09 Kasım 2013, Cumartesi 09:41:05

İŞTE THY'NİN PERFORMANSI!

Türk Hava Yolları’nın 2013 yılı üçüncü çeyrek konsolide mali tabloları Borsa İstanbul’a gönderilerek açıklandı.
  • Karın çokluğunu maas azlığına bağlayan zihniyet sende hiçmi matematik yok bütün personele iki kat maaş cok cok 50-60 milyon oynar adamlar 1.3 milyar tl diyor yani % 5-6 farkeder yada etmez tamam personel maaşları az olabilir yada size az gelebilir ama respect lütfen
  • Kavgadan uzak,yıkıcı degil ,ayrıştırıcı degil birleştirici,aidatlarını aldıgı personellerinin üzerine paralı askerlerini saldırtmayan güçlü bir sendika yönetimi geliyor.
  • Milli setvet düsmanı pala gormesin bu yaziyi ,gerci artik hanedanligi bitmek uzere sirket kazanirken isci kazanamiyor.Bunun tek nedeni atilay aganin o koltukta olmasidir.Gokkusagi ve reform birleserek guclu bir sendika yonetimi yapilirsa emekci kazanmaya baslayacaktir.ATILAY AGA EGER BIRAZ GURURUN VARSA ADAY OLMAZSIN.ISCILER ARTIK SENI ISTEMIYOR.BIRAK DUS YAKAMIZDAN ARTIK.
  • Ne cahil adamlar var. "Dunya sartlari neyse personeline de onu ver...". Yani mevcut ozluk haklarindan daha azini istiyorsun. Zir cehalet ve nankorluk...
  • Evet sunexpress personeli de cok memnun yari fiyatina calisip tk nin taseronu olduklari icin :)))
  • Birincisi bu kadar kar ettigini soyledikleri sirkette calisanlarin sartlarini zaten afrika havayollarindan beter hale getirmeye calisiyorlar.ikincisi madem kar ediyorum dunya sirketiyim diyorsun rekabet ettigin havayollarindaki ucaklarda personel sayisi kacsa sen de onlarin sartlarini kendi personeline sunucaksin.Onlar ucus guvenligine ne kadar para harciyorsa sen de harciycaksin ordan kistigin parayi ikrama yatirmiycaksin.Koltuklarin kumasini gizli gizli yapip yurtdisindan kontrole geldiklerinde araya gormesinler diye duvar orup sonra da yakalanip rezil rusva olmiyacaksin.Gemi atolyesinde calismis adami getirip ucaga zimparala diyip ucagi mahvettiginde sucu adama bulmiycaksin.Eger herseye para gozuyle bakarsan batili gibi buyuyup dogulu gibi yonetirsen gun gelir o dediginiz karlar buyume elinizde oyle bir patlarki dustugunuz yerden sizi kimse cikaramaz.
  • AnadoluJet ve THY'nin bir çok Saw uçuşlarını üstlenen Sunexpress'e de teşekkürler.Bizim kahrımızı, nazımızı, lafımızı, bütün herşeyimizi çekiyorlar.
  • Herkesin gurur duyduğu ve örnek gösterdiği bir gelişme ile alay eden kişiler Lufthansa çalışanı mı acaba ? Bu başarı vizyon sahibi ve cesur Türk insanınındır. İş bu alaycı kafalı kişilere kalsaydı, THY vasat bir Afrika havayolu şirketinin gerisinde kaldırdı. Bu kafayla bir arpa boyu yol alamazsınız. ...
  • Reform ve gokkusagi hareketi secimleri kazanirsa bu karlar onumuzdeki doneme gore devede kulak kalir.ikramiye mesai yok 70/80 saat uzeri ucret yok part time sinirlamasi yok maaslar yari yariya duser eee rev 3 e gore en az yuzde 20-30 personel fazlasi olucak is kanunundan da cikilicagina gore onlar da tazminatsiz atilir.onumuzdeki yil tk nin yili olucak paraya para demezler boyle calisanlar her sirkete lazim :)))))
  • Ulusal havayollarindaki yolcu basi dusen personel sayisini da aciklasinlar. Bizim ikram servisimiz onlardan cok daha yogun olmasina ragmen 340 da 14 kisiden asagi ucan ulusal havayolu yokken bizde niye 9-10 kisi uculdugunu da anlatsinlar.Personel maaslarina savas acmisken ikram malzemelerini cope atip 60 milyon tl lik harcamayi nasil yaptiklarini ve bu malzemeleri hangi firmalardan aldiklari konusunda da bilgi istiyoruz.

