmelerı esnasında personelı ıcın bu kadar hızlı davranmıyor. thy ıcın tabıkı reklam onemlı ama ya personelın yonetıme karsı memnunıyetı ne olacak..yonetım kevın a verdıgı degerı zannetmıyorumkı personelıne verıyor...yazık vallahı cok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR PERSONEL ~ 15 yıl önce
KEVIN COSTNER E BU KADAR ELI BOL DAVRANAN YONETIMIMIZ INSALLAH SENDIKA GORUSMELERINDE EKONOMIK KRIZI BAHANE ETMEYECEKTIR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Warlock ~ 15 yıl önce
Dibe vurmus bir oyuncuya bukadar parayi birkac saniyelik reklam icin uygun gören THY nin, Türkiye insanin halinden haberdar degilmi? Hangi kesime ulasmaya calisiyor? Hade Türkiyeyi gecelim, bu reklam avrupa televizyonlarinda oynayinca Costner oynuyor diye insanlar sasiricaklarmi yoksa 'bu adamdan daha iyisini kiralicak paralari yok' tepkisinimi bulucaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000