26 Şubat 2009, Perşembe 23:03:31

Kazayı geçirdiği koltukta döndü

Türk Hava Yolları’nın Amsterdam’da düşen ‘Tekirdağ’ isimli Boeing 737–800 tipi yolcu uçağında yaralananlar Türkiye’ye gelmeye devam ediyor. THY’nin tarifeli seferiyle 3 yaralı daha saat 22.00’de Atatürk Havalimanı’na geldi.
  • Büyük bir skandal ortaya atılmışmış!Yuh artık ne yazacağınızı şaşırdınız galiba.Havacılıkla ilgili yayın yapan bir kuruluşun klasik medya tarzı gerzek haber ve yorumların bir sonu gelmeli artık.Ne biçim havacısız be birader?Yoksa hava civamısınız?(Yersen yayınla!)
  • O koltuğa oturmasının zararlı olup olmayacağına ancak bir pisikolog karar verebilir. Ayrıca bu olay kişinin o andaki kendine özel pisikolojik durumu ile yakın ilgili. Terapide olabilir felakette. Bu bizi aşar. Lütfen bilmeden kaba saba yorumlar yaparak ne kendinizi üzün ne de başkalarını.
  • bu habere skandal kelimesini yazanlar utansınlar.adam sanki düşen uçaktaki koltuğuna oturunca bindiği uçak da mı düşecek.saçmalığın daniskası...
  • bu haberde skandal olacak birsey goremedim?skandal kelimesi ile ne ifade edilmeye calisiliyor?
  • bu konuda birkaç şey düşünüyorum 1-Belki adam koltuğun şansına inanmış ve o koltuğu ısrarla istemiştir 2-Eminim ki sadece basit bir tesadüftür 3-Herkesin THY ye saldırdığı şu günlerde neden THY'nin yanında değiliz 4-Bunun bir skandal olduğunu anlayacak kapasiteye sahip değilmiyim? 5-Anlayacak kapasiteye sahibimde bu bir skandal değilmidir 6-Bu bir çelişkimidir Bu altısını istiyorum...
  • cok sacma! degerli kaptanlarımız ve ekibimiz canını kaybetmıs biz burda neler okumak zorunda kalıyoruz.Acı ama gercek bu kadar mı olur yazık!!!
  • AYNI KOLTUK TESADÜFTÜR.OLMASA BİLE BU BİR KADER.O KOLTUĞA OTURANDA 1A DA GİDEN DE AYNI SONUÇTA.BUNU NEDEN ABARTINIZ ANLAMADIMKİ.
  • Bu bir skandal midir? Kaza gecirdigi koltukta gelmesi veya baska bir koltukta gelmesi neyi degistirir ki?

Dün öğlen saatlerinde Amsterdam’ın Schiphol Havalimanı'na inişi sırasında düşen THY’nin ‘Tekirdağ’ isimli Boeing 737–800 tipi yolcu uçağında yaralılardan Çağrı Kaya, Mustafa Mermer ve Kenan Demir’de İstanbul’a geldiler. THY’nin tarifeli uçağı ile saat 22.00’de Atatürk Havalimanı’na gelen 3 yaralı THY yetkilileri tarafından karşılandı. Ayrıca olası bir durum için Ambulans ve sağlık görevlileri hazır bulundu. Yaralılardan ikisi E kapısından çıkarılırken, biri de yine THY’nin tarifeli uçağı ile Ankara’ya gitti.

Öte yandan yolcular tarafından büyük bir skandal ortaya atıldı. Kazazedelerden Mustafa Mermer’in İstanbul’a dönüşü sırasında kazayı yaşadığı aynı sırada ve aynı koltuk olan 27C’de döndüğü iddia edildi.


Yaralı

Kazayı geçirdiği koltukta döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Büyük bir skandal ortaya atılmışmış!Yuh artık ne yazacağınızı şaşırdınız galiba.Havacılıkla ilgili yayın yapan bir kuruluşun klasik medya tarzı gerzek haber ve yorumların bir sonu gelmeli artık.Ne biçim havacısız be birader?Yoksa hava civamısınız?(Yersen yayınla!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O koltuğa oturmasının zararlı olup olmayacağına ancak bir pisikolog karar verebilir. Ayrıca bu olay kişinin o andaki kendine özel pisikolojik durumu ile yakın ilgili. Terapide olabilir felakette. Bu bizi aşar. Lütfen bilmeden kaba saba yorumlar yaparak ne kendinizi üzün ne de başkalarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu habere skandal kelimesini yazanlar utansınlar.adam sanki düşen uçaktaki koltuğuna oturunca bindiği uçak da mı düşecek.saçmalığın daniskası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu haberde skandal olacak birsey goremedim?skandal kelimesi ile ne ifade edilmeye calisiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu konuda birkaç şey düşünüyorum 1-Belki adam koltuğun şansına inanmış ve o koltuğu ısrarla istemiştir 2-Eminim ki sadece basit bir tesadüftür 3-Herkesin THY ye saldırdığı şu günlerde neden THY'nin yanında değiliz 4-Bunun bir skandal olduğunu anlayacak kapasiteye sahip değilmiyim? 5-Anlayacak kapasiteye sahibimde bu bir skandal değilmidir 6-Bu bir çelişkimidir Bu altısını istiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cok sacma! degerli kaptanlarımız ve ekibimiz canını kaybetmıs biz burda neler okumak zorunda kalıyoruz.Acı ama gercek bu kadar mı olur yazık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AYNI KOLTUK TESADÜFTÜR.OLMASA BİLE BU BİR KADER.O KOLTUĞA OTURANDA 1A DA GİDEN DE AYNI SONUÇTA.BUNU NEDEN ABARTINIZ ANLAMADIMKİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu bir skandal midir? Kaza gecirdigi koltukta gelmesi veya baska bir koltukta gelmesi neyi degistirir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000