31 Ağustos 2013, Cumartesi 12:13:06

KAÇIRILAN PİLOTLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME

Beyrut’ta 9 Ağustos günü kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın önceki gün fotoğrafları ve ses kayıtlarının yayınlanmasından sonra dün akşam saatlerinde de önemli bir gelişme oldu.
  • Arkadaslar yusuf ataseven satis md lugunden istifa etti haberiniz yokmu??
  • Adamların keyfini bekleyeceğiz desene. İnsafa gelip, sıkıldık bu işten deyip iade ederlerse ne ala, yoksa bizimkilerin bir şey yapacağı yok.
  • Hamdi Topçu, gün gelecek THY'de senden hesap soracak bunu unutma!
  • Baktilar ilgi azaldi, olay ulkede unutulmaya basladi tekrar boylelikle gundem yapmaya calisiyorlar...Bu bana bu adamlarin Medyayi ayrica bu konuyu takip eden airporthaberi bile birsekilde takip ettiklerini dusundurtuyor
  • O degilde bu Yusuf Ataseven e ne oldu bileniniz varmı?

Türk pilotları kaçıranlar Lübnan’da yayınlanan An-Nahar gazetesine bir mektup göndererek, “Artık bu işi sonlandırmak istediklerini” bildirdiler.

GÜVENCE İSTİYORUZ

Pilotları kaçıranlar gazeteye gönderdikleri mektupta, “Pilotların sağlığı ve can güvenlikleri konusunda kimse endişe etmesin. Biz artık bu işi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyoruz. Tek isteğimiz Suriye-Azaz’da kaçırılan akrabalarımızın serbest bırakılması ve kaçırılma olayıyla ilgili tutuklanan 3 akrabamız ile haklarında tutuklama kararı çıkarılan 10 yakınımızın serbest bırakılması konusunda Lübnan Adalet Bakanlığı’nın bize güvence vermesidir. Bunlar sağlandığı takdirde Türk pilotları hemen serbest bırakacağımızı taahhüt ederiz” dediler.

HENÜZ ERKEN

Türk kaynaklar da pilotları kaçıranların gazeteye mektup göndermelerinden haberdar olduklarını belirttiler. Suriye’de Şii hacıların kaçırılmasıyla Türkiye’nin hiçbir ilgisi olmadığını belirten aynı kaynaklar, “Türkiye ayrım gözetmeden her türlü insanı girişimi yapıyor. Ancak Suriye’deki kaçırılma olayının sorumlusu Türkiye gibi gösterilmesini kabul edemeyiz. Pilotlarımızın sağ salim ailelerine kavuşmasını umut ediyoruz” demekle yetindiler. Türk istihbarat birimleri, “Bu mektup, pilotları kaçıranlar vazgeçme noktasına doğru geliyorlar” şeklinde değerlendirilse de, net bir şey söylemek için henüz erken olduğunu belirttiler. (Hürriyet)

KAÇIRILAN PİLOTLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ataseken ~ 11 yıl önce
Arkadaslar yusuf ataseven satis md lugunden istifa etti haberiniz yokmu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ciddimisin.. ~ 11 yıl önce
hocam ciddi misin.. sirketin gözü aydın o zaman... ama dogruysa tabii.... eee ayrıldı mı yani thy den.
sss ~ 11 yıl önce
bize ne? bunun çoğu kişiyi ilgilendirdiğini sanmıyorum.
bitsin artık ~ 11 yıl önce
Adamların keyfini bekleyeceğiz desene. İnsafa gelip, sıkıldık bu işten deyip iade ederlerse ne ala, yoksa bizimkilerin bir şey yapacağı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu, gün gelecek THY'de senden hesap soracak bunu unutma!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlgi azalinca ~ 11 yıl önce
Baktilar ilgi azaldi, olay ulkede unutulmaya basladi tekrar boylelikle gundem yapmaya calisiyorlar...Bu bana bu adamlarin Medyayi ayrica bu konuyu takip eden airporthaberi bile birsekilde takip ettiklerini dusundurtuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ataseven ~ 11 yıl önce
O degilde bu Yusuf Ataseven e ne oldu bileniniz varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ataseven ~ 11 yıl önce
ataseven dıshatlarda degılmı
atakesen ~ 11 yıl önce
atakesene bişi olmaz merak etmeyinn. en son dıshatlarda satıs muduru. biaralar kayıp esya mdlugune goz koydu ama olmadı... simdi satıs yavas yavas tgs ye geciyor.. buyuzden atakesen de saga sola bakıyor nereye kapagı atiyim diye..ne atakesendir ooo ;)tek gecerim adamımı... yesil gözleren kurban atakesen:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000