04 Şubat 2010, Perşembe 07:36:33

Kar yağışı THY'ye yaramadı

Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle, bazı iç ve dış hat uçak seferleri iptal edilirken, bazı seferler de gecikmeli olarak yapıldı.
  • vatandaşın uçağı rötar yapmış,madem rötar yapacaktınız bileti niye sattınız diyor.Kardeşim bileti ne zaman aldın?cevap: 2 ay önce .Yuh yaa ne haldeyiz .bunların sayısı inanın yüzlerce yaasektörün kalitesi yerlerde..
  • kimse isyan etmesin yok efendim geç kalktık yok o oldu bu oldu diye, siz karayolundan daha güvenli bir şekilde gideceğiniz yere ulaştırılıyorsunuz ve bu yapılırken yerden binlerce metre yukarıdan götürülüyorsunuz. yapılan işlemler uygulamalar hep yolcu güvenliği için. yıllardır uçağa binerim bu uçak neden rötar yaptı , hadi artık ya dediğimi hatırlamıyorum. çünki acele işe şeytan karışır. çocuk oyuncağı değil bu yada murat 124 , 70-80 ton ağırlığındaki metal havalanıcak. kazasız kırımsız uçuşlar tüm yolculuk edicek insanlara.

Türk Hava Yollarının (THY) Eskişehir-İstanbul, Denizli-İstanbul, Konya-İstanbul, Kayseri-İstanbul ve Sivas-İstanbul uçak seferlerinin karşı meydanlardaki kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Buzlanmaya karşı alkolle yıkanıyor

THY’nin Bakü-İstanbul ve Düsselldorf-İstanbul uçuşları da yapılamadı. Uçaklara gidecekleri meydanlardaki hava koşulları nedeniyle buzlanmayı önlemek için “de-icing” işlemi uygulanıyor. Bu nedenle uçak seferlerinde zaman zaman gecikmeler yaşanıyor.

Kar yağışı THY'ye yaramadı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
vatandaşın uçağı rötar yapmış,madem rötar yapacaktınız bileti niye sattınız diyor.Kardeşim bileti ne zaman aldın?cevap: 2 ay önce .Yuh yaa ne haldeyiz .bunların sayısı inanın yüzlerce yaasektörün kalitesi yerlerde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimse isyan etmesin yok efendim geç kalktık yok o oldu bu oldu diye, siz karayolundan daha güvenli bir şekilde gideceğiniz yere ulaştırılıyorsunuz ve bu yapılırken yerden binlerce metre yukarıdan götürülüyorsunuz. yapılan işlemler uygulamalar hep yolcu güvenliği için. yıllardır uçağa binerim bu uçak neden rötar yaptı , hadi artık ya dediğimi hatırlamıyorum. çünki acele işe şeytan karışır. çocuk oyuncağı değil bu yada murat 124 , 70-80 ton ağırlığındaki metal havalanıcak. kazasız kırımsız uçuşlar tüm yolculuk edicek insanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000