22 Haziran 2010, Salı 16:41:55

İSTANBUL’DA DEV ZİRVE

Avrupa sivil havacılığını yönetenler İstanbul’da bir araya geliyor. Avrupa Sivil Havacılık Teşkilatı ECAC üyesi 44 ülkenin Sivil Havacılık Genel Müdürleri önemli konuları masaya yatıracak.
  • benim kuzenim thy de kabin memuru, maaşını biliyorum gerçekten çok iyi kazanıyor. hakları ve çalışma koşulları türkiye koşullarına göre çok çok iyi. yan gelip yatarak para kazanıyolar nerdeyse:)
  • Arkadaşım sanane kim ne kazanıyo sende çalış sende kazan.. senden daha fazla kazananları neden çekemiyosun yani onlarında bi takım hakları var maaaşı iyi diye hakları yokmu abuk sabuk konuşma bence
  • kabinmemurları dedikleriniz ne demek ya.. nerden biliyorsunuz mühendislerden çok kazandıklarını eleştirilerinizi yaparken daha seviyeli bir şekilde yapın lüften. hepimiz havacılığa gönül vermiş insanlarız. kabinmemurlarının uçuştaki önemlerini bilmiyorsanız açın biraz kitabını okuyun. yoksa susun..
  • yahu o kabin memurları dediğiniz mühendislerden çok para kazanıyolar, hangi vasıflarıyla? çoğu lise mezunu,dil bilmez,gereksiz şımartılmış görgüsüz insanlar. Bi de az buluyolar, utanmadan, şükredin biraz.
  • ülkede sanki pilot ve kabin ekibinden başka insanın sorunu yok..çuvalla para alırlar hala sırlanırlar...begenmiyorsanız çaker gidersiniz...asgari ücret ile yaşamaya çalışanlar ne yapsın..utanın biraz
  • hatta al sana bi tane daha http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=24579 böyle haksızlığa hiç gelemem ben ya araştırmadan incelemeden hemde havacılık sitesi olmasına rağmen yayınlayan siteye böyle ithamda bulunmak
  • arkadaşım sen airporthaberi karalamaya çalışıcağına kuyruk acın var galiba onu çıkarmaya çalışacağına siteyi iyi incelesen görürdün http://www.airporthaber.com/cok-sevdigi-ata-sina-kavustu-24652h.html konuyu dağıtmaya ne meraklısın
  • şehitlerimize Allah tan rahmet diliyoruz ama bu sitede şehit haberlerinin yayınlanmaması normal burası havacılık sitesi.ha uçaklarla bir çatışma olsaydı yayınlanırdı elbette.havacılık haberlerinin dışında haber yapılacaksa havacılık sitesinden çıkar,o zaman magazin spor da yayınlanır.havacılık sitesisinde pegasus kthy haberinin olması da gayet normal.
  • Evet aynen öyle..Hazır biraraya gelmişken uçakta kabin ve kokpitden bağımsız ayrı bir dinlenme bölümü olmadığı halde uzun uçuşları İLAVE EKİP adı altında fazla pilot planlayan şirketlere karşı bu yasal olmayan uygulamaya göz yuman SHGM nin bu konudaki engin (!!) fikirlerinide öğrenmek gerek ..Haftada 7 gün uçurulan ekipleri neden denetleyemediklerini , halen SHGM nin internet sitesinde şikayet ve dilekler için neden e-MAIL kolaylığını kuullanmadıklarını sormak gerek !!!
  • sevgili airporthaber yöneticisi sizin son günlerde yaşanan terör haberlerinden haberiniz yok sanırım ben söyleyeyim daha bu gün halkalıda yine şehit verdik sanırım sizin havacılıktan başka birşeyden haberiniz yok....sizi kınıyorum.......türkiye şehit gözyaşları dökerken siz hala flaş hebr olarak sacma sapan kthy ve pegasusun ve daha diğer haberleri sunuyorsunuz bu yorumu yanyınlamıyacaksınız çunku sizi kınayan bir yorumu yayınlamak sizin etik habercilik ahlakınıza ters düşer yayınlarsanızda umarım yaptığınız hatayı düzeltmiş olursunuz....türkiye şehitleri adına sevgiler..........

Avrupa Sivil Havacılık Teşkilatı ECAC’ın düzenlediği eğitim konferası, Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul’da yapılacak.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılacağı konferans 24-25 Haziran olmak üzere iki gün sürecek.

AB üyesi olmadan Avrupa Sivil Havacılık Konferansı (ECAC) Yönetim Kurulu’nda yer alan tek ülke konumundaki Türkiye,  Şubat ayında Madrid’de gerçekleştirilen toplantıda, Avrupa sivil havacılığındaki eğitim politikalarının belirlenmesi ve uygulanması konusunda koordinatör ülke seçilmişti.

SHGM Genel Müdürü Ali Arıduru da, oy birliğiyle Eğitim Komitesi başkanlığına da getirilmişti.

Swiss Otel’de yapılacak eğitim konferansında sivil havacılık açısından çok önemli konular ele alınacak.
Eğitimin emniyet, güvenlik ve çevre standartlarının sağlanmasındaki rolü, eğitimin kalite ve verimliliğini ölçmek için en iyi uygulamaları, Avrupa dışındaki eğitim politikaları ve uygulamalarını kavrama, Avrupa için gelecekteki eğitim sorunları gibi konu başlıkları masaya yatırılacak.

