30 Nisan 2016, Cumartesi 12:03:56

İstanbul-Dubrovnik seferleri gün sayıyor

Türk Hava Yolları (THY), 10 Mayıs'ta başlaması planlanan İstanbul-Dubrovnik seferleriyle Balkanlar'daki bir noktayı daha Türkiye ile bağlayacak.
  • zamaninda korcula adasindan ev alacaktim son anda caydim..simdi keske alsaydim diyorum..
  • Split, Split, Split...
  • yazın iş yapar ya kışın ? ayrıca ülkemiz turizminin neredeyse bitme noktasına geldiği bir zamanda, ülkemize 1 saat mesafede,turistik bir yabancı ülke şehrine sefer başlatmak ülkemiz turizmi için iyi mi olur yoksa kötü mü?
  • Hırvatlar AB üyesi olurken vize koymak zorunda kaldılar, adeta özür dileyerek. İnşallah, haziranda vizeler Kalklarsa cok Türk gider, güzel yer
  • Gomel seferleri ne zaman basliyacak ?
  • Haftada 3 planlanan Seferler öyle rağbet gördü ki daha hat açılış tarihi (12may) gelmeden haziran sonrasından itibaren seferler hergün olacak şekilde frekans artışı gerçekleşiyor. Seneye daily 2 ye doğru artar. Çoğu Balkan noktasına nazaran harika turistik trafiği var. Yerinde bir seçim
  • orgi-dubrovnik ne zzaman başlayacak thy? balkanlardan güzel kızlarımızı bekliyoruz orgi'ye :))
  • antalya-amerika seferleri noldu

Türk Hava Yolları (THY), 10 Mayıs'ta başlaması planlanan İstanbul-Dubrovnik seferleriyle Balkanlar'daki bir noktayı daha Türkiye ile bağlayacak.

Dubrovnik Belediye Başkanı Andro Vlahusic, AA muhabirine İstanbul-Dubrovnik seferlerinin başlamasına sayılı günler kala, THY'nin bu yeni uçuş noktasının iki ülke ilişkilerine yapacağı etkiyi değerlendi.

Hırvatistan'ın coğrafi olarak Akdeniz ile Güneydoğu Avrupa arasında bulunan bir AB üyesi olduğunu anımsatan Vlahusic, THY'nin Dubrovnik seferleriyle Türkiye'nin bu güzergah üzerinden de AB ile bağ kurmuş olacağını kaydetti.

Vlahusic, Türkiye ile turizm, kültür ve siyaset anlamında iyi ilişkilerin yanı sıra dostluk bağlarının da bulunduğuna işaret ederek, "THY'nin İstanbul-Dubrovnik seferleri, asırlar boyunca ilişkilerini sürdüren İstanbul ile Dubrovnik ve Türkiye ile Hırvatistan için yazılacak yeni hikayelerin başlangıcı olacak." şeklinde konuştu.

Davutoğlu'na davet

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Dubrovnik şehrini iyi tanıdığını ve Türkiye'nin Balkan ülkeleriyle ilişkilerini iyi değerlendirdiğini aktaran Vlahusic, "Başbakan Davutoğlu'na bir mektup yazdım. İlk Dubrovnik seferiyle buraya gelir mi bilemiyorum ancak kendisini mutlaka şehrimize bekliyoruz." dedi.

Dünyanın en gözde turistik destinasyonlarından biri olan Dubrovnik, başkent Zagreb'in ardından THY'nin Hırvatistan'daki ikinci uçuş noktası olacak.

İstanbul-Dubrovnik seferleri gün sayıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ztk ~ 8 yıl önce
zamaninda korcula adasindan ev alacaktim son anda caydim..simdi keske alsaydim diyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Split, Split, Split...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 8 yıl önce
yazın iş yapar ya kışın ? ayrıca ülkemiz turizminin neredeyse bitme noktasına geldiği bir zamanda, ülkemize 1 saat mesafede,turistik bir yabancı ülke şehrine sefer başlatmak ülkemiz turizmi için iyi mi olur yoksa kötü mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
Hırvatlar AB üyesi olurken vize koymak zorunda kaldılar, adeta özür dileyerek. İnşallah, haziranda vizeler Kalklarsa cok Türk gider, güzel yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ken ~ 8 yıl önce
Gomel seferleri ne zaman basliyacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok iyi gidiyor ~ 8 yıl önce
Haftada 3 planlanan Seferler öyle rağbet gördü ki daha hat açılış tarihi (12may) gelmeden haziran sonrasından itibaren seferler hergün olacak şekilde frekans artışı gerçekleşiyor. Seneye daily 2 ye doğru artar. Çoğu Balkan noktasına nazaran harika turistik trafiği var. Yerinde bir seçim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiçkimse ~ 8 yıl önce
Açılış tarihi 10 Mayıs
orci ~ 8 yıl önce
orgi-dubrovnik ne zzaman başlayacak thy? balkanlardan güzel kızlarımızı bekliyoruz orgi'ye :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başladı yine ~ 8 yıl önce
sus bi sen arkadaşım
ne oldu ? ~ 8 yıl önce
antalya-amerika seferleri noldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoh ~ 8 yıl önce
Öyle bişy

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000