19 Ağustos 2013, Pazartesi 09:26:14

KAÇIRILAN PİLOTLAR HAKKINDA BİLGİ İSTEDİ

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile görüştü...
  • Siyaset tarihinden bihaber olan arkadasim,o adamin siyaset konusunda yazdigi kitaplar batida ders olarak okutuluyor.Bu olaylar oluyor cunku Ataturk'un yurtta sulh cihanda sulh sozunu;yurtta sus,cihanda sus diye yorumlayan kemalistlerin simdiye kadar pisirik bir ulke haline getirdigi T.C'kabugunu kiriyor ve bolgede aktor haline geliyor.Bundan rahatsiz olanlar da dusmanlik besliyor.Ama yakin tarihte Turkiye'den habersiz kusun ucmayacagi bir bolge olacak orasi,sen rahat uyu..
  • Genel Kurmay Özel Kuvvetler görevlendirsin nokta atışıyla askerler pilotları alsın gelsin. AKP bunu yapabilir mi? Tabiiki HAYIR! Ama İsrail, ABD olsa saniyesinde yapar!
  • Siyaset tarihinin gelmiş geçmiş en başarısız ve beceriksiz dışişleri bakanı..
  • 'One minute 'demekle olmuyor bu isler.Israil bir eri icin Lubnan'i yerle bir etmedi mi?Guclu devlet,konusmaz yapar...
  • Oyalayıp duruyorlar, kim takar sizi be! O pilotları ancak yedirip içirip tutmaktan bıktıkları zaman ya bırakırlar yada herkese nispet olsun diye öldürürler. Buraya yazıyorum. Ben TK da uçuyor olsam hemen kendime yeni bir iş arardım. Ya uçuş ekibinin can güvenliğini sağlayacaksın yada o hatlara sefer yapmayacaksın. Şu durumda pilotlar serbest bırakılana kadar en azından Beyrut´a olan seferleri iptal etmeleri gerekirdi. Onun yerine ne yaptılar delikanlılık yapan Kaptanlarını işten çıkardılar. Şaşırmıyorum artık.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile görüştü.Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Mikati, Davutoğlu’nu arayarak, iki THY pilotunun Beyrut'ta kaçırılması ile ilgili yürütülen soruşturma hakkında bilgi verdi.

Mikati’nin, pilotların en kısa sürede serbest kalması için tüm çabanın sarf edildiğini ifade ettiği aktarıldı. Davutoğlu’nun da başkent Beyrut'ta böyle bir terör eyleminin gerçekleştirilmiş olmasını kınadığı kaydedilerek, Türk pilotlarının bir an evvel serbest kalmasının beklediğini vurguladığı bildirildi.

KAÇIRILAN PİLOTLAR HAKKINDA BİLGİ İSTEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Siyaset tarihine ~ 11 yıl önce
Siyaset tarihinden bihaber olan arkadasim,o adamin siyaset konusunda yazdigi kitaplar batida ders olarak okutuluyor.Bu olaylar oluyor cunku Ataturk'un yurtta sulh cihanda sulh sozunu;yurtta sus,cihanda sus diye yorumlayan kemalistlerin simdiye kadar pisirik bir ulke haline getirdigi T.C'kabugunu kiriyor ve bolgede aktor haline geliyor.Bundan rahatsiz olanlar da dusmanlik besliyor.Ama yakin tarihte Turkiye'den habersiz kusun ucmayacagi bir bolge olacak orasi,sen rahat uyu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 11 yıl önce
Genel Kurmay Özel Kuvvetler görevlendirsin nokta atışıyla askerler pilotları alsın gelsin. AKP bunu yapabilir mi? Tabiiki HAYIR! Ama İsrail, ABD olsa saniyesinde yapar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset tarihinin ~ 11 yıl önce
Siyaset tarihinin gelmiş geçmiş en başarısız ve beceriksiz dışişleri bakanı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
'One minute 'demekle olmuyor bu isler.Israil bir eri icin Lubnan'i yerle bir etmedi mi?Guclu devlet,konusmaz yapar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşuna. ~ 11 yıl önce
Oyalayıp duruyorlar, kim takar sizi be! O pilotları ancak yedirip içirip tutmaktan bıktıkları zaman ya bırakırlar yada herkese nispet olsun diye öldürürler. Buraya yazıyorum. Ben TK da uçuyor olsam hemen kendime yeni bir iş arardım. Ya uçuş ekibinin can güvenliğini sağlayacaksın yada o hatlara sefer yapmayacaksın. Şu durumda pilotlar serbest bırakılana kadar en azından Beyrut´a olan seferleri iptal etmeleri gerekirdi. Onun yerine ne yaptılar delikanlılık yapan Kaptanlarını işten çıkardılar. Şaşırmıyorum artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000