Türk Hava Yolları’nın 2013 yılı üçüncü çeyrek konsolide mali tabloları Borsa İstanbul’a gönderilerek açıklandı.

Türk Hava Yolları'ndan konuyla ilgili olarak yapılan basın açıklamasında şöyle denildi:

“Üçüncü çeyrekte geçen yıla göre yüzde 28 oranında artan gelirler dokuz aylık toplamda yüzde 26 artarak 13,9 milyar TL’na ulaştı. Üçüncü çeyrekte 864 milyon TL olarak gerçekleşen esas faaliyet karı dokuz aylık toplamda yüzde 12 artarak 1 milyar 303 milyon TL, üçüncü çeyrekte geçen yıl ile aynı seviyede 705 milyon TL olarak gerçekleşen dönem net karı ise dokuz aylık toplamda yüzde 6 düşüşle 826 milyon TL olarak gerçekleşti.

Trafik sonuçlarına bakıldığında ise yılın dokuz aylık döneminde 36,2 milyon yolcu taşınmış olup yolcu sayısında yüzde 24, arz edilen koltuk kilometrede (AKK) yüzde 21, ücretli yolcu kilometrede (ÜYK) ise yüzde 24 artış sağlandı. Yolcu doluluk oranı ise 1,8 puanlık artışla yüzde 79,8’e yükseldi. Uluslararası Hava Taşımacıları Birliği (IATA) tarafından yayınlanan istatistiklere göre aynı dönemde global havacılık sektörü AKK ve ÜYK büyümeleri sırasıyla yüzde 5,0 ve yüzde 4,3 olarak gerçekleşti.”

2013’TE 16 YENİ DIŞ HAT VE YENİ 6 YENİ İÇHAT AÇILDI

“Dünyada en çok ülkeye uçan havayolu ünvanına sahip olan Türk Hava Yolları’nın 2013 yılı içerisinde açılan 16 yeni dış hat ve 6 yeni iç hat ile birlikte uçulan dış hat nokta sayısı 197’ye, uçulan toplam nokta sayısı 239’a, uçulan ülke sayısı ise 104’e ulaştı” denilen açıklamada, “6,6’lık filo yaşı ile Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan Türk Hava Yolları’nın filosundaki uçak sayısı 182’si dar gövde, 40’ı geniş gövde ve 9’u kargo olmak üzere bugün itibariyle 231’dir. Türk Hava Yolları, bir yandan karlılığını sürdürmeye devam ederken diğer yandan uçuş ağını, hizmet kalitesini geliştirerek dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olma ve İstanbul’u uluslararası hava taşımacılığının önemli bir geçiş noktası haline getirme yolunda güvenli adımlarla ilerlemeye devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

