07 Aralık 2013, Cumartesi 19:05:50

KAZANIRSA 305 GERİ Mİ DÖNECEK? FLAŞ AÇIKLAMA

Bugün başlayan 27. Hava İş Genel Kurulu'nda sürprizler bitmedi. Reform Hareketi Lideri merak edilirken ortaya farklı bir birlik çıktı. Muhalif Güç Birliği adı verilen bu birliğin liderinin adı da Ali Kemal Tatlıbal olduğu anlaşıldı. Yeni lider ilk kez AirportHaber'e özel açıklama yaptı. Bu açıklama hem 29 Mayıs 2012'de işten atılan 305 kişi için hem de grevde bulunan onlarca THY çalışanı için umut verici bir vaatte bulundu.
  • Dedeye sahip çıkalım mumdan çıkmış yangın ;)
  • Tanıklık yapınca mı işten atılmış 305.. Laf..Sanki Ali Kemal attırdı işten..
  • Şahsi diyaloğa döndü iş. Neyse.. Ben atilayı savunmuyorum. Ben kendi davam için greve cıktım keza cogu arkadasım da öyle. İktidar baskısı neyse türkiye için thy de aynıdır. Tarihe bir kara öüdahele daha gecti. Kutlarız!!!
  • Entirikacı arkadaş yine ben,biz siyasi görüşü farklı diye kimsenin işinden gücünden olmasına ve greve katıldığı için maaşını alamayanlara sevinmiyoruz.çıktığınız yol yanlıştı,artık herşey geçmişte kaldı .Adam gibi bir adamı başkan seçtik çok şükür,biraz sabredin Reformcu kardeşlerin farkını göreceksiniz
  • Entrikacı Arkadaş 208 gün onurlu dik durdun tamamda bu adamı niye savunuyorsun anlamıyorum herşeyin başı bu Ayçin di bu adamın ipiyle kuyuya inişim mi uzaktan tanıdığım kadarıyla Ali Kemal Bey düzgün bir insan artık zaman birlik zamanı,seçim bitti Ali Kemal Bey e sahip çıkalım bu herkes için en rasyonel duruştur.Reformcu kardeşlerimizin hiç biri ayrım yapacak tarzda değil
  • Entrika cevirenleri ifsa ettik rahatsız oldun belli ki! Edebiyat yapmak da meziyettir. Senin gibi klavye şovalyesi boş olacagıma o olurum.bu arada yaşanmışlıklar herseyden degerlidir.208 günde depoladıgımız anılardır yazılanlar.sen ve senin gibileri kitap yaptım tekrar okuyorum. Ne mutlu onurlu dik duruşuma. Çizgim herzaman dogru bildiğim oldu çok şükür.ailemin boynunu büktürmedim ya, gerisi sen kadar boş!
  • Kimileri yönetimin adamları diyor ya 305 aldırabilecek adamlar bunlar İşcinin en büyük menfaati kavga eden değil hakları savunan sendikadır Ali kemal dir
  • Entirikacı arkadaş üşenmeyip çok iyi edebiyat ve vatan kahramanlığı yapmışsın ama her şeyi yine Atilay a bağlamışsın ya bu adam her musibetin başı 305 i yiyen bu değil mi Grev oylaması yapmadan sen nasıl greve çıkarsın kimden aldın bu yetkiyi ,kaç aileyi ocağı söndürdü bu Atilay yok efendim bir türkü tutturmuşlar reform gelecek haklar kaybedilecek miş maaşlar düşecekmiş,valla senin Ayçinine 10 değil 1000 çeker Ali Kemal Bey, bu kadar beste yapacak malzemeyi de nerden buluyorsun bravo,git edebiyatçı ol daha başarılı olursun
  • Entrika baslıklı yazı dizisini neden düzgünce yayımlamıyorsunuz? 2 ve 5 nerede?
  • Sevgili murat, sen degil miydin " mecburdum dönmeye, borcların altından kalkamıyorum. Hakkınızı helal edin. Hakkımızda hayırlısı " diyip,boynunu büken?!? Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu Herkes totoyu kurtarma, yerini saglama alma derdinde anlasılan! Bunları duyun, okuyun ey delegeler. Gelecegimizi yakmayın.hür iradenizle korkusuzca gidin oy kullanın.oyuna gelmeyin.

Bugün başlayan 27. Hava İş Genel Kurulu'nda sürprizler bitmedi. Reform Hareketi Lideri merak edilirken ortaya farklı bir birlik çıktı.

Muhalif Güç Birliği adı verilen bu birliğin liderinin adı da Ali Kemal Tatlıbal olduğu anlaşıldı. Yeni lider ilk kez AirportHaber'e özel açıklama yaptı.

Bu açıklama hem 29 Mayıs 2012'de işten atılan 305 kişi için hem de grevde bulunan onlarca THY çalışanı için umut verici bir vaatte bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA

Bugün sendikamzın tarihinde çok önemli bir dönüm noktası idi. Bizden desteğini esirgemeyen tüm delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sendikamız yarından itibaren yükselişe geçiyor.

