14 Şubat 2015, Cumartesi 15:01:48

İŞTE THY'NİN YENİ UÇAĞI

Türk Hava Yolları'nın Boeing'e verdiği 777 siparişlerinden 17.si THY renklerine boyandı.
  • Nisan ayı sonuna kadar 3 tane daha filoya katılacak, yıl sonuna kadar da 3 tane daha gelecek.
  • Etihad ve Qatar örnek olur umarım. Büyüme trendinde her ikisi de 777 den uzaklaşıyor. A350, A330 ve B787 ye odaklanmış durumdalar. Darısı başımıza. (Yakıt ekonomisi ön planda artık. Petrol fiyatları böyle kalmayacak).
  • öncelikle hayırlı olsun B777 çok güzel uçak bunları önemli olan istanbul- esenboga olarak planlama yapacaklarına verin medineye verin arap ülkelerine iç hatlarda b777 yi fazla kullanmamak lazım diye duşunuyorum planlama yapan kişiler yakıt maliyetini iyi hesaplaması ve menzil durumuna göre hesap yapmasını isterim saygılar yeni uçakların ömrünü boş yere çürütmeyin .....
  • Memleketimize ve miletimize hayirli ve ogurlu olsun. Rabbimin tadiriyla. 747. De gorecegiz. Insallah. Istiraham. Ediyorum 747 alin THY. O yakisir. 380. Lere. Hayir. Uzaylar sizin olsun YHY 2.5 metre. Kar li. Bostondan Hepinize. Kucak dolu selam.
  • EDİTÖR LÜTFEM BU MESAJIMI YUKARIYA İLETİN.BURADAKİ HABERLERİ SOZYAL MEDYADA PAYLAŞMAK İSTİYORUM.Ama maslesef paylaş butonu yoooooook;)
  • RAT door mu acik ?
  • Yeni gelenlerde tail strike skid yok, sebebini bilen var midir?
  • Muhtesem bir kus.Allah hayirli kazasiz ucuslar versin.Boing herzaman benim tercihim olmustur.Hele 747 ucaklari tam bir gokyuzunun kralicesi.Inis ve kalkislardaki kafayi kaldirip suzulusune hayranim.InsAllah hayirlisi ile 747-8 yakindaTHY filosunda gorur ve ilk ucusunuda Avustralya Melbourne'ya yapar.Bizlerde birazda olsa Bayrak hasretimizi gideririz. Gerci Airport haber asiri tarafli son derece anti demokratik ve yanli sansur uyguluyor.Elestirileri temamen bir tarafa kabul ediyor.InsaAllah bunada sansur uygulamazlar.Halbuki herkes baskalarina terbiye ve saygi sinirlari icinde fikirlerini rahatca soyleyebilmeli diye dusunuyorum.Ama son samanlarda tam bir THY karsitligina donustugunu zannediyorum.Tabiki bu benim gorusum.Katilanlarda katilmayanlarda olabilir. Melbourne Avustralya'dan Selamlar.
  • evet alistirma ucuslarina devam ediyor. daha dun gordum yesil bi ucak aynisi bunun. demek bu o.
  • Verin Artik Su 747-8 Siparisininde.!

Türk Hava Yolları'nın Boeing'e verdiği 777 siparişlerinden 17.si THY renklerine boyandı.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, filosunu büyütmeye devam ediyor. Amerikalı uçak üreticisi Boeing'e verdiği 777 siparişlerinin en yenisini teslim almaya hazırlanan THY, yeni uçağına Heybeliada adını verdi.

TC-JJV kuyruk tescilli Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağının THY renklerine boyandığı ve önümüzdeki günlerde THY filosuna dahil edileceği öğrenildi.

3 Şubat'ta ilk deneme uçuşunu gerçekleştiren THY uçağının deneme uçuşlarına devam ettiği kaydedildi.



