22 Temmuz 2009, Çarşamba 11:23:49

Kabin amirlerine plaket verildi

Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) Türk Hava Yolları'ndan emekli olan 33 üyesine plaket verdi.
  • EMEKLI OLAN ABLALARIM BUN CA YILDIR HAVACILIK SEKTORUNEE VERMIS OLDUKLARI HIZMETTEN DOLAYI HEPISINE AYRI AYRI TESEKKUR EDIYORUM.YENI HAYTLARIN DA BASARILAR.MUTLLUK LAR VE HERSEYDEN ONEMLISI OLAN SAGLIK LI GUNLER GECIRMELERINI DILIYORUM.
  • Tecrübeli amirler emekli ediliyor yazık ancak bir gerçekte her çalışan bir gun emekli olacak. Hepsinin yolu açık olsun hayırlı emeklilikler geçirsinler.

Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) derneğe ve Kabin Memurluğu Mesleği'ne vermiş oldukları hizmetten ötürü Türk Hava Yolları'ndan emekli olan 33 Kabin Amiri'ne plaket töreni düzenledi.

Mesleğine veda eden kabin amirleri için özel bir anlam taşıyor. Havacılık olgusunun bir tutku olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Uzun yıllar büyük özveriler ve meşakkatle bu mesleği icra eden kabin amirleri törende tatlı hüzün yaşadı.

THY’den emekli olan kabin amirlerinin isimleri şu şekilde:

Çiğdem Yetkin, Ceyhan Yıldız, Şükran Koçak, V.Deniz Kolko, Ayşe Meltem Görenoğlu, Esma Cantürk, Filiz Göktürk, Fatma Sevgi Akbulut, Nurten Dengiz, Ayşegül Acar, Nurdan Balkış, Alev Duygulu İşsever, Ajda Tokkal Servidal, Zerrin Yılmaz, Nilüfer Deniz, Deniz Kurtoğlu, Aslı Başak Kaynak, Ayşim Esma Elibol, Sema Ataalkın, Nur Balçık, Nilüfer Tellikurşun, Fevziye Altıkardeş, Meral Emine Gürdemir, Gamze Aslı Gegin, Pınar Dal, Ayşegül Çavuşoğlu, Meral Akçınar, Selma Nurova, Filiz Halhun, Aslı Coşkun, Sema Esentürk, Meral Sanal, Nilüfer Dengiloğlu

Kabin amirlerinin şilt töreninden çok özel görüntüler ve emekli kabin amirlerinin mesajları saat 20:00'de Airport TV Ana Haber'de...

TASSA

TASSA

TASSA

TASSA

TASSA

Kabin amirlerine plaket verildi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
EMEKLI OLAN ABLALARIM BUN CA YILDIR HAVACILIK SEKTORUNEE VERMIS OLDUKLARI HIZMETTEN DOLAYI HEPISINE AYRI AYRI TESEKKUR EDIYORUM.YENI HAYTLARIN DA BASARILAR.MUTLLUK LAR VE HERSEYDEN ONEMLISI OLAN SAGLIK LI GUNLER GECIRMELERINI DILIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tecrübeli amirler emekli ediliyor yazık ancak bir gerçekte her çalışan bir gun emekli olacak. Hepsinin yolu açık olsun hayırlı emeklilikler geçirsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000