27 Ocak 2014, Pazartesi 18:03:06

İŞTE THY'NİN YENİ ROTASI

Türk Hava Yolları, İtalya'da bir hat daha açmaya karar verdi.
  • acaba hangi torpilliyi oraya atayacaklar ???
  • Boş konuşan cahil kimselere en başta söyleyeyim: Floransa'ya hizmet veren en büyük havalimanı Pisa'dır. 2012 yılında İtalya üzerinde araştırma yapmıştım, öncelikli havalimanı olarak Pisa'yı tespit etmiştim. THY'nin kararı son derece doğru, ancak bence bu hat çok önce açılmalıydı. Zaten Pisa en çok turist çeken yerlerin başında geliyor. Daha önce turistler Roma üzerinden gelmek zorundaydı. Evet başta Roma'yı gezip sonra Pisa ve Floransa'ya geçmek mümkün, ancak dönüşte tekrar Roma'ya dönmek gerekiyordu. Şimdi turistler Roma - Pisa - Floransa yolunu 2 defa geçmek zorunda kalmayacak. Bir havalimanından gelip diğerinden geri dönebilecek. THY, Uzak Doğulu kruvaziyer turistlerini istedikleri tarihte gemiye çıkabilmesi için Akdeniz ülkelerindeki çeşitli limanlarına hat açtı. İşte bu limanlardan birisi de Livorno'dur. Yeni hat gemi mürettebatlarının taşınması için de avantaj olacak.
  • Hani Sicilya'da Catania seferlerine baslanilacakti. Bana gore Palermo hattindan daha fazla kar elde edilir. Verona ve Floransa sehirlerinede sefer yapilmasi gerekir.
  • Slovakya, İzlanda, Malmö, Bristol, Nantes, Bordeaux, Mallorca, Tenerife, Porto, Rodos, Kandiye, Niş, Dubrovnik, Bergen, Krakow, Cluj Napoca, Belfast..
  • kahramanmarasliya güzel kardesim edeler diyarindayinda orda günde 2 yazmasi gerekiyordu benim hatagim
  • Gürcistan Kutaisi bekliyoruz THY'den.
  • Trieste, Bari, Cagliari, Palermo da olsun..
  • catania da var...
  • Hayırlı olsun
  • Güzeeeel.... böylece Floransa şehrine de 80km yaklaşmış olduk :)

Türk Hava Yolları, İtalya'da bir hat daha açmaya karar verdi.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları, Avrupa'da bir hat daha açıyor. THY, KAP'a yaptığı açıklamada İtalya'nın Pisa şehrine sefer başlatacağını kaydetti.

Sefer tarihi ve sayısıyla ilgili daha sonra açıklama yapacak olan Türk Hava Yolları, 'Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak İtalya'nın Pisa şehrine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verilmiştir' açıklamasını yaptı.

Pisa hattı Türki Hava Yolları'nın  İtalya'daki 8. uçuş noktası olacak. THY, İtalya'da Roma, Milano, Venedik, Bologna, Cenova, Napoli ve Torino'ya da uçuyor.

İŞTE THY'NİN YENİ ROTASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

??? ~ 10 yıl önce
acaba hangi torpilliyi oraya atayacaklar ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
¿¿¿ ~ 10 yıl önce
Seni atamayacaklar rahat ol.
pg10 ~ 10 yıl önce
Boş konuşan cahil kimselere en başta söyleyeyim: Floransa'ya hizmet veren en büyük havalimanı Pisa'dır. 2012 yılında İtalya üzerinde araştırma yapmıştım, öncelikli havalimanı olarak Pisa'yı tespit etmiştim. THY'nin kararı son derece doğru, ancak bence bu hat çok önce açılmalıydı. Zaten Pisa en çok turist çeken yerlerin başında geliyor. Daha önce turistler Roma üzerinden gelmek zorundaydı. Evet başta Roma'yı gezip sonra Pisa ve Floransa'ya geçmek mümkün, ancak dönüşte tekrar Roma'ya dönmek gerekiyordu. Şimdi turistler Roma - Pisa - Floransa yolunu 2 defa geçmek zorunda kalmayacak. Bir havalimanından gelip diğerinden geri dönebilecek. THY, Uzak Doğulu kruvaziyer turistlerini istedikleri tarihte gemiye çıkabilmesi için Akdeniz ülkelerindeki çeşitli limanlarına hat açtı. İşte bu limanlardan birisi de Livorno'dur. Yeni hat gemi mürettebatlarının taşınması için de avantaj olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
pg10 çok haklısın.
Yeni hatlar ~ 10 yıl önce
Hani Sicilya'da Catania seferlerine baslanilacakti. Bana gore Palermo hattindan daha fazla kar elde edilir. Verona ve Floransa sehirlerinede sefer yapilmasi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa ~ 10 yıl önce
Slovakya, İzlanda, Malmö, Bristol, Nantes, Bordeaux, Mallorca, Tenerife, Porto, Rodos, Kandiye, Niş, Dubrovnik, Bergen, Krakow, Cluj Napoca, Belfast..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nant ~ 10 yıl önce
ESB>NTE>ESB super olucak açilirsa
Portekiz ~ 10 yıl önce
Portoya 200 km yukarıda Santiago de Compostela' ya ucuyor 1 yıldır,aşağıda Lizbon' a da ucuyor. Porta ya ucmamasının burokratik bir durum olabileceğini dusunuyorum. Hala nasıl acılmadıgına sasırdıgım hatların basında geliyor.
K.marasli ~ 10 yıl önce
kahramanmarasliya güzel kardesim edeler diyarindayinda orda günde 2 yazmasi gerekiyordu benim hatagim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zestafoni ~ 10 yıl önce
Gürcistan Kutaisi bekliyoruz THY'den.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orta vadede ~ 10 yıl önce
Kutaisi batum ve Tiflis'e göre nispeten önemsiz. wizzair hızlıca keşfetmekte ve birçok hat açmış durumda. THY ve Wizzair rakip düşünülmez ama Gürcistan pazarının tamamını kucaklamak açısından şimdi olmasa da orta vadede çok anlamlı bir destinasyon Kutaisi batum ve Tiflis'in orta noktasında. Tiflis pazarında Türkiye'den 3 şirket tarifeli uçuyor hem de günde birden fazla seferle.
Trieste & Sardinya ~ 10 yıl önce
Trieste, Bari, Cagliari, Palermo da olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baattin ~ 10 yıl önce
catania da var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam gaz devam ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
floransaaa ~ 10 yıl önce
Güzeeeel.... böylece Floransa şehrine de 80km yaklaşmış olduk :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000