24 Nisan 2013, Çarşamba 17:04:27

İŞTE THY'YE İŞE İADE KARARI ONANAN O İSİMLER

Yargıtay tarafından işe iade kararları onanan isimlere Airporthaber ulaştı.
  • Yargıtay'ın onaylaması onların işe döneceğini garanti etmez. İş Kanununa göre firma ya işe başlatır ya da tüm tazminatlarını öder ve işine son verir. İnsanlarda gereksiz beklenti oluşturmayın.
  • Turkiye sartlarinda taban ucretle calisanlarin eylem yapmasi gerekirken Neden Hep tavan ucretliler ayaklanir.
  • İşe dönen isimlerin hepsi erkek. Neden hiç bayan adı yok acaba?
  • DAVASINI KAZANAN HERKES THY TARAFINDAN İŞE BAŞLATILACAKTIR..BU BİR LÜTUF DEĞİL,YASAL BİR ZORUNLULUKTUR..TAZMİNAT VERECEKLER AMA ALMAYACAKLAR DİYEN ARKADAŞLARIMIZA DA SİZ RAHAT OLUN DİYORUM..TÜRKİYE'DE BÖYLE HAKSIZ BİR DÜZEN VARSA MERAK ETMEYİN BİZ ONUDA AŞARIZ..BU SAATTEN SONRA BİR TANESİNİN YÜREĞİ YETİYORSA KANUNSUZ EYLEM DESİN,DESİN DE GİYDİĞİ FANİLAYA KADAR TAZMİNAT DAVASI AÇAYIM..ÖYLE KOLAY DEĞİL BU İŞLER..305 DÖNECEK,SÖZLEŞME BİTECEK..
  • Teknik olarak tamamlandık ama hala 289 eksiğiz
  • Hak verilmez, kazanılır! Onurlu duran herkese selam olsun!
  • Ucuyoruz ama bittik.....sagligimiz her gecen gun daha da bozluluyor...bi cogumuzun psikolojisi altust durumda!! Beden çürüdü yorgunuz...uykusuzuz....moralsiziz.....uzerimizde yogun baski var! Aile yok,sosyal hayat yok....Yasam ucup gidiyor.. uzun mesailerde yitiriyoruz farkinda bile olmadan senelerimizi ,sevdiklerimize doyamadan.iste bu yuzden Yerinizde olmayi ister miydim acaba diyorum? Saniyorum evet...
  • Suçsuzken beni ve arkadaşlarımı işten atan başta thy yönetimi ve hükümet yetkilileri vede başbakan sizlerin yüzünden kaç ay işsiz kaldım,işin parasında işinde değilimde bizleri tüm Türkiye'ye açgözlü para manyağı olarak tanıttınız ya işte bunlar için hakkımı helal etmiyorum.
  • thy durduk yere bu kişileri işten çıkarmadı neden çıkardı kanunsuz iş yaptılar çalışmadılar engelleme yaptılar işi yavaşlatma yaptılar vs. yargı neyse odur gereği yerine gitirilir o kadar..
  • Sayın Başbakanımız televizyonlarda diyet isterim derse deyil 305 1005 kişide işinden olur geri dönselerde nafile dönen kişiler bir yıldır magdurlar kolay degil işsiz olmaları sendika ne kadar sahip çıkmaya çalışsada moral olarak çöküntü geri dönünce nasıl çalışacaklar allah yardımcıları olsun tabi dönerlerse tazminatlarını alıp gitmezler ise

305 kişinin işine son verildiği eyleme katıldıkları için işten çıkarılanların 19'unun işe iade kararını, Yargıtay  onadı. 

İşte THY'de işe iade kararları onanan o isimler:

