23 Nisan 2014, Çarşamba 21:42:51

İŞTE THY'NİN YENİ REKLAM FİLMİ

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, televizyonlardan önce sosyal medyada yeni reklam filmini tanıttı. İşte THY'nin yeni reklam filmi...
  • Harika ...Yolunuz açik olsun!
  • Reklam gůzel ama Thy faydası olurmu bilmem Amsterdam Ankara direk bir uçuş bilene yok aktarmalı var.Otomatik olarak tercihimiz direk uçuş yapan diğer firmalar.
  • ya ne şeker çocuklar bunlar kız gözleri çok güzel hele o yavrucak çok istesek geler belki :D
  • kardeşim kim ne derse desin bu gün devlet demir yolları türk hava yollarına rakip oluyorsa burada bir gelişmişlik var .illaki bunlar kolayına olmuyor bu gelişmişliğin tek mimarıda RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR kimin zoruna giderse gitsin bunlar gerçekler bu ülkeyi 100 yıl geri bırakan sol zihniyet çökmüştür ve hep yerin dibinde kalacaklardır
  • REKLAMDA OYNAYAN ÇOCUKLAR ANTALYA KORKUTELİNDEN, bende beğenmiştim ama haberi duyunca soğudum reklamdan Iğdır'dan çocuk yokmu.
  • Süper bı reklam olmuş bence
  • Milli gururumuzdan bir tanesi de Thy... Muhtesem reklam olmuş..
  • Her İzlediğimde ağlamak zorundamıyım:(
  • arkadasın su bakıs acınızı onyargılarınızı topraga gomun bırazda pozıtıf bakın yok nıye ozamn yurtdısına ucuyormus bılmem na emege saygı gulumseten tebessum bırakan bır mesaj tabı sız kalıtesız bıskuvı dondurma reklamlarını gormeye alısık olunca bunye kaldırmaz boyle fılm tadındakı reklamı....
  • HERSEYI BIR ANLIK UNUTUN VE O COCUKLARIN GOZLERINDEKI ISIGI DUSUNUN.........SAFLIGI,TEMIZLIGI, GUZEL GELECEGI..ONLAR BIZIM GELECEGIMIZ ONLAR ICIN BIR AN DUSUNUN..

Milli havayolu Türk Hava Yolları (THY), yeni yayınladığı reklam filminde dünyanınn  en çok noktasına uçuş yapan havayolu şirketi olmasına vurgu yaptı.

Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi Youtube'a erişimin engellenmesi nedeniyle Türk video paylaşım sitesi İzlesene'den paylaşılan reklamda, Iğdır ilinin bir köyünde 4 çocuğun THY uçağını görmesiyle başlayan reklam filmi, çocukların THY uçağı için toprak alana pist yapmasıyla devam etti. 

Daha sonra THY uçağının rotası çocukların çizdiği pist üzerinden devam ederek Iğdır Havalimanı'na ulaştı. Uçağın inmesiyle THY'nin dünyanın en cok noktasına uçma özelliğine vurgu yapıldı.

İŞTE THY'NİN YENİ REKLAM FİLMİ

İŞTE THY'NİN YENİ REKLAM FİLMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (150)

Meryem Kaçar ~ 9 yıl önce
Harika ...Yolunuz açik olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angarali ~ 10 yıl önce
Reklam gůzel ama Thy faydası olurmu bilmem Amsterdam Ankara direk bir uçuş bilene yok aktarmalı var.Otomatik olarak tercihimiz direk uçuş yapan diğer firmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aysun şahin ~ 10 yıl önce
ya ne şeker çocuklar bunlar kız gözleri çok güzel hele o yavrucak çok istesek geler belki :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAMZA ~ 10 yıl önce
kardeşim kim ne derse desin bu gün devlet demir yolları türk hava yollarına rakip oluyorsa burada bir gelişmişlik var .illaki bunlar kolayına olmuyor bu gelişmişliğin tek mimarıda RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR kimin zoruna giderse gitsin bunlar gerçekler bu ülkeyi 100 yıl geri bırakan sol zihniyet çökmüştür ve hep yerin dibinde kalacaklardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzaklardan ~ 10 yıl önce
REKLAMDA OYNAYAN ÇOCUKLAR ANTALYA KORKUTELİNDEN, bende beğenmiştim ama haberi duyunca soğudum reklamdan Iğdır'dan çocuk yokmu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 10 yıl önce
Süper bı reklam olmuş bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FederaL ~ 10 yıl önce
Milli gururumuzdan bir tanesi de Thy... Muhtesem reklam olmuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müthiş ~ 10 yıl önce
Her İzlediğimde ağlamak zorundamıyım:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
smra ~ 10 yıl önce
arkadasın su bakıs acınızı onyargılarınızı topraga gomun bırazda pozıtıf bakın yok nıye ozamn yurtdısına ucuyormus bılmem na emege saygı gulumseten tebessum bırakan bır mesaj tabı sız kalıtesız bıskuvı dondurma reklamlarını gormeye alısık olunca bunye kaldırmaz boyle fılm tadındakı reklamı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom.teknisyen ~ 10 yıl önce
HERSEYI BIR ANLIK UNUTUN VE O COCUKLARIN GOZLERINDEKI ISIGI DUSUNUN.........SAFLIGI,TEMIZLIGI, GUZEL GELECEGI..ONLAR BIZIM GELECEGIMIZ ONLAR ICIN BIR AN DUSUNUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000