20 Ocak 2011, Perşembe 10:00:04

İŞTE THY'NİN YENİ BUSINESS REKLAMI

Türk Hava Yolları’nın Business Class yüzü seçilen dünyaca ünlü tenisçi Caroline Wozniacki, THY için kamera karşısına geçti. İşte Wozniacki’nin rol aldığı ve dün itibariyle yayınlanmaya başlayan yeni reklam filmi...
  • Yaw Su Thy alehınde konusan adamlara sasıyorum. THY dedıgın frma bayrak tasyıcı bı fırma ne bıım turksunuz sız anlamak mumkun degıl...Sasıyorum sızın gıbı ınsanlara adamların maaslarından sızene sızde gırın sızde calısın gorun.Terbıyesızlık yapmanın manası yok
  • Bu ülkede bir THY çalışanı benim aldığım maaş az geçinemiyorum, sosyal imkanlarım az vs. diye bıdı bıdı ediyorsa yazık. Çıkın o sırça köşkten de piyasayı görün biraz.
  • o haaaaaaa allah gözünüzü doyursun geçinemiyormusunuz?
  • Turkiye'de Youtube acildigina gore, yayinladiginiz videolarda Dailymotion yerine Youtube'u kullanirmisiniz. Her seferinde 30 saniyelik 2 tane video yukluyor, 1 dakikalik video icin, sinir bozucu bir durum. Youtube'da bu kadar sik olmuyor, ozellikle kisa videolar icin.
  • SİZ TENKİD EDEN İKİ ARKADAŞ :YA BAŞKA BİR ÜLKE İNSANISINIZ , YA BAŞKA BİR HAVA YOLUNDAN YEMLENİYORSUNUZ YA ÖNÜNDEK İ TURKISH KELIMESİ NDEN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ BAŞKA BİR ŞEKILDE KISKANÇLIK OLAMAZKİ ÇOK ŞÜKÜR Kİ KÜÇÜCÜK BİR AZINLIKSINIZ ! !
  • thy kim ne derse desin en büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.zaten istatistik'lerde bunu doğruluyor.bir şirket doğru yönetilirse nerelerden (54 uçak) nerelere (150+ -5) gelebiliceğinin kanıtıdır thy.
  • THY sanki caterıng şirketi gibi lanse edilmiş. bir kez daha ikram ağırlıklı güvenlik suistimalli bir THY karşınızda
  • rezalet bir reklam verilen paraya çok yazık....bunlarla paçayı kurtaramazsın thy...seni bilen biliyor :))
  • Temel Kotil e laf eden arkadas. Onun agirliginca basina tas dussun senin. Ya onceden bu sayfalari okuyup sizin gibi kiskanc insanlarin yazdiklariyla cildiriyordum. Artik sadece uzuluyorum sizler icin cunku siz hasta ruhlu insanlarsiniz.
  • reklam cidden guzel ama thy nin karliliği ve sürdürüreiblirliği konusunda şüphelerim var. ozellikel anadolu jet çok kotu gidiyor. ozellikle istanbul operasyonlari pegasus karşisinda tam bir hezimet.şu an moskova dışında sabiha gokcenden uculan diş hat kalmadi. bir de nahçivan var. butun hepsi iptal oldu pegasus karşisinda dayanamadi anadolu jet. iç hatta başladiği samsun , elaziğ,şanlıurfa iptal oldu. konya haftada 2 ye dustu.bodrum sadece yazin dalamanda oyle.anadolu jet tam bir hezmiet. uctugu yerlerde de ankara disinda doluluk oranlari yerlerde surunuyor.ayni saatte izmire gidiliyor. pegasus 170 yolcu anadolu jet 48 yolcu.anadolu jet bence ankara merkezli ucmya devam etmeli istanbulda şansı yok..
Dünyanın gelecek vaadeden tenisçileri arasında ön sıralarda gösterilen 20 yaşındaki genç tenisçi Caroline Wozniacki, THY’nin business class sınıfının tanıtımı için kamera karşısına geçti.

