19 Şubat 2009, Perşembe 08:16:29

Ispartalılara THY müjdesi

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Ulaştırma Bakanlığı’nın Isparta seferleri konusunda müjde verdiğini açıkladı.
  • fena olmaz aslında karadan o trafiği geçmek oldukça zor -neraida-
  • ulastırma bakanı thynin seferini niye mujdeliyor ??? omu yonetiyor, yonetimin işine karsmasanız olmazmı yıllarca bu yuzden kitler zarar etti anlamıyormusunuz..
  • her şehire havaalnı yapılmasının muhakkaki şehrin ekonomisine katkısı olacaktır. fakat bir çok havaalanı karlı ve rantable değildir, zarardadır.bazı bolgelerde doluluk oranlarının çok düşük olmasıda ayrı bir sıkıntı olup,bunun çeremesinide ulusal havayolumuz THY çekmektedir.özel havayolları karlı olmayan noktalara uçmamaktadır.olması gereken GAP havaalanı gibi buyuk alanlar inşa ederek yada mevcut alanlarını bir parça büyüterek diğer il ve ilçelerden yolcuların havaş gibi profesyonel firmalarla merkez alanlara taşınmasıdır. örneği sivas\'ta hava alanı var, tokat sivas arası mesafe 1 saat.turkiyede bunun örneği çoktur.
  • arkadaşa katılıyorum ama sanırım her şehre uçak seferi koydukları zaman zannediliyor ki o memleket kalkınıyor, bak buraya uçak iniyor bak kalkıyor bu ve bunun gibi. Ben inanıyorum ki yakında Yeşilköy Kurtköy arasına bile uçak seferi düzenlerler
  • Isparta önce kendi kalkınmalı, sanayisi bitmiş, fabrikaları taşınmış,kapanmış, birilerine Rant yapılmış memleket...Kim uçacak kaç iş adamı kaç siyasi var, fakir üniversite öğrencisimi ? Siz önce Isparta'yı kalkındırmaya çalışın.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kaçıkoç, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı’nın, THY’nin Isparta’ya bu yıl içinde sefer düzenleyeceği müjdesini verdiğini ifade etti. Bakanlık müsteşarı Mehmet Habip Soluk’la yaptığı görüşmede THY’nin İstanbul-Isparta seferlerinin başlatılacağının kendisine bildirildiğini söyleyen Kaçıkoç; “Isparta Havaalanı’nın İstanbul seferlerine yeniden açılması konusunda gerek bizim, gerekse ilimizin siyasilerinin çabaları olumlu sonuç verecek gibi gözüküyor” diye konuştu.

 

 

Ispartalılara THY müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
fena olmaz aslında karadan o trafiği geçmek oldukça zor -neraida-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ulastırma bakanı thynin seferini niye mujdeliyor ??? omu yonetiyor, yonetimin işine karsmasanız olmazmı yıllarca bu yuzden kitler zarar etti anlamıyormusunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her şehire havaalnı yapılmasının muhakkaki şehrin ekonomisine katkısı olacaktır. fakat bir çok havaalanı karlı ve rantable değildir, zarardadır.bazı bolgelerde doluluk oranlarının çok düşük olmasıda ayrı bir sıkıntı olup,bunun çeremesinide ulusal havayolumuz THY çekmektedir.özel havayolları karlı olmayan noktalara uçmamaktadır.olması gereken GAP havaalanı gibi buyuk alanlar inşa ederek yada mevcut alanlarını bir parça büyüterek diğer il ve ilçelerden yolcuların havaş gibi profesyonel firmalarla merkez alanlara taşınmasıdır. örneği sivas\'ta hava alanı var, tokat sivas arası mesafe 1 saat.turkiyede bunun örneği çoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşa katılıyorum ama sanırım her şehre uçak seferi koydukları zaman zannediliyor ki o memleket kalkınıyor, bak buraya uçak iniyor bak kalkıyor bu ve bunun gibi. Ben inanıyorum ki yakında Yeşilköy Kurtköy arasına bile uçak seferi düzenlerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Isparta önce kendi kalkınmalı, sanayisi bitