13 Haziran 2013, Perşembe 08:26:49

KASTAMONU HAVALİMANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Kastamonu AK Parti teşkilatı, Kastamonu Havalimanı'nı gezdi.
  • kastamonu halk hayırlı olsun
  • Allahını seven açsın şu alanı ayrıca Başbakandan başka açıcak kimse yokmu ULAŞTIRMA BAKANI ne iş yapar bu ülkede
  • bir yıl içinde 10 defa açılış günü belirlendi en son 17 haziran dendi yine açılmadı şimdi ramazan öncesi deniyor inşallah ramazan öncesi kurban bayramına aksamaz...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • İktidar partiside olsa il başkanının denetleme görev ve yetkisi var mı? Konu ile bilgi almanın başka yolları da var.Tamam Kastamonu Havalimanını hak ediyor ama kamu imajını zedeleyecek bu hususlara azıcık dikkat!!!
  • Bizim İcin kücük ama insanlik adina buyuk bir adim aticaz :)))
  • 17 Haziran'da da açmazlarsa gidip ben yapacağım açılışı
  • AJET E KATILIYORUM ÇOK DOĞRU.
  • Haftaya açılacak. Açılış için Sinan, Erdem, Tanyer ve İsmail beyde eşlik edicek....
  • "Çünkü Anadolu şehirlerine THY değil, yan kuruluş olan Anadolujet geliyordu. THY Kastamonu için ayrı bir değer kazandı." cümlesi mantıksız olmuş, çünkü AnadoluJET, anadolu'ya anadolu'nun kalbi olan Ankara'dan uçuyor. Ana marka THY ise zaten İstanbul Atatürk'ten her yere uçuyor.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay ile yönetim kurulu üyeleri ve partililerden oluşan heyet, Kastamonu Uzunyazı Havalimanı'nı ziyaret ederek, Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut’dan bilgi aldı.

Karadavut, Kastamonu Havalimanı'nın son aşamaya geldiğini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın programının uygun olduğu bir tarihte Ramazan ayı öncesinde hizmete açmaya planladıklarını kaydetti. Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadavut, “Emsalleri arasında en iyi havaalanına Kastamonu sahip oldu. Piste ilk olarak Başbakanlığın ana uçağı inecek. Başbakanımız kuledeki talimatlarıyla ilk yolcu uçağını da ayrıca indirecek ve böylece uçak seferlerine başlanacak. Kastamonu’ya Türk Hava Yolları’nın Airbus 319 model uçakları gelecek ve uçaklar 132 kişi kapasiteli olacak. THY’nin Kastamonu’ya gelmesi büyük bir ayrıcalıktır. Çünkü Anadolu şehirlerine THY değil, yan kuruluş olan Anadolujet geliyordu. THY Kastamonu için ayrı bir değer kazandı. Haftada 4 sefer olan uçuşlar ilerleyen zamanlarda talebin de artmasıyla beraber 7’ye kadar çıkabilecek”

Kastamonu Havalimanı'nı gezen AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik, tesisleri çok beğendiğini belirterek, “Gezdiğimiz gördüğümüz kadarı ile de yapılan bu muazzam tesis karşısında çok duygulandık ve gururlandık. Bu yatırım Kastamonu için gurur kaynağıdır. Belli hava şartlarından havaalanının açılma süreci biraz gecikmiş olsa da Ramazan ayı öncesinde Başbakanımızın da gelişiyle resmen açılmış olacak. Kastamonu için büyük projelerimiz olduğunu söylemiştik. Büyük projelerden bir tanesi olan Uzunyazı Havaalanı’nı açtık sayılır. Yapımı halen devam eden Ilgaz Tüneli’ni de inşallah 2014 yılının sonlarına doğru açmış olacağız” dedi.

KASTAMONU HAVALİMANI NE ZAMAN AÇILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
kastamonu halk hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 11 yıl önce
Allahını seven açsın şu alanı ayrıca Başbakandan başka açıcak kimse yokmu ULAŞTIRMA BAKANI ne iş yapar bu ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a.yılmaz /kameracı ~ 11 yıl önce
bir yıl içinde 10 defa açılış günü belirlendi en son 17 haziran dendi yine açılmadı şimdi ramazan öncesi deniyor inşallah ramazan öncesi kurban bayramına aksamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBA ~ 11 yıl önce
İktidar partiside olsa il başkanının denetleme görev ve yetkisi var mı? Konu ile bilgi almanın başka yolları da var.Tamam Kastamonu Havalimanını hak ediyor ama kamu imajını zedeleyecek bu hususlara azıcık dikkat!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Others ~ 11 yıl önce
Bizim İcin kücük ama insanlik adina buyuk bir adim aticaz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi artık ~ 11 yıl önce
17 Haziran'da da açmazlarsa gidip ben yapacağım açılışı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANKARALI ~ 11 yıl önce
AJET E KATILIYORUM ÇOK DOĞRU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KSTMNU BYKŞHR OLSUN ~ 11 yıl önce
Haftaya açılacak. Açılış için Sinan, Erdem, Tanyer ve İsmail beyde eşlik edicek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTAL ~ 11 yıl önce
Kimmiş bu beyler?
AJET ~ 11 yıl önce
"Çünkü Anadolu şehirlerine THY değil, yan kuruluş olan Anadolujet geliyordu. THY Kastamonu için ayrı bir değer kazandı." cümlesi mantıksız olmuş, çünkü AnadoluJET, anadolu'ya anadolu'nun kalbi olan Ankara'dan uçuyor. Ana marka THY ise zaten İstanbul Atatürk'ten her yere uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000