08 Ocak 2013, Salı 13:32:17

KAR YAĞIŞINA RAĞMEN 80 BİN YOLCU UÇTU

Etkili kar yağışı, hava ulaşımını aksatırken Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı'nda, kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
  • istanbulda bütün yollar açık... iniş pistleri ve taksi rutlar kar buz içinde... kimi kandırıyorsunuz... ayıptır... pist ıslak diyorlar bi bakıyorsunuz sulu kar "slush" kaplı.. bölük pörçük buz zeminler var... yalan daha büyük ayıptır...tehlikelidir... bu işin popülist yanı yoktur...bilimseldir..
  • Ben bu ülkeye bayılıyorum yaa! Tüm kurumlar ve onun başındaki insanlar zaten yapmakla yükümlü oldukları işleri çok ekstra bir şey yapmış gibi allayıp pullayıp anlatmıyorlar mı kahkahalar atasım geliyor... yahu sen zaten oraya bu işleri yapmak için atandın, neyin reklamını yapıyorsun??
  • DHMİ nin çalışmalarını çok beğeniyoruz.. Keşke devletin diğer kurumlarıda bu titizlikte çalışsa.
  • Isler yolunda gitmeyince yoneticiler baslarlar kac kilo malzeme kullanildigini bildirirmeye.

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, çalışmaların 24 saat boyunca devam ettiğini belirterek, ''Yağışın başlamasından itibaren Atatürk Havalimanı'nda 63 personelimiz, 4'lü vardiya halinde aralıksız çalışıyor. Uçaklara 60 ton özel karışımlı buz çözücü solüsyon kullandık. Kar yağışından itibaren Atatürk Havalimanı'na 440 uçak indi, 436 uçak da alandan  hareket etti. Toplam 80 bin 86 yolcu da gidiş-geliş seyahati için havalimanı kullandı. Halen kar yağışı ve rüzgar, olumsuz etkisini sürdürüyor" dedi.

THY'NİN 102 UÇUŞUNU İPTAL ETTİ

Kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları'nın bugün yurt içi ve yurt dışı hatlardaki toplam 102 seferi, karşılıklı iptal edildi. THY yetkilileri, yolculara havaalanına gelmeden önce '444 0 849' No'lu çağrı merkezini arayarak bilgi almaları uyarısında bulundu. 

KAR YAĞIŞINA RAĞMEN 80 BİN YOLCU UÇTU

Yorumlar

kendini kandırma ~ 11 yıl önce
istanbulda bütün yollar açık... iniş pistleri ve taksi rutlar kar buz içinde... kimi kandırıyorsunuz... ayıptır... pist ıslak diyorlar bi bakıyorsunuz sulu kar "slush" kaplı.. bölük pörçük buz zeminler var... yalan daha büyük ayıptır...tehlikelidir... bu işin popülist yanı yoktur...bilimseldir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Ben bu ülkeye bayılıyorum yaa! Tüm kurumlar ve onun başındaki insanlar zaten yapmakla yükümlü oldukları işleri çok ekstra bir şey yapmış gibi allayıp pullayıp anlatmıyorlar mı kahkahalar atasım geliyor... yahu sen zaten oraya bu işleri yapmak için atandın, neyin reklamını yapıyorsun??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler.. ~ 11 yıl önce
DHMİ nin çalışmalarını çok beğeniyoruz.. Keşke devletin diğer kurumlarıda bu titizlikte çalışsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 11 yıl önce
Isler yolunda gitmeyince yoneticiler baslarlar kac kilo malzeme kullanildigini bildirirmeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000