Dün akşamdan itibaren televizyonlarda yayınlanmaya başlayan Türk Hava Yolları’nın yeni reklam filminde, Business Class konforu ve ikramı ön plana çıkartılırken, Wozniacki’nin yediği yemekte gözü olan saha hakemi tarafından mola erken bitiriliyor ve yemeklerin tadına bir de saha hakemi bakıyor.

İşte AirportHaber farkıyla Türk Hava Yolları'nın Business Class tanıtımı için 20 yaşındaki Caroline Wozniacki ile çektiği reklam filmi...

İŞTE THY'NİN YENİ BUSINESS REKLAMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yaw Su Thy alehınde konusan adamlara sasıyorum. THY dedıgın frma bayrak tasyıcı bı fırma ne bıım turksunuz sız anlamak mumkun degıl...Sasıyorum sızın gıbı ınsanlara adamların maaslarından sızene sızde gırın sızde calısın gorun.Terbıyesızlık yapmanın manası yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ülkede bir THY çalışanı benim aldığım maaş az geçinemiyorum, sosyal imkanlarım az vs. diye bıdı bıdı ediyorsa yazık. Çıkın o sırça köşkten de piyasayı görün biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o haaaaaaa allah gözünüzü doyursun geçinemiyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkiye'de Youtube acildigina gore, yayinladiginiz videolarda Dailymotion yerine Youtube'u kullanirmisiniz. Her seferinde 30 saniyelik 2 tane video yukluyor, 1 dakikalik video icin, sinir bozucu bir durum. Youtube'da bu kadar sik olmuyor, ozellikle kisa videolar icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SİZ TENKİD EDEN İKİ ARKADAŞ :YA BAŞKA BİR ÜLKE İNSANISINIZ , YA BAŞKA BİR HAVA YOLUNDAN YEMLENİYORSUNUZ YA ÖNÜNDEK İ TURKISH KELIMESİ NDEN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ BAŞKA BİR ŞEKILDE KISKANÇLIK OLAMAZKİ ÇOK ŞÜKÜR Kİ KÜÇÜCÜK BİR AZINLIKSINIZ ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy kim ne derse desin en büyüğü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.zaten istatistik'lerde bunu doğruluyor.bir şirket doğru yönetilirse nerelerden (54 uçak) nerelere (150+ -5) gelebiliceğinin kanıtıdır thy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY sanki caterıng şirketi gibi lanse edilmiş. bir kez daha ikram ağırlıklı güvenlik suistimalli bir THY karşınızda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rezalet bir reklam verilen paraya çok yazık....bunlarla paçayı kurtaramazsın thy...seni bilen biliyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Temel Kotil e laf eden arkadas. Onun agirliginca basina tas dussun senin. Ya onceden bu sayfalari okuyup sizin gibi kiskanc insanlarin yazdiklariyla cildiriyordum. Artik sadece uzuluyorum sizler icin cunku siz hasta ruhlu insanlarsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
reklam cidden guzel ama thy nin karliliği ve sürdürüreiblirliği konusunda şüphelerim var. ozellikel anadolu jet çok kotu gidiyor. ozellikle istanbul operasyonlari pegasus karşisinda tam bir hezimet.şu an moskova dışında sabiha gokcenden uculan diş hat kalmadi. bir de nahçivan var. butun hepsi iptal oldu pegasus karşisinda dayanamadi anadolu jet. iç hatta başladiği samsun , elaziğ,şanlıurfa iptal oldu. konya haftada 2 ye dustu.bodrum sadece yazin dalamanda oyle.anadolu jet tam bir hezmiet. uctugu yerlerde de ankara disinda doluluk oranlari yerlerde surunuyor.ayni saatte izmire gidiliyor. pegasus 170 yolcu anadolu jet 48 yolcu.anadolu jet bence ankara merkezli ucmya devam etmeli istanbulda şansı yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000