18 Ağustos 2013, Pazar 09:16:24

KAPTAN PİLOTTAN 'BEYRUT' PROTESTOSU

Türk Hava Yolları'nın bu gece Beyrut'a gidecek olan yolcu uçağının kaptan pilotu, Beyrut'taki kaçırılma vakasını protesto ederek uçağı uçurmadı...
  • Helal olsun sana kaptanım. One Minute'den çok cesursun.
  • B G kim Y O yapmis protestoyi, daha sonra ucusu B G yapmis
  • Kaçırılan Murat Akpınar kaptanımız BG kaptanımızın World Focusta hocasıdır. Haklı olarak yedirememiştir ilk hocasının kacırıldıgı yere ucmayı. BG kaptanımızı seviyoruz. Herşeyin en iyisi hak eder kişiliği ve uçuculuğu ile
  • O kaptanimizi yurekten tebrik ediyorum ama bu puzzleda olmayan yerler var. Kaptanlar kacirildigindan beri hic ucus yapmamis mi ki bugun yapiyor bu eylemi? İc hat ucarken yada avrupaya ucarken neden yapmadi? Tutupda oraya giderken yapmasi biraz suphe uyandiriyor umarim gercekten protesto amacli yapilmis bir harekettir sonuc olarak tkdan cikarilsa bicok yerde is bulur konunun icerigini bilemiyoruz ama insallah gercek amac protestodur..
  • Bu günlerde geçer. Gün gelir o ekip komple uçaktan iner. Tebrik ederim kaptanımızı.
  • Bende olayı çok yakından takip ediyorum.Burada THY nin ve Basının ilgisini yersiz bırakıp bu olayı gündemden düşürmek amaç.Çünkü bu olay gündemi ne kadar meşgul ederse,ekranlara çıkarsa bu teröristlerin ekmeğine yağ sürmek olacak. Birde bu olay ne kadar gündeme gelmez duyarsızmış gibi gözükürse teröristler için hüsran olacak. Aynı bir ticaret mantığı mal piyasa da ne kadar varsa fiyatı ucuzlar, eğer stok sınırlıysa karaborsa olur yükselir fiyatı.Emniyetin amacı "olayı gündem den düşürüp bu işi en kısa yerden çözmek"biz hergün tvlerde bu haberi görsek teröristler sevinecek ve isteklerinde kararlı olacaklardır.Eğer gündem den düşerse psikolojik olarak çöküp pilotları serbest bırakma şansları var.thy yönetimini sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme derler.Dünyada ki bir çok ülke bu tip kaçırılma olaylarında bu tip bir psikolojik harekatı izliyor.saygılarımla
  • Protestoyu yapan B G degil Y O dikkat
  • Tebrik ederim bu pilot arkadasi.
  • Beyler önce sizler bu yureklı cesaretli meslektasınızı kutlayın ve hep beraber onun yanında olun yoksa bana dokunmayan yılan hıkayesı bıraz fazlaca kısılık meselesı unutmayın,sessız kaldıkca kendı meslektasınızı aslanların önüne attıkca sarı öküz hıkayesı sızınde basınıza bır gun gelır azıcık cesaret ve kısılık.dık durabılmek ıcın bırlık olmak sart yoksa hepınız ısten kovulmayı ve acıga alınmayı bır gun tadacaksınız. NOKTA.
  • Güvenli olmayan destinasyonlara Yabancı pilot planlansın demek ne kadar acı bir söylem, uçuş mürettebatı yabancı olsunmuş kabin mürettebatı kaderine razı mı olsun, sizin kaptanlığınızdan şüphe ederim nerede CRM nerede ekip bütünlüğü yazık çok yazık böyle düşünenlere, bu çok üzücü olay umut ederimki Kaptan kardeşlerimizin ülkelerine ve ailelelerine sağ salim kavuşmalarıyla son bulur.

Türk Hava Yolları’nın bu gece İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 01:00’da İstanbul’dan Beyrut’a gidecek olan uçağın Kaptan Pilotu B.G. yolcu alımını tamamladıktan sonra yolculara İngilizce ve Türkçe olarak iki Türk pilotun Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiğini anons etti ve uçaktan indi.

Yeni kaptan pilotun uçağa gönderilmesinin ardından içinde 151 yolcusu olan uçak, yarım saatlik rötarın ardından kalktı.

