09 Aralık 2013, Pazartesi 08:44:51

KAÇIRILAN PİLOTLAR GÜN SAYIYOR

Türk Hava Yolları'nın Lübnan'da kaçırıldıktan 71 gün sonra serbest bırakılan pilotları işbaşı yapmak için gün sayıyor.
  • yazanları bir bıraksalar,yeminle 3,4,5 nci dünya savaşları 1 saat içinde çıkar. Sanki onları değilde,onlar adamları kaçırmışlar gibi yazıyorsunuz,yazık. Ne yapmalarını istiyordunuz? Yazsanıza onlarıda. Ayıptır,ayıp. Bu insanlar kolay yetişmiyor.
  • Kamu oyunun karşısına zavallı ve bitap şekilde çıksalardı bazıları çok sevinecekti demekki!ama onlar bunu yapmadılar.Pilotluk şovalyelik meslegidir öyle öğrendiler. Nekadar zorda olsalar da bunu belli etmezler.Her ne olursa olsun başkalarının önünde devletini,milletini küçük gösterecek şeylerden kaçındılar, başlarına silah dayandıgında bile bunu yapmadılar!Meslek arkadaşlarına saygıdan, yeni pilot olacak arkadaşlarının kötü etkilenmemesi için güçlüydüler.Yaşanmışlıkları sadece onlar ve aileleleri bilir.Ne için koyuldugu belli olan görüntülerin son gün çekilenler oldugunu dürüst yazmayan insanların anlamayacagı bir çok neden vardır içinde millet sevgisi olan kimbilir?Döndüler ya önemli olan o,rahat bıkanda mesleklerini yapsınlar.
  • sanırım bir daha beyrutta yatıya kalmazlar :)
  • 1.5 yıl esirlerdi suriyedekiler bizimkilerin 2. Ayında anlasma saglandı. Kim odediyse ödedi. Kurtuldular ya önemli olan o
  • vayyyyy kahramanlara baggggg
  • Ya ne kadar kolay konusmak. Basınıza silah dayansa 2 ay izbe yerlerde yatak yok banyo yok dogru durust , her an korkuyla dilini bilmediğiniz insanların insafına kalmıs bir sekilde ailenizden uzak tutsak kalsanız siz ne yapardınız acaba ???
  • Bunun haber değeri nedir?
  • Hangi model uçakta uçuyor bu kaptanlar ?
  • Ilk ucus kacirildilar diye yemek vermiceklermi adamlara
  • Bu pilotların yaşadıkları zordu. Diyeceğim ama kamuoyuna öyle bir çıktılar ki, sanırsınız kaçırıldıkları sürede tatil yaptılar. Bence tekrar aynı uçuşa verilmeliler.

İstanbul-Beyrut seferini yaptıktan sonra havalimanından otele giderken silahlı kişilerce kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca, uçuşa başlamak üzere gün sayıyor.

71 gün rehin tutulan iki pilot, 15 Aralık'ta periyodik eğitime alınacak, eğitim sonrası ise uçuşlara başlayacak. 9 Ağustos'taki eylemin sorumluluğunu 'İmam Rıza'nın Ziyaretçileri' adlı grup üstlenmiş, grup adına yapılan açıklamada, Türk pilotların Suriye'de rehin tutulan 9 Lübnanlı karşılığında serbest bırakılacakları belirtilmişti.

Kaçırıldıktan 71 gün sonra serbest bırakılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca yurda dönüşlerinde Atatürk Havalimanı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından karşılanmıştı. (Türkiye)

KAÇIRILAN PİLOTLAR GÜN SAYIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Şu airporthaberde ~ 10 yıl önce
yazanları bir bıraksalar,yeminle 3,4,5 nci dünya savaşları 1 saat içinde çıkar. Sanki onları değilde,onlar adamları kaçırmışlar gibi yazıyorsunuz,yazık. Ne yapmalarını istiyordunuz? Yazsanıza onlarıda. Ayıptır,ayıp. Bu insanlar kolay yetişmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kamu oyunun karşısına zavallı ve bitap şekilde çıksalardı bazıları çok sevinecekti demekki!ama onlar bunu yapmadılar.Pilotluk şovalyelik meslegidir öyle öğrendiler. Nekadar zorda olsalar da bunu belli etmezler.Her ne olursa olsun başkalarının önünde devletini,milletini küçük gösterecek şeylerden kaçındılar, başlarına silah dayandıgında bile bunu yapmadılar!Meslek arkadaşlarına saygıdan, yeni pilot olacak arkadaşlarının kötü etkilenmemesi için güçlüydüler.Yaşanmışlıkları sadece onlar ve aileleleri bilir.Ne için koyuldugu belli olan görüntülerin son gün çekilenler oldugunu dürüst yazmayan insanların anlamayacagı bir çok neden vardır içinde millet sevgisi olan kimbilir?Döndüler ya önemli olan o,rahat bıkanda mesleklerini yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hikayeci ~ 10 yıl önce
birakin artik bu sovalyelik masallarini goruyoruz sovalyeleri baslarina cuval gecirilirken egede akdenizde dusurulurken bos daglari bombalamakla olmuyo o isler havayollarina gelip birbirinizi kovalarken boyle daldik boyle ciktik masallariyla olmuyor sovalye olarak yetismislerde mismislerde anlat kulagina dinliyo seni......!
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
sanırım bir daha beyrutta yatıya kalmazlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1.5 yıl esirlerdi suriyedekiler bizimkilerin 2. Ayında anlasma saglandı. Kim odediyse ödedi. Kurtuldular ya önemli olan o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
globl ~ 10 yıl önce
vayyyyy kahramanlara baggggg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya ne kadar kolay konusmak. Basınıza silah dayansa 2 ay izbe yerlerde yatak yok banyo yok dogru durust , her an korkuyla dilini bilmediğiniz insanların insafına kalmıs bir sekilde ailenizden uzak tutsak kalsanız siz ne yapardınız acaba ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk Uçuş ~ 10 yıl önce
Psikolojim bozuk olacağından televizyonlara bile çıkmazdım herhalde. Hele hükümeti hiç yağlamazdım, o kadar sürede başkalarının ödediği fidye ile kurtulduğum için. Koskoca pilotlar inandılar mı yani bizimkilerin deli gibi çabaladığına? Siz inanıyor musunuz?
kolay ~ 10 yıl önce
konusan sizsiniz sayin IPhone. Masallah her ayrintiyi cok iyi biliyorsunuz.Elebasi siz olmayin sakin! :)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bunun haber değeri nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci pilot ~ 10 yıl önce
senin burada bulunma ve buraya yazma sebebin nedir?gereksiz insanlar gereksiz muhalefet yapmak ister
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hangi model uçakta uçuyor bu kaptanlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 10 yıl önce
Saygıdeğer pilotlarımız AİRBUS A321 model uçak kullanmaktaydılar.En son bu tip uçakla iniş yaptılar
rp ~ 10 yıl önce
Ilk ucus kacirildilar diye yemek vermiceklermi adamlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlk Uçuş ~ 10 yıl önce
Yemek vermesinler mi dedik? Yazdığımızdan bunu mu çıkardınız? Televizyonlarda boy gösterirken hiç mağdur gibi değillerdi. Stockholm sendromu yaşar gibiydiler. Basit bir ironiyi bile anlayamıyorsunuz, verdiğiniz cevaba bakın.
İlk Uçuş ~ 10 yıl önce
Bu pilotların yaşadıkları zordu. Diyeceğim ama kamuoyuna öyle bir çıktılar ki, sanırsınız kaçırıldıkları sürede tatil yaptılar. Bence tekrar aynı uçuşa verilmeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000