03 Temmuz 2019, Çarşamba 12:12:52

İşte THY'nin yeni seyahat kiti

Seyahat konforunu artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Hava Yolları (THY), moda dünyasının önde gelen temsilcilerinden Versace ile seyahat ürünleri kategorisinde uzmanlaşan Mandarina Duck markaları tarafından özel hazırlanmış seyahat kitlerini uçak içine taşıdı.
  • Çok kaliteli ve THY yolcularına hatira Bej rengi çok beğendiğim.Tabii obur renklerde çok hoş .Güle güle kullansın THY yolcular.
  • Cogu Purser ve Businezzzzzz Hostesin
  • ne zamandır eye-bra kullanılıyor? ilk mi yoksa bir süredir mi var? şunları yerli üreticiden temin etmiyorlar bir türlü.. bu kulak tıkaçlarının ambalajında yine CE damgası olmazsa hukuki bir süreçle karşılaşabilirler...
  • Yakında şirinevler üst geçitde satmaya başlarlar.
  • Semt pazarlarinda 10-20TL ye her cesidini satiyorlar! Nasil temin ediliyorsa artik?
  • Çok şik çok beğendim.
  • Cogu cope gidiyor, binlercesi de ucus ekibi tarafindan araklaniyor. Bosa israf!
  • Paranız mı bol
  • bana bir kaç tane ayırın fazla geliyor biliyorum kız arkadaslarıma vereceğim
  • Çantalar çok iyi be, yine yeni memurlar tırtıklayacak

Seyahat konforunu artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Hava Yolları (THY), moda dünyasının önde gelen temsilcilerinden Versace ile seyahat ürünleri kategorisinde uzmanlaşan Mandarina Duck markaları tarafından özel hazırlanmış seyahat kitlerini uçak içine taşıdı.

Türk Hava Yolları, yeni seyahat setlerini ünlü markalara hazırlattı. Havacılık sektöründe pazar payını ve yolcu sayısını her yıl artıran Türk Hava Yolları, 2 Temmuz tarihi itibarıyla kıtalararası uçuşların business sınıfında seyahat eden yolcularını zarif ve sofistike tasarımlarıyla moda tarihine geçen Versace setleri ile karşılamaya başladı. Setlerde yolcuların seyahat boyunca ihtiyaç duyabileceği çorap, kulak tıkacı, geliştirilmiş göz bandı ve uyarı çıkartmaları, Versace dudak losyonu, el losyonu ile yüz spreyi (facial mist) ve saç tokası (yalnızca kadın setlerinde) bulunuyor.

Versace’nin Türk Hava Yolları için özel olarak tasarladığı yeni setlerin erkek ve kadın yolcuların ihtiyacına göre ayrı hazırlanması da koleksiyonun en belirgin özelliği olarak ön plana çıkıyor. Farklı renklerde temin edilebilen çantaların şık ve fonksiyonel tasarımı, yolculuk sonrası kullanımı da cazip kılıyor. Çanta içerisinde özel bir bölmede yer alan nemlendirici kozmetik ürünler ise uzun seyahat süresince yolcuların rahat bir yolculuk geçirmesine katkıda bulunacak.

Türk Hava Yolları, ekonomi sınıfında seyahat eden misafirlerine de 3 Temmuz günü itibarıyla yeni seyahat setlerini sunmaya başlıyor. Akıllı ve özgün tasarımları sayesinde meraklı ve dinamik gezginlere yenilikçi ve işlevsel çözümler getirmesi ile ünlenen Mandarina Duck tasarımı olan ve kıtalararası uçuşların ekonomi sınıfında sunulacak olan konfor setlerinde göz bandı, çorap, kulak tıkacı, dudak nemlendiricisi, diş fırçası ve diş macunu yer alıyor. Yolcularına doğal içerikli ve kaliteli dermokozmetik ürünleri sunmaya özen gösteren havayolu, yeni seyahat setlerinde 1895 yılına dayanan köklü geçmişi ile doğal içerikli Atelier Rebul ürünlerine yer veriyor. Mevcut durumda Türk Hava Yolları uçaklarında ekonomi sınıfı lavabolarında yer alan marka, seyahat setlerinde cilt bakım ürünü olarak dudak nemlendiricisi sunuyor. 






