11 Aralık 2013, Çarşamba 13:32:10

KAR YAĞIŞI ATATÜRK HAVALİMANI'NDA DA ETKİSİNİ GÖSTERDİ

İstanbul'da dün akşam başlayan kar yağışı Atatürk Havalimanı'nda da etkisini göstermeye başladı. Atatürk Havalimanı'nda karın şiddetlenmesiyle zaman zaman görüş mesafesi düştü.
  • Pegasus ucuyor ama
  • Acaba bu 3. Havalımanında ruzgar kar yagıs olcumu yapan varmı 1-2 yıl takıp edıldımı cunku oranın havası ıstanbuldan cook farklı cok hep beraber gorucez ınsallah
  • Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun inşaallah

İstanbul'da zaman zaman etkili olan kar yağışı, Atatürk Havalimanı'nda da etkisini gösteriyor. Zaman zaman şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle görüş mesafesinde gözle görülür düşüş yaşanıyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından da karla mücadele için yoğun çalışma yürütülüyor. Kar yağışının etkili olduğu zamanlarda iniş kalkışlarda yaşanan yavaşlama nedeniyle uçaklar kalkış için dakikalarca sıra beklerken inmek için bekleyen uçaklara ise ortalama 30 dakika havada tur attırılıyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda check-in kontuarları önünde yolcular uzun kuyruklar oluşturdu. Türk Hava Yolları da olumsuz hava şartlarından dolayı bazı seferlerini iptal ettiğini açıklamıştı.

İŞTE ATATÜRK HAVALİMANI'NDAN KAR MANZARALARI







KAR YAĞIŞI ATATÜRK HAVALİMANI'NDA DA ETKİSİNİ GÖSTERDİ

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus ucuyor ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Acaba bu 3. Havalımanında ruzgar kar yagıs olcumu yapan varmı 1-2 yıl takıp edıldımı cunku oranın havası ıstanbuldan cook farklı cok hep beraber gorucez ınsallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUM ~ 10 yıl önce
Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun inşaallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000