©AirportHaber

İŞTE THY'NİN YENİ UÇAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

kaptan ~ 9 yıl önce
Nisan ayı sonuna kadar 3 tane daha filoya katılacak, yıl sonuna kadar da 3 tane daha gelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-29 ~ 9 yıl önce
Adam B29 un pırpırlarını çıkarıp aynı gövdeye jet motoru takmış ne satıyo ya. Ah o amerikan yardımını kabul edip uçak fabrikalarımızı kapatan hainler. Bunun hesabını bakalım nasıl vereceksiniz.
Etihad ve Qatar ~ 9 yıl önce
Etihad ve Qatar örnek olur umarım. Büyüme trendinde her ikisi de 777 den uzaklaşıyor. A350, A330 ve B787 ye odaklanmış durumdalar. Darısı başımıza. (Yakıt ekonomisi ön planda artık. Petrol fiyatları böyle kalmayacak).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 9 yıl önce
öncelikle hayırlı olsun B777 çok güzel uçak bunları önemli olan istanbul- esenboga olarak planlama yapacaklarına verin medineye verin arap ülkelerine iç hatlarda b777 yi fazla kullanmamak lazım diye duşunuyorum planlama yapan kişiler yakıt maliyetini iyi hesaplaması ve menzil durumuna göre hesap yapmasını isterim saygılar yeni uçakların ömrünü boş yere çürütmeyin .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Memleketimize ve miletimize hayirli ve ogurlu olsun. Rabbimin tadiriyla. 747. De gorecegiz. Insallah. Istiraham. Ediyorum 747 alin THY. O yakisir. 380. Lere. Hayir. Uzaylar sizin olsun YHY 2.5 metre. Kar li. Bostondan Hepinize. Kucak dolu selam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huh? ~ 9 yıl önce
ne diyosun yahu? :)
boing747 ~ 9 yıl önce
bişey anladıysam :) :)
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
EDİTÖR LÜTFEM BU MESAJIMI YUKARIYA İLETİN.BURADAKİ HABERLERİ SOZYAL MEDYADA PAYLAŞMAK İSTİYORUM.Ama maslesef paylaş butonu yoooooook;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kopi peyst ~ 9 yıl önce
kopyala yapıştır kardeş :) onu beceremiyorsan haberin explorer/chrome/ya da mozilla her ne kullanıyorsan oradaki linkini kopyala, hangi sitede paylaşacaksan oraya yapıştır.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
RAT door mu acik ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 9 yıl önce
Yeni gelenlerde tail strike skid yok, sebebini bilen var midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 9 yıl önce
maliyet
Misafir ~ 9 yıl önce
Muhtesem bir kus.Allah hayirli kazasiz ucuslar versin.Boing herzaman benim tercihim olmustur.Hele 747 ucaklari tam bir gokyuzunun kralicesi.Inis ve kalkislardaki kafayi kaldirip suzulusune hayranim.InsAllah hayirlisi ile 747-8 yakindaTHY filosunda gorur ve ilk ucusunuda Avustralya Melbourne'ya yapar.Bizlerde birazda olsa Bayrak hasretimizi gideririz. Gerci Airport haber asiri tarafli son derece anti demokratik ve yanli sansur uyguluyor.Elestirileri temamen bir tarafa kabul ediyor.InsaAllah bunada sansur uygulamazlar.Halbuki herkes baskalarina terbiye ve saygi sinirlari icinde fikirlerini rahatca soyleyebilmeli diye dusunuyorum.Ama son samanlarda tam bir THY karsitligina donustugunu zannediyorum.Tabiki bu benim gorusum.Katilanlarda katilmayanlarda olabilir. Melbourne Avustralya'dan Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel kuş ~ 9 yıl önce
Dostum,748 lerin menzili avustralyaya nonstop yetmiyor.777-200 lazım.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
evet alistirma ucuslarina devam ediyor. daha dun gordum yesil bi ucak aynisi bunun. demek bu o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Verin Artik Su 747-8 Siparisininde.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000