22 Kasım 2008, Cumartesi 16:39:54

KARLITEKİN, BOMBAYI TRABZON'DA PATLATTI!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Air Bosna’yı satın aldıklarını AirportHaber’e açıkladı.
  • Candan çıkıp ben şu kadar alıyorum desin, bizde doğrusunu öğrenelim. Sen onun avukatımısın, yoksa sana bir kıyakmı geçti? Gerçi bildiğim kadarıyla kendisi senin gini 61 Trabzonluları pek sevmez ama. Ama gözünden kaçmış ve sana bir kıyak yapmış gözüküyor.
  • Yalan olduğunu sizde biliyorsunuz ama, kimse sizi kale almadığı için kuduruyorsunuz...Devam edin...
  • air bosnanin kac tane ucagi var tipi ne bilip bilmeden sallamayin cok iyi yatirimmis yiyeyim sizin yatiriminizi
  • TK61 THY seni avukatmı tuttu. Biz sadece gazetede okuduğumuz haberi söylüyoruz. Sen doğrusunu biliyorsan söyle, değilse avukatlık yapma. Eğer haber yalansa THY tekzip ettirsin!!!. Değilse 35.000 TYL yi alıpta kriz edebiyatı yapmasınlar.
  • Beyler maaş olayı tamamen bomba... Söyleyecek lafları olmadığından uydurmuşlar. İşten anlamayanlar şimdi Kriz dönemlerinin elinde para olan için yatırım zamanı olduğunu bilir. THY nin parası var. Yatırım için bundan iyi zaman bulunmaz. Tebrikler THY
  • Candan bey 35.000 YTL yi sadece bir yönetim kurulu içinmi alıyor yoksa hepsi için mi? THY A.O., THY Teknik A.Ş., Sun Express, Turkish Do%Co, THY Pratt&Whitney Motor merkezi ... bunlar benim bildiklerim. Maaşallah yönetim kurullarını kimseye bırakmıyor. Bu ne hizmet aşkı (!). Son 5 senede 2 trilyon 100 milyar yapıyor. Yanlız bu paralarda tüyü bitmemiş yetimlerin de hakkı var. Ve bu ülkede asgari ücret 500 YTL.
  • Global kirizden faydalanıp ucuza şirket almak belki mantıklı olabilir ama bu kadar yakından olması sacma zarardan başka birşey getirmez...
  • "İşte o görkemli açılış" haberinde bakanın kıyafetinin eleştirilmesi ile ilgili yaptığım yorumu yanlışlıkla buraya yazmışım. Konunun bu haberle bir ilgisi yok. Özür.
  • thy bu ikaleye ağustos ayında teklif verdi.dünyada krizin k si yokken yani.o zaman verdiği 3 liralık hissesini şimdi satmaya kalksa 1 lira etmez.işte size kriz yatırımı.
  • ay cok sevindim artik diger acikta kalan yandaslariniz yasadi desenize halk ekmek ,iett,istanbul belediyesinin muhterem calisanlari vede tarikatcilardan acikta kalan kalmayacak desenize

Bosna Hersek Hükümeti tarafından oluşturulan komisyondan Air Bosna’nın yüzde 49’luk hissesinin satış ihalesi için gelen davet üzerine THY Genel Müdürü Temel Kotil, geçtiğimiz Perşembe günü beraberindeki heyetle birlikte Bosna’ya gitmişti.

Trabzon Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminali’nin açılışında AirportHaber’e konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Air Bosna’nın yüzde 49’luk hissesini satın aldıklarını açıkladı. Görüşmelerin tamamlandığını ve sözleşme için gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade eden Karlıtekin, önümüzdeki günlerde nihai imzanın atılacağını belirtti.

©AirportHaber Özel

KARLITEKİN, BOMBAYI TRABZON'DA PATLATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Feramuz ~ 15 yıl önce
Candan çıkıp ben şu kadar alıyorum desin, bizde doğrusunu öğrenelim. Sen onun avukatımısın, yoksa sana bir kıyakmı geçti? Gerçi bildiğim kadarıyla kendisi senin gini 61 Trabzonluları pek sevmez ama. Ama gözünden kaçmış ve sana bir kıyak yapmış gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK61 ~ 15 yıl önce
Yalan olduğunu sizde biliyorsunuz ama, kimse sizi kale almadığı için kuduruyorsunuz...Devam edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ombusman ~ 15 yıl önce
air bosnanin kac tane ucagi var tipi ne bilip bilmeden sallamayin cok iyi yatirimmis yiyeyim sizin yatiriminizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feramuz ~ 15 yıl önce
TK61 THY seni avukatmı tuttu. Biz sadece gazetede okuduğumuz haberi söylüyoruz. Sen doğrusunu biliyorsan söyle, değilse avukatlık yapma. Eğer haber yalansa THY tekzip ettirsin!!!. Değilse 35.000 TYL yi alıpta kriz edebiyatı yapmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK61 ~ 15 yıl önce
Beyler maaş olayı tamamen bomba... Söyleyecek lafları olmadığından uydurmuşlar. İşten anlamayanlar şimdi Kriz dönemlerinin elinde para olan için yatırım zamanı olduğunu bilir. THY nin parası var. Yatırım için bundan iyi zaman bulunmaz. Tebrikler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feramuz ~ 15 yıl önce
Candan bey 35.000 YTL yi sadece bir yönetim kurulu içinmi alıyor yoksa hepsi için mi? THY A.O., THY Teknik A.Ş., Sun Express, Turkish Do%Co, THY Pratt&Whitney Motor merkezi ... bunlar benim bildiklerim. Maaşallah yönetim kurullarını kimseye bırakmıyor. Bu ne hizmet aşkı (!). Son 5 senede 2 trilyon 100 milyar yapıyor. Yanlız bu paralarda tüyü bitmemiş yetimlerin de hakkı var. Ve bu ülkede asgari ücret 500 YTL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
whisper ~ 15 yıl önce
Global kirizden faydalanıp ucuza şirket almak belki mantıklı olabilir ama bu kadar yakından olması sacma zarardan başka birşey getirmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlık Köylü ~ 15 yıl önce
"İşte o görkemli açılış" haberinde bakanın kıyafetinin eleştirilmesi ile ilgili yaptığım yorumu yanlışlıkla buraya yazmışım. Konunun bu haberle bir ilgisi yok. Özür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu davut ~ 15 yıl önce
thy bu ikaleye ağustos ayında teklif verdi.dünyada krizin k si yokken yani.o zaman verdiği 3 liralık hissesini şimdi satmaya kalksa 1 lira etmez.işte size kriz yatırımı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havali ~ 15 yıl önce
ay cok sevindim artik diger acikta kalan yandaslariniz yasadi desenize halk ekmek ,iett,istanbul belediyesinin muhterem calisanlari vede tarikatcilardan acikta kalan kalmayacak desenize

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000