Toplantıya ayrıca ICAO ve Eurocontrol gibi uluslararası havacılık örgütlerinin yöneticileri ve Türkiye’nin Bölgesel İşbirliği yaptığı ülkelerin Sivil Havacılık Genel Müdürlerinin  yanı sıra ülkemizden de kamu ve özel sektörden çok sayıda temsilci katılacak.

Konferansın sonuç bildirgesi 25 Haziran saat 13:00’te bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak.

Sonuç bildirgesinin açıklanacağı basın toplantısına katılacak isimler ise şöyle:

- Suat Hayri Aka, Müsteşar Yardımcısı, Ulaştırma Bakanlığı, Türkiye
- Dr. Ali Ariduru, Sivil Havacılık Genel Müdürü, ECAC Eğitim Odak Noktası
- Luis Fonseca de Almeida, ECAC Başkanı ve Portekiz Sivil Havacılık Genel Müdürü
- Temel Kotil, CEO, THY
- Raymond Benjamin, ICAO Genel Sekreteri
- David McMillan, EUROCONTROL Genel Müdürü
- Jonathan Moor, Sivil Havacılık Genel Müdürü, Birleşik Krallık
- Frank Durinckx, Sivil Havacılık Genel Müdürü, Belçika
- Chin Ee Goh,Havacılık Akademisi Müdürü, Singapur
- Gary Condley, FAA Akademisi Yöneticisi, Oklahoma City
- Orhan Birdal, DHMİ Genel Müdürü
- Daniel Calleja Crespo, Hava Ulaştırması Müdürü , Avrupa Komisyonu
- Thilo Schmidt, eski  Sivil Havacılık Genel Müdürü, Almanya.

İSTANBUL’DA DEV ZİRVE

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
benim kuzenim thy de kabin memuru, maaşını biliyorum gerçekten çok iyi kazanıyor. hakları ve çalışma koşulları türkiye koşullarına göre çok çok iyi. yan gelip yatarak para kazanıyolar nerdeyse:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım sanane kim ne kazanıyo sende çalış sende kazan.. senden daha fazla kazananları neden çekemiyosun yani onlarında bi takım hakları var maaaşı iyi diye hakları yokmu abuk sabuk konuşma bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kabinmemurları dedikleriniz ne demek ya.. nerden biliyorsunuz mühendislerden çok kazandıklarını eleştirilerinizi yaparken daha seviyeli bir şekilde yapın lüften. hepimiz havacılığa gönül vermiş insanlarız. kabinmemurlarının uçuştaki önemlerini bilmiyorsanız açın biraz kitabını okuyun. yoksa susun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yahu o kabin memurları dediğiniz mühendislerden çok para kazanıyolar, hangi vasıflarıyla? çoğu lise mezunu,dil bilmez,gereksiz şımartılmış görgüsüz insanlar. Bi de az buluyolar, utanmadan, şükredin biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ülkede sanki pilot ve kabin ekibinden başka insanın sorunu yok..çuvalla para alırlar hala sırlanırlar...begenmiyorsanız çaker gidersiniz...asgari ücret ile yaşamaya çalışanlar ne yapsın..utanın biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hatta al sana bi tane daha http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=24579 böyle haksızlığa hiç gelemem ben ya araştırmadan incelemeden hemde havacılık sitesi olmasına rağmen yayınlayan siteye böyle ithamda bulunmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım sen airporthaberi karalamaya çalışıcağına kuyruk acın var galiba onu çıkarmaya çalışacağına siteyi iyi incelesen görürdün http://www.airporthaber.com/cok-sevdigi-ata-sina-kavustu-24652h.html konuyu dağıtmaya ne meraklısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şehitlerimize Allah tan rahmet diliyoruz ama bu sitede şehit haberlerinin yayınlanmaması normal burası havacılık sitesi.ha uçaklarla bir çatışma olsaydı yayınlanırdı elbette.havacılık haberlerinin dışında haber yapılacaksa havacılık sitesinden çıkar,o zaman magazin spor da yayınlanır.havacılık sitesisinde pegasus kthy haberinin olması da gayet normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet aynen öyle..Hazır biraraya gelmişken uçakta kabin ve kokpitden bağımsız ayrı bir dinlenme bölümü olmadığı halde uzun uçuşları İLAVE EKİP adı altında fazla pilot planlayan şirketlere karşı bu yasal olmayan uygulamaya göz yuman SHGM nin bu konudaki engin (!!) fikirlerinide öğrenmek gerek ..Haftada 7 gün uçurulan ekipleri neden denetleyemediklerini , halen SHGM nin internet sitesinde şikayet ve dilekler için neden e-MAIL kolaylığını kuullanmadıklarını sormak gerek !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili airporthaber yöneticisi sizin son günlerde yaşanan terör haberlerinden haberiniz yok sanırım ben söyleyeyim daha bu gün halkalıda yine şehit verdik sanırım sizin havacılıktan başka birşeyden haberiniz yok....sizi kınıyorum.......türkiye şehit gözyaşları dökerken siz hala flaş hebr olarak sacma sapan kthy ve pegasusun ve daha diğer haberleri sunuyorsunuz bu yorumu yanyınlamıyacaksınız çunku sizi kınayan bir yorumu yayınlamak sizin etik habercilik ahlakınıza ters düşer yayınlarsanızda umarım yaptığınız hatayı düzeltmiş olursunuz....türkiye şehitleri adına sevgiler..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000