KAPTAN PİLOTTAN 'BEYRUT' PROTESTOSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

işsiz genç ~ 11 yıl önce
Helal olsun sana kaptanım. One Minute'den çok cesursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O kim ~ 11 yıl önce
B G kim Y O yapmis protestoyi, daha sonra ucusu B G yapmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BG ye selam ~ 11 yıl önce
Kaçırılan Murat Akpınar kaptanımız BG kaptanımızın World Focusta hocasıdır. Haklı olarak yedirememiştir ilk hocasının kacırıldıgı yere ucmayı. BG kaptanımızı seviyoruz. Herşeyin en iyisi hak eder kişiliği ve uçuculuğu ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Hacibaba ucagi götüren senin BG kapataninmis.isim yanlış. .
Cok iyi ama... ~ 11 yıl önce
O kaptanimizi yurekten tebrik ediyorum ama bu puzzleda olmayan yerler var. Kaptanlar kacirildigindan beri hic ucus yapmamis mi ki bugun yapiyor bu eylemi? İc hat ucarken yada avrupaya ucarken neden yapmadi? Tutupda oraya giderken yapmasi biraz suphe uyandiriyor umarim gercekten protesto amacli yapilmis bir harekettir sonuc olarak tkdan cikarilsa bicok yerde is bulur konunun icerigini bilemiyoruz ama insallah gercek amac protestodur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burcu ~ 11 yıl önce
Bu günlerde geçer. Gün gelir o ekip komple uçaktan iner. Tebrik ederim kaptanımızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burcu ya ~ 11 yıl önce
hadi ordan para tatlı yeme biziiii..biliriz sizi
Psikolojik savaş ~ 11 yıl önce
Bende olayı çok yakından takip ediyorum.Burada THY nin ve Basının ilgisini yersiz bırakıp bu olayı gündemden düşürmek amaç.Çünkü bu olay gündemi ne kadar meşgul ederse,ekranlara çıkarsa bu teröristlerin ekmeğine yağ sürmek olacak. Birde bu olay ne kadar gündeme gelmez duyarsızmış gibi gözükürse teröristler için hüsran olacak. Aynı bir ticaret mantığı mal piyasa da ne kadar varsa fiyatı ucuzlar, eğer stok sınırlıysa karaborsa olur yükselir fiyatı.Emniyetin amacı "olayı gündem den düşürüp bu işi en kısa yerden çözmek"biz hergün tvlerde bu haberi görsek teröristler sevinecek ve isteklerinde kararlı olacaklardır.Eğer gündem den düşerse psikolojik olarak çöküp pilotları serbest bırakma şansları var.thy yönetimini sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme derler.Dünyada ki bir çok ülke bu tip kaçırılma olaylarında bu tip bir psikolojik harekatı izliyor.saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anla bunları! ~ 11 yıl önce
Abicim adamlar istediklerini elde edeceklerinden ümidi kestikleri an bu arkadaşları öldürecelerdir. Bunu anlayamıyor musun? Bizim hükümetin de hiçbir yerde beş paralık itibarı kalmadığı için bir şeyler yapıyormuş gibi gözüküyorlar ama ortada ciddi bir gelişme yok.
O degil ~ 11 yıl önce
Protestoyu yapan B G degil Y O dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 11 yıl önce
Tebrik ederim bu pilot arkadasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bosa yorum yapmayın ~ 11 yıl önce
Beyler önce sizler bu yureklı cesaretli meslektasınızı kutlayın ve hep beraber onun yanında olun yoksa bana dokunmayan yılan hıkayesı bıraz fazlaca kısılık meselesı unutmayın,sessız kaldıkca kendı meslektasınızı aslanların önüne attıkca sarı öküz hıkayesı sızınde basınıza bır gun gelır azıcık cesaret ve kısılık.dık durabılmek ıcın bırlık olmak sart yoksa hepınız ısten kovulmayı ve acıga alınmayı bır gun tadacaksınız. NOKTA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenli olmayan? ~ 11 yıl önce
Güvenli olmayan destinasyonlara Yabancı pilot planlansın demek ne kadar acı bir söylem, uçuş mürettebatı yabancı olsunmuş kabin mürettebatı kaderine razı mı olsun, sizin kaptanlığınızdan şüphe ederim nerede CRM nerede ekip bütünlüğü yazık çok yazık böyle düşünenlere, bu çok üzücü olay umut ederimki Kaptan kardeşlerimizin ülkelerine ve ailelelerine sağ salim kavuşmalarıyla son bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000