- Deniz Turan

-Salih Ulucan

-Birol Avcı

-Engin Türk

- Ercan Kıvanç

-Süleyman Taner Çebi

- Berk Duman

-Necati Aslan

-Mahmut Kaplan

-Oğuzhan Gürsoy

-Mehmet Emin Şişman

-Esat abdullah Öztürk

-İlker Kaptan

-Faruk Arslanbay

-Halil Alkış

-İsmail Gür

-Fazıl Barıt

-Erkan Kartal

Airporthaber.com

İŞTE THY'YE İŞE İADE KARARI ONANAN O İSİMLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Zorunlu Değil ~ 11 yıl önce
Yargıtay'ın onaylaması onların işe döneceğini garanti etmez. İş Kanununa göre firma ya işe başlatır ya da tüm tazminatlarını öder ve işine son verir. İnsanlarda gereksiz beklenti oluşturmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAMD ~ 11 yıl önce
Turkiye sartlarinda taban ucretle calisanlarin eylem yapmasi gerekirken Neden Hep tavan ucretliler ayaklanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tersden düşün ~ 11 yıl önce
Ortada sevgi yoksa,çocuğun yediği yemek masraf olarak görünür ebeveynlere,ve çocuk ağladığında ne için ağladığını anlamaya çalışmazlar,döverler ve ceza olarak yemek de vermezler.O zaman çocuk aç olduğu halde ağlamamaya başlar.Bir de yanlış yerde yanlış kişilere ağlayan çocuklar vardır.Onlar;dayak yediği halde susmayan çocuklara sataşırlar,çünkü "maça"ları büyüklere tutmaz.Fakat şunu bilmezler ki,Ağlamayan çocuğa mama vermezler ve bu dünyada herkes kendi ekmeğini yer.
nedeni ~ 11 yıl önce
genelde taban ücretlerde çalışanların eğitim seviyesi düşüktür de ondan.şimdi tgs'deki adama ingiliz sanayi devrimini anlatıp hakkını araması gerektiğini nasıl anlatacaksın.adam beni atarlarsa benim gibi dışarıda binlerce bavul atacak adam var diye düşünüyor.
meraklı ~ 11 yıl önce
İşe dönen isimlerin hepsi erkek. Neden hiç bayan adı yok acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadın ~ 11 yıl önce
bayan değil KADIN
öğrnci pilot ~ 11 yıl önce
baydıkları için olmasın ''bayanların'' olmaması :))))güzel cevap verilmiş kadın denmesi daha güzel..
305 ~ 11 yıl önce
DAVASINI KAZANAN HERKES THY TARAFINDAN İŞE BAŞLATILACAKTIR..BU BİR LÜTUF DEĞİL,YASAL BİR ZORUNLULUKTUR..TAZMİNAT VERECEKLER AMA ALMAYACAKLAR DİYEN ARKADAŞLARIMIZA DA SİZ RAHAT OLUN DİYORUM..TÜRKİYE'DE BÖYLE HAKSIZ BİR DÜZEN VARSA MERAK ETMEYİN BİZ ONUDA AŞARIZ..BU SAATTEN SONRA BİR TANESİNİN YÜREĞİ YETİYORSA KANUNSUZ EYLEM DESİN,DESİN DE GİYDİĞİ FANİLAYA KADAR TAZMİNAT DAVASI AÇAYIM..ÖYLE KOLAY DEĞİL BU İŞLER..305 DÖNECEK,SÖZLEŞME BİTECEK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi yaa ~ 11 yıl önce
Göreceğim bakalım ...
Teknik ~ 11 yıl önce
Teknik olarak tamamlandık ama hala 289 eksiğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 hitaben ~ 11 yıl önce
sırtınız acıkta kalmış bu şirketin yönetimini bilmeyecek kadar cahilsiniz daha önce iş akitleri fesh olupda mahkemeyi kazananlar ne oldu bir araştırsana kacının işe geri alımı olduki hepsi tazminatını alıp şirketle ilişkileri kesilmiştir bilmeyenlere duyurulur...
Emek gücü ~ 11 yıl önce
Hak verilmez, kazanılır! Onurlu duran herkese selam olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bittik ~ 11 yıl önce
Ucuyoruz ama bittik.....sagligimiz her gecen gun daha da bozluluyor...bi cogumuzun psikolojisi altust durumda!! Beden çürüdü yorgunuz...uykusuzuz....moralsiziz.....uzerimizde yogun baski var! Aile yok,sosyal hayat yok....Yasam ucup gidiyor.. uzun mesailerde yitiriyoruz farkinda bile olmadan senelerimizi ,sevdiklerimize doyamadan.iste bu yuzden Yerinizde olmayi ister miydim acaba diyorum? Saniyorum evet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atılıp geri giren ~ 11 yıl önce
Suçsuzken beni ve arkadaşlarımı işten atan başta thy yönetimi ve hükümet yetkilileri vede başbakan sizlerin yüzünden kaç ay işsiz kaldım,işin parasında işinde değilimde bizleri tüm Türkiye'ye açgözlü para manyağı olarak tanıttınız ya işte bunlar için hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
thy durduk yere bu kişileri işten çıkarmadı neden çıkardı kanunsuz iş yaptılar çalışmadılar engelleme yaptılar işi yavaşlatma yaptılar vs. yargı neyse odur gereği yerine gitirilir o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth kişiye cvp ~ 11 yıl önce
Adamım buradan ne güzel atıp tutuyorsun,gel de bunu herkesin içinde söyle... Thy yöneticileri o kadar namuslu o kadar insanların haklarını düşünüyorsa neden o gün 3000-4000 personelin katıldığı eylemde herkesi işten çıkartmadı çıkaramadı,bunun cevabını verirmisin? Sadece 305 haaa burdan sana söyliyeyim atılan 305 kişi yok 287 kişi var 18 kişi kayıp bunların açıklamasınıda yaparmısın?Tek tek isim isim....
? ~ 11 yıl önce
sen Yargıtay mısın , kanun musun , sen nesin ?
Bu ülke vatandaşı ~ 11 yıl önce
Sayın Başbakanımız televizyonlarda diyet isterim derse deyil 305 1005 kişide işinden olur geri dönselerde nafile dönen kişiler bir yıldır magdurlar kolay degil işsiz olmaları sendika ne kadar sahip çıkmaya çalışsada moral olarak çöküntü geri dönünce nasıl çalışacaklar allah yardımcıları olsun tabi dönerlerse tazminatlarını alıp gitmezler ise

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000