Atilay Ayçin yönetimi genel kurulda ibra edilmedi, yapılan tüm usülsüzlüklerin hesabı yargıda bir bir sorulacak.

Tüm muhalif gruplardan arkadaşlarımızın katılımıyla yönetim kurulu listemizi oluşturduk. Üyelerimizin haklarını savunan ve onları temsil eden güçlü, adil ve demokratik bir sendika yönetimi oluşumu ana ilkemizdir.

Kazanılmış haklarımızdan en ufak taviz vermeden, hakkımız olanı almak, 305 arkadaşımızın geri dönüşünü sağlamak, başta revizyon 3 olmak üzere kronikleşen bütün sorunlarımızı çözmek, boynumuzun borcudur.

Çoğunluğun desteğini alarak oluşturduğumuz gücümüze, ilkelerimiz, heyecanımız, kararlılığımız güç katıyor. Biz Güç Birliğiyiz.

Saygılarımla
Muhalif Güç Birliği adına
Başkan adayı Ali Kemal Tatlıbal

KAZANIRSA 305 GERİ Mİ DÖNECEK? FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dedeye sahip çıkalım mumdan çıkmış yangın ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tanıklık yapınca mı işten atılmış 305.. Laf..Sanki Ali Kemal attırdı işten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevaben yine.. ~ 10 yıl önce
Şahsi diyaloğa döndü iş. Neyse.. Ben atilayı savunmuyorum. Ben kendi davam için greve cıktım keza cogu arkadasım da öyle. İktidar baskısı neyse türkiye için thy de aynıdır. Tarihe bir kara öüdahele daha gecti. Kutlarız!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Entirikacı arkadaş yine ben,biz siyasi görüşü farklı diye kimsenin işinden gücünden olmasına ve greve katıldığı için maaşını alamayanlara sevinmiyoruz.çıktığınız yol yanlıştı,artık herşey geçmişte kaldı .Adam gibi bir adamı başkan seçtik çok şükür,biraz sabredin Reformcu kardeşlerin farkını göreceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Entrikacı Arkadaş 208 gün onurlu dik durdun tamamda bu adamı niye savunuyorsun anlamıyorum herşeyin başı bu Ayçin di bu adamın ipiyle kuyuya inişim mi uzaktan tanıdığım kadarıyla Ali Kemal Bey düzgün bir insan artık zaman birlik zamanı,seçim bitti Ali Kemal Bey e sahip çıkalım bu herkes için en rasyonel duruştur.Reformcu kardeşlerimizin hiç biri ayrım yapacak tarzda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevaben.. ~ 10 yıl önce
Entrika cevirenleri ifsa ettik rahatsız oldun belli ki! Edebiyat yapmak da meziyettir. Senin gibi klavye şovalyesi boş olacagıma o olurum.bu arada yaşanmışlıklar herseyden degerlidir.208 günde depoladıgımız anılardır yazılanlar.sen ve senin gibileri kitap yaptım tekrar okuyorum. Ne mutlu onurlu dik duruşuma. Çizgim herzaman dogru bildiğim oldu çok şükür.ailemin boynunu büktürmedim ya, gerisi sen kadar boş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yonetimsel ~ 10 yıl önce
Kimileri yönetimin adamları diyor ya 305 aldırabilecek adamlar bunlar İşcinin en büyük menfaati kavga eden değil hakları savunan sendikadır Ali kemal dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Entirikacı arkadaş üşenmeyip çok iyi edebiyat ve vatan kahramanlığı yapmışsın ama her şeyi yine Atilay a bağlamışsın ya bu adam her musibetin başı 305 i yiyen bu değil mi Grev oylaması yapmadan sen nasıl greve çıkarsın kimden aldın bu yetkiyi ,kaç aileyi ocağı söndürdü bu Atilay yok efendim bir türkü tutturmuşlar reform gelecek haklar kaybedilecek miş maaşlar düşecekmiş,valla senin Ayçinine 10 değil 1000 çeker Ali Kemal Bey, bu kadar beste yapacak malzemeyi de nerden buluyorsun bravo,git edebiyatçı ol daha başarılı olursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın editör e! ~ 10 yıl önce
Entrika baslıklı yazı dizisini neden düzgünce yayımlamıyorsunuz? 2 ve 5 nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Entrika vol.7 -son- ~ 10 yıl önce
Sevgili murat, sen degil miydin " mecburdum dönmeye, borcların altından kalkamıyorum. Hakkınızı helal edin. Hakkımızda hayırlısı " diyip,boynunu büken?!? Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu Herkes totoyu kurtarma, yerini saglama alma derdinde anlasılan! Bunları duyun, okuyun ey delegeler. Gelecegimizi yakmayın.hür iradenizle korkusuzca gidin oy kullanın.oyuna gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000