İşte THY'nin yeni seyahat kiti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Koala ~ 5 yıl önce
Çok kaliteli ve THY yolcularına hatira Bej rengi çok beğendiğim.Tabii obur renklerde çok hoş .Güle güle kullansın THY yolcular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GSnonda ~ 5 yıl önce
Cogu Purser ve Businezzzzzz Hostesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyebra ~ 5 yıl önce
ne zamandır eye-bra kullanılıyor? ilk mi yoksa bir süredir mi var? şunları yerli üreticiden temin etmiyorlar bir türlü.. bu kulak tıkaçlarının ambalajında yine CE damgası olmazsa hukuki bir süreçle karşılaşabilirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marka ~ 5 yıl önce
Sende dünya çapında bi marka yarat, seninde amenity kitlerin uçaklarda dağıtılsın. Amaç burda gösteriş, yoksa bi göz bandı 2-3 krem yapmanın nesi zor. Gereksiz ama gerekli işler :)
Versace CEO ~ 5 yıl önce
Yakında şirinevler üst geçitde satmaya başlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklı ~ 5 yıl önce
elde kalan eski markalamalı ürünleri (heroes, eski logo vs) ve lisansı tükenen ürünleri pazarda satıyorlar. hiç makul değil. pazarda eritiriz bunları sıkıntı yok, israf olmasın diyeceklerine bedava orada burada dağıtılsa daha makul. pazara düşmek bir marka için üzücü olsa gerek. yeşilköy pazarında, çarşamba pazarında, bahçekapı'da TK markalamalı ürün görünce insan üzülüyor. sanki batmış da batan geminin mallarıymış gibi... tövbe ya...
Orcan ~ 5 yıl önce
Aynen avcilarda eskisi 5 TL Malton marka olan
Yakinda pazarlarda!!! ~ 5 yıl önce
Semt pazarlarinda 10-20TL ye her cesidini satiyorlar! Nasil temin ediliyorsa artik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kangaroo ~ 5 yıl önce
Çok şik çok beğendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bosa israf! ~ 5 yıl önce
Cogu cope gidiyor, binlercesi de ucus ekibi tarafindan araklaniyor. Bosa israf!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav hee ~ 5 yıl önce
Booşa laf kalabalıgı yapmıssın
Arak ~ 5 yıl önce
Araklanıyor ne demek ben tam anlayamadım... Binlercesi hem de... Velevki dediğin doğru; üstünde DMO damgası mı var? Resmi hizmete mahsustur mu yazıyor. Alan kişi ya ihtiyacını gideriyordur ya da eşine dostuna ahbabına veriyordur... Satmıyorsa, çöpe atmıyorsa, yakıp imha etmiyorsa; bir şekilde markayı yaşatıyorsa üç beş tane bırak senin araklayıcı dediğin insanlar alsın dağıtsın... Yakışıksız olmuş...
Kabin amiri ~ 5 yıl önce
Kimse araklamıyor.Ne biçim cümleler bunlar , İftira atmayın bu konularda, kendi İŞİNİZE BAKIN.
Yav he diyene ~ 5 yıl önce
Ben yillarca kabinde de kokpitte de calistim, gercekte yasanani yazdim. Her ER ucusu sonrasi kabinde yerler bu malzemelerle dolu oluyor, temizlik elemanlari tarafindan toplanip cope gidiyor. Butun kabin ve kokpit ekiplerinin evlerinde de bu cantalardan suruyle vardir, hatta aile bireyleri ve arkadaslarina da surekli verirer. Her ucusta bunlardan onlarcasi ekiplerin cantasinda evlerine gider.
Neticede ~ 5 yıl önce
Neticede yolcu kullanır ve ister atar ister yanına alır.Yerlerde olması, temizlikçilerin toplamış olması gereksiz olduğu anlamına da gelmez.Çalışan personelin de bunlardan almış olmasının sizi rahatsız etmesi yakışıksız olmuş..!
Pardon ama ~ 5 yıl önce
Paranız mı bol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makine mühendisi KM ~ 5 yıl önce
Elhamdülillah...
FOdan ~ 5 yıl önce
bana bir kaç tane ayırın fazla geliyor biliyorum kız arkadaslarıma vereceğim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proje yöneticisi ~ 5 yıl önce
Çantalar çok iyi be, yine yeni memurlar tırtıklayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000