21 Mayıs 2021, Cuma 20:04:26

Kaçak yolcu THY lastiklerinin arasında havalimanına girdi!

Türk Hava Yolları (THY) için İtalya'dan getirilen uçak lastiği yüklü tırın içerisinde Filistin uyruklu bir kişi tespit edildi.
  • TGS de c ekibin de bir yalaka şef var Uğur ışık haberi olsaydı her yere mail atardı
  • Bazı yorumlar çok hoşunuza gidiyor belli yayınlıyorsunuz Devletimize yapılan yalan haberler hemen yayınlanıyor , neden bizim yorumlarımız yayınlanmıyor, küfür etmiyoruz, isim vermiyoruz, adam Belçikada havalimanına girebiliyor haber değil, ama türkiye de yakalanınca sanki havalimanına burada girmiş gibi ve benim ülkemi 3 dünya ülkesi gibi gösteren şahıslar, biz Türker varken şimdiki new-york dediğiniz yerde kızılderililer at koşturuyordu, onlara biraz sevimli olup vize almanız için refarans arayacağınıza, neyse
  • O zaman maymunlar cehennemi Amerika, aynısınız
  • Adam memlekete kaçak girmiş kimsenin haberi yok, siz havaalanına nasıl girer diye tartışıyorsunuz!!!
  • Keşke Petlas’tan alınsaymış.Bu lastikleri bizde yapıyoruz...
  • Başka bir yerde ise lastiklerin Yeni Bosna'dan Atatürk Hava Limanı'na geldiğini, buradan da Belçika'ya gideceğini yazıyordu. Kaçağın ise AHL'den önce yükleme esnasında lastiklerin arasına girdiği, yük boşaltmada fark edildiği de yazıyordu. Bize gelmek için bu kadar zahmete gerek yoktu zaten. İsteyen rahatça geliyor. Kaçmaya çalışması daha akla yatkın :)
  • Teknik Desteğe yaptığınız haksız uygulamanın ve zorlamanın bedelini bu işe onay veren ödedi. Ya geride kalanlar buna göz yumanlar şimdi ahımızı sizden ve sizden olanlardan alacağız Allah yanımizdadır
  • Ülkeye gemiyle Kolombiya'dan 5 ton kokain gelmiş başka bir gemiyle 700 kg kokain gelmiş bu nedir ya basit bir olay
  • Rahmetli yanlis ucaga binmis, Avrupada olum sans burada yasam, zihni karismis besbelli, herkes buradan kacmak isterken
  • Yazıda uçağın Belçika’dan geldiğini sanan arkadaşlar tekrar okusun. Belçika’dan tır gelmiş, Atatürk havaalanında uçağa yerleştirilirken kaçak fark edilmiş. Kargo uçuşu nasılsa dış hat, neresi olsa fark etmez diye düşünmüş arkadaş.

Türk Hava Yolları (THY)  için Belçika'dan getirilen uçak lastiği yüklü tırın içerisinde Filistin uyruklu bir kişi tespit edildi. 

Atatürk Havalimanı'nda akşam saatlerinde skandal olarak değerlendirilecek bir olay yaşandı. THY uçaklarında kullanılmak için Belçika'dan getirilen lastik yüklü tır Atatürk Havalimanı B Kapısı'ndan apron tarafına giriş yaptı. 

Tır, lastiklerin indirilmesi için THY Teknik deposunun olduğu bölgeye park etti. Uçak lastikleri tırdan indirilmeye başlandı. Bıu sırada bir görevli lastiklerin arasında bir kişi olduğunu fark etti. Elinde küçük bir çanta ve 4-5 litrelik su bulunan kişinin Filistin uyruklu kaçak yolcu olduğu anlaşıldı. Olay yerine hızla polis ekipleri sevk edildi. Filistin uyruklu kişi kendisini yakalayan görevlilere Almanya'da bulunan kardeşinin yanına gittiğini söylediği ifade edildi. 

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaçak yolcunun havalimanındaki güvenlik duvarını aşarak uçakların olduğu bölüme kadar ulaşması skandal olarak nitelendirildi. 

©AirportHaber

Kaçak yolcu THY lastiklerinin arasında havalimanına girdi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Tayfun ~ 3 yıl önce
TGS de c ekibin de bir yalaka şef var Uğur ışık haberi olsaydı her yere mail atardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın editör ~ 3 yıl önce
Bazı yorumlar çok hoşunuza gidiyor belli yayınlıyorsunuz Devletimize yapılan yalan haberler hemen yayınlanıyor , neden bizim yorumlarımız yayınlanmıyor, küfür etmiyoruz, isim vermiyoruz, adam Belçikada havalimanına girebiliyor haber değil, ama türkiye de yakalanınca sanki havalimanına burada girmiş gibi ve benim ülkemi 3 dünya ülkesi gibi gösteren şahıslar, biz Türker varken şimdiki new-york dediğiniz yerde kızılderililer at koşturuyordu, onlara biraz sevimli olup vize almanız için refarans arayacağınıza, neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Way be ~ 3 yıl önce
O zaman maymunlar cehennemi Amerika, aynısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 3 yıl önce
Adam memlekete kaçak girmiş kimsenin haberi yok, siz havaalanına nasıl girer diye tartışıyorsunuz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 3 yıl önce
Keşke Petlas’tan alınsaymış.Bu lastikleri bizde yapıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür ~ 3 yıl önce
Başka bir yerde ise lastiklerin Yeni Bosna'dan Atatürk Hava Limanı'na geldiğini, buradan da Belçika'ya gideceğini yazıyordu. Kaçağın ise AHL'den önce yükleme esnasında lastiklerin arasına girdiği, yük boşaltmada fark edildiği de yazıyordu. Bize gelmek için bu kadar zahmete gerek yoktu zaten. İsteyen rahatça geliyor. Kaçmaya çalışması daha akla yatkın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can çıktı ah çıkmadı ~ 3 yıl önce
Teknik Desteğe yaptığınız haksız uygulamanın ve zorlamanın bedelini bu işe onay veren ödedi. Ya geride kalanlar buna göz yumanlar şimdi ahımızı sizden ve sizden olanlardan alacağız Allah yanımizdadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EXTRAVAGANZA ~ 3 yıl önce
Ülkeye gemiyle Kolombiya'dan 5 ton kokain gelmiş başka bir gemiyle 700 kg kokain gelmiş bu nedir ya basit bir olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 3 yıl önce
Rahmetli yanlis ucaga binmis, Avrupada olum sans burada yasam, zihni karismis besbelli, herkes buradan kacmak isterken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belçika değil TC ~ 3 yıl önce
Yazıda uçağın Belçika’dan geldiğini sanan arkadaşlar tekrar okusun. Belçika’dan tır gelmiş, Atatürk havaalanında uçağa yerleştirilirken kaçak fark edilmiş. Kargo uçuşu nasılsa dış hat, neresi olsa fark etmez diye düşünmüş arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000