29 Haziran 2015, Pazartesi 09:06:38

İşte THY'nin yeni adresi

Türk Hava Yolları'nın yeni rotası belli oldu. THY Ağustos ayından itibaren Khujand'a uçacak.
  • bu kadar yolcuyu nereden buluyor enteresan yoksa yarıdan az yolcuyla mı gidiyor
  • Thy dunyanin mantikli olan her noktasina ucsun. Icerisinde ne kadar siyaset donsede, insanca uygulamalar olmasada, sonucta ulkemizi, milletimizi, kisaca bizi temsil eden dunyadaki en taninmis firmamiz. Turkiye disinda hic kimse iceride olan biteni bilmez, sadece disini gorur. Olan problemleri zaman icerisinde hallederiz. Biz cozeriz. Zaten medeniyet dediginde bu sekilde gelisim sagliyorki. Bir gunde hic birsey mukemmele ulasmiyor. Yeni baslanilan sefer ins. isabetli olmustur. Karli, bereketli, kazasiz, bir ucus noktasi olmasi dilegiyle. Yolun acik olsun THY..
  • Zonguldak uçuşlarına ne zaman başlıcan thy
  • Oley... En büyük THY!!
  • burda basur olduğundan seferler gitgel icra edilecekmiş !
  • Thy neden Doğu Türkistan a ucmuyor merak ediyorum doğrusu ?
  • guzel bir haber. ozbekistanda da yeni noktalara ucuslar bekliyoruz.
  • Bu tacikler izin verse THY her gün hatta günde 2 frekans uçacak ama kendi hava yolları zarar etmesin diye slot vermiyorlar.
  • Kutaisi(GEO) de bekliyoruz.
  • Hayirli olsun

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. THY'nin 3 Ağustos itibariyle İstanbul-Khujand seferlerine başlayacağı öğrenildi.

THY'nin Tacikistan'daki Khujand'a yapacağı seferler haftada 2 kez gerçekleştirilecek ve ilk uçuş Boeing 737-800 tipi uçakla yapılacak.

THY'nin sefer detaylarını daha sonra açıklaması bekleniyor.

İşte THY'nin yeni adresi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

birisi ~ 9 yıl önce
bu kadar yolcuyu nereden buluyor enteresan yoksa yarıdan az yolcuyla mı gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dLaR ~ 9 yıl önce
Thy dunyanin mantikli olan her noktasina ucsun. Icerisinde ne kadar siyaset donsede, insanca uygulamalar olmasada, sonucta ulkemizi, milletimizi, kisaca bizi temsil eden dunyadaki en taninmis firmamiz. Turkiye disinda hic kimse iceride olan biteni bilmez, sadece disini gorur. Olan problemleri zaman icerisinde hallederiz. Biz cozeriz. Zaten medeniyet dediginde bu sekilde gelisim sagliyorki. Bir gunde hic birsey mukemmele ulasmiyor. Yeni baslanilan sefer ins. isabetli olmustur. Karli, bereketli, kazasiz, bir ucus noktasi olmasi dilegiyle. Yolun acik olsun THY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 9 yıl önce
hangi problemi ne zaman halletmisiz ki simdi veya bundan sonra halledelim ??? biz cozeriz diyorsun iyi o zaman coz bakalim hemsehriciligi,torpili,yandasciligi,hak yemeyi,hirsizligi,adiligi,adaletsizligi vs de gorelim !!!
ZonguldaK ~ 9 yıl önce
Zonguldak uçuşlarına ne zaman başlıcan thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BG ~ 9 yıl önce
Oley... En büyük THY!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 9 yıl önce
burda basur olduğundan seferler gitgel icra edilecekmiş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy neden Doğu Türkistan a ucmuyor merak ediyorum doğrusu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İZİN ~ 9 yıl önce
alamadığından. herşey havayolunun keyfine göre olmuyor maalesef
traum ~ 9 yıl önce
guzel bir haber. ozbekistanda da yeni noktalara ucuslar bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dLaR ~ 9 yıl önce
Ozbekistan sivil havacilik kurumu ucus izinlerini cok siki tutuyor. Yilin 6-7 ayi overbook olan bir hatta bile sefer artirimi izini vermiyor. Diger noktalara ucamak simdilik cok zor. Ucak tipi buyutulmesi bu hatta cok guzel olacakta, ozellikle THY taskent ofisi , basarili gorunmek adina, ucuslarin dolu oldugunu , bununda ofis basarisi oldugunu soyleyebilmek adina , merkezi kasti olarak yanlis yonlendiriyor. Koca ucagi kim dolduracak havasindalar. Her halukarda bise yapmasalar bile 130-150 yolcu buluyorlar. Ama kim ugrasacak 300 kisiyi doldurmaya. Taskent ofis, kendi sahsi basarilari adina cok buyuk yanlis yapiyor. Allah yanlisdan dondursun. Merkez ucak tipi buyutme konusunda Taskent ofisinde gorusunu almis, fakat Taskent ofisi olumsuz gorus bildirmis. Altinda yatan sebepte buydu.
Tacik ~ 9 yıl önce
Bu tacikler izin verse THY her gün hatta günde 2 frekans uçacak ama kendi hava yolları zarar etmesin diye slot vermiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patara ~ 9 yıl önce
Kutaisi(GEO) de bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ~ 9 yıl önce
Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000