İŞTE THY'NİN PERFORMANSI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Karın çokluğunu maas azlığına bağlayan zihniyet sende hiçmi matematik yok bütün personele iki kat maaş cok cok 50-60 milyon oynar adamlar 1.3 milyar tl diyor yani % 5-6 farkeder yada etmez tamam personel maaşları az olabilir yada size az gelebilir ama respect lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reform Hareketi ~ 10 yıl önce
Kavgadan uzak,yıkıcı degil ,ayrıştırıcı degil birleştirici,aidatlarını aldıgı personellerinin üzerine paralı askerlerini saldırtmayan güçlü bir sendika yönetimi geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi gidin ba ~ 10 yıl önce
reform hareketinin cemaatin genç birlik vakfı başkanı,bakan yeğeni ömer haberdar ile çok güçlü olacağı kesin ama bu gücünü işçiden yana kullanmayacağıda kesin.o yüzden bırakın bu lafları artık
km ~ 10 yıl önce
Milli setvet düsmanı pala gormesin bu yaziyi ,gerci artik hanedanligi bitmek uzere sirket kazanirken isci kazanamiyor.Bunun tek nedeni atilay aganin o koltukta olmasidir.Gokkusagi ve reform birleserek guclu bir sendika yonetimi yapilirsa emekci kazanmaya baslayacaktir.ATILAY AGA EGER BIRAZ GURURUN VARSA ADAY OLMAZSIN.ISCILER ARTIK SENI ISTEMIYOR.BIRAK DUS YAKAMIZDAN ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne cahil adamlar var. "Dunya sartlari neyse personeline de onu ver...". Yani mevcut ozluk haklarindan daha azini istiyorsun. Zir cehalet ve nankorluk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
drone uygulamasina ~ 10 yıl önce
Evet sunexpress personeli de cok memnun yari fiyatina calisip tk nin taseronu olduklari icin :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekir e ~ 10 yıl önce
Birincisi bu kadar kar ettigini soyledikleri sirkette calisanlarin sartlarini zaten afrika havayollarindan beter hale getirmeye calisiyorlar.ikincisi madem kar ediyorum dunya sirketiyim diyorsun rekabet ettigin havayollarindaki ucaklarda personel sayisi kacsa sen de onlarin sartlarini kendi personeline sunucaksin.Onlar ucus guvenligine ne kadar para harciyorsa sen de harciycaksin ordan kistigin parayi ikrama yatirmiycaksin.Koltuklarin kumasini gizli gizli yapip yurtdisindan kontrole geldiklerinde araya gormesinler diye duvar orup sonra da yakalanip rezil rusva olmiyacaksin.Gemi atolyesinde calismis adami getirip ucaga zimparala diyip ucagi mahvettiginde sucu adama bulmiycaksin.Eger herseye para gozuyle bakarsan batili gibi buyuyup dogulu gibi yonetirsen gun gelir o dediginiz karlar buyume elinizde oyle bir patlarki dustugunuz yerden sizi kimse cikaramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Drone Uygulaması ~ 10 yıl önce
AnadoluJet ve THY'nin bir çok Saw uçuşlarını üstlenen Sunexpress'e de teşekkürler.Bizim kahrımızı, nazımızı, lafımızı, bütün herşeyimizi çekiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekir kurt ~ 10 yıl önce
Herkesin gurur duyduğu ve örnek gösterdiği bir gelişme ile alay eden kişiler Lufthansa çalışanı mı acaba ? Bu başarı vizyon sahibi ve cesur Türk insanınındır. İş bu alaycı kafalı kişilere kalsaydı, THY vasat bir Afrika havayolu şirketinin gerisinde kaldırdı. Bu kafayla bir arpa boyu yol alamazsınız. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
african hbm ~ 10 yıl önce
bekir ben uçak tamir ediyorum , 1500 lira alıyorum . Afrikada değil istanbulda 700 lira kira vererek yaşamaya çalışıyorum . Saygılarımla.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Reform ve gokkusagi hareketi secimleri kazanirsa bu karlar onumuzdeki doneme gore devede kulak kalir.ikramiye mesai yok 70/80 saat uzeri ucret yok part time sinirlamasi yok maaslar yari yariya duser eee rev 3 e gore en az yuzde 20-30 personel fazlasi olucak is kanunundan da cikilicagina gore onlar da tazminatsiz atilir.onumuzdeki yil tk nin yili olucak paraya para demezler boyle calisanlar her sirkete lazim :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ulusal havayollarindaki yolcu basi dusen personel sayisini da aciklasinlar. Bizim ikram servisimiz onlardan cok daha yogun olmasina ragmen 340 da 14 kisiden asagi ucan ulusal havayolu yokken bizde niye 9-10 kisi uculdugunu da anlatsinlar.Personel maaslarina savas acmisken ikram malzemelerini cope atip 60 milyon tl lik harcamayi nasil yaptiklarini ve bu malzemeleri hangi firmalardan aldiklari konusunda da bilgi istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000