13 Mart 2009, Cuma 18:00:06

KARLITEKİN, ISG'Yİ ZİYARET ETTİ

THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ile bir dönem Türk Hava Yolları'nda görev yapan Hamdi Irmak'ın yolları Berlin'de kesişti. Karlıtekin, Sabiha Gökçen Havalimanı standını ziyaret etti.
  • Adam her kurduğu şirketin yk başkanlığını eline geçiriyor. Şimdide TGS yi arpalık haline getirecek. İyi yemlenmeler. Ey birileri alet olmayın bu oyuna. Onunla yatan belini doğrultamaz şimdiden söylemesi. Yanına bir şapşal, bir itibarlı alarak bir taşla iki kuş vuracak aklınca. İtibarın atına binecek kırbacıyla da şamar oğlanı gibi davulunu çalacak. Devir onların devri ne yaparsın.
  • görünüşü beni rahatsız etmiyo eylemleri ediyo.emeğime yazık bunları mı sırtımda taşımışım diyorum keşke daha önce 10 yıllık emeğimi bunlara bırakıp ayrılsa imişim diyorum.geçim dünyasında ünv mezunu da fayda etmiyo maalesef.uzman olamayınca ince bıyıklı...bana yapılan 40-50.000 dolarlık teknik eğitime yazık ama maaaşımı etkilemedi özür.geçim dünyası np.bu basiretsizler hala cirit atsın np.hala sırtında taşıyanlara sorunuz.....
  • Hiçte bi kerem errrkek güzeli o
  • Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Sayın Karlıtekini tez zamanda Hamdi Bey'in yanında görmek istiyoruz.
  • ııııı su suratı gordugum zaman mıdem alt ust oluyor adamda ne igrenc bir surat var candan sana acıl estetık gerek
  • Nasıl ayrıldı diye soran kişiye yanıt verelim:Hamdi Irmak, Hamdi Topçunun kroşesi ile ayrıldı ve Temel Kotil hemen çıkışını verdi.THY'nin en etkili kişisi Hamdi Topçudur ve gücünü başbakandan alır çünkü onun yeminli mali müşaviridir taaa emniyet gıda zamanından.Nasıl yanıtlar tatmin ettimi?
  • 9 kişi öldü. umurlarında değil. Ne Temel'in ne de Candan'ın. Pişkin pişkin birde poz veriyor.
  • Hamdi Irmak'ın THY 'da kalması gerekirdi. Neden ve Kim tarafindan ayrılmaya zorlandı! THY'nın en etkin kişisi kim? Candan Karlıtekin mi?Yoksa Hamdi Topçu mu? Hamdi Topçu 'nun özelliği ne ve gücünü nerden alıyor?
  • Sabiha Gökçeni de kendilerine benzetmesinler aman dikkatttt !!!
  • Yayınlayınız...Hamdi Irmak THY'den nasıl(!!!) ayrıldı lütfen araştırın sonra benim gönderdiğim yorumları yayınlayınız lütfen.Teyidini alınız yani.Bekliyorum.Çok teşekkür ederim.Şaman

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ITB 2009’daki İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) standını ziyaret etti.

Ziyareti sırasında İSG Havacılık Grup Başkanı Hamdi Irmak'la bir süre sohbet eden Karlıtekin, yaptığı açıklamada "İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın kapasitesi yeni terminalin hizmete girmesiyle 20 milyonu geçecek. Böylece İSG, THY için çok önemli bir pazar haline gelecek. İSG ile ilgili değerlendirmelerimiz sürüyor. Burası hepimizin havalimanı" dedi.

İSG Havacılık Grup Başkanı Hamdi Irmak da bir dönem birlikte görev yaptığı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'e ziyareti için teşekkür ederek, THY'nin ilgisinin artarak devam etmesini diledi.

ITB - Candan Karlıtekin / Hamdi Irmak

KARLITEKİN, ISG'Yİ ZİYARET ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
Adam her kurduğu şirketin yk başkanlığını eline geçiriyor. Şimdide TGS yi arpalık haline getirecek. İyi yemlenmeler. Ey birileri alet olmayın bu oyuna. Onunla yatan belini doğrultamaz şimdiden söylemesi. Yanına bir şapşal, bir itibarlı alarak bir taşla iki kuş vuracak aklınca. İtibarın atına binecek kırbacıyla da şamar oğlanı gibi davulunu çalacak. Devir onların devri ne yaparsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
görünüşü beni rahatsız etmiyo eylemleri ediyo.emeğime yazık bunları mı sırtımda taşımışım diyorum keşke daha önce 10 yıllık emeğimi bunlara bırakıp ayrılsa imişim diyorum.geçim dünyasında ünv mezunu da fayda etmiyo maalesef.uzman olamayınca ince bıyıklı...bana yapılan 40-50.000 dolarlık teknik eğitime yazık ama maaaşımı etkilemedi özür.geçim dünyası np.bu basiretsizler hala cirit atsın np.hala sırtında taşıyanlara sorunuz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiçte bi kerem errrkek güzeli o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Sayın Karlıtekini tez zamanda Hamdi Bey'in yanında görmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ııııı su suratı gordugum zaman mıdem alt ust oluyor adamda ne igrenc bir surat var candan sana acıl estetık gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nasıl ayrıldı diye soran kişiye yanıt verelim:Hamdi Irmak, Hamdi Topçunun kroşesi ile ayrıldı ve Temel Kotil hemen çıkışını verdi.THY'nin en etkili kişisi Hamdi Topçudur ve gücünü başbakandan alır çünkü onun yeminli mali müşaviridir taaa emniyet gıda zamanından.Nasıl yanıtlar tatmin ettimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
9 kişi öldü. umurlarında değil. Ne Temel'in ne de Candan'ın. Pişkin pişkin birde poz veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hamdi Irmak'ın THY 'da kalması gerekirdi. Neden ve Kim tarafindan ayrılmaya zorlandı! THY'nın en etkin kişisi kim? Candan Karlıtekin mi?Yoksa Hamdi Topçu mu? Hamdi Topçu 'nun özelliği ne ve gücünü nerden alıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçeni de kendilerine benzetmesinler aman dikkatttt !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yayınlayınız...Hamdi Irmak THY'den nasıl(!!!) ayrıldı lütfen araştırın sonra benim gönderdiğim yorumları yayınlayınız lütfen.Teyidini alınız yani.Bekliyorum.Çok teşekkür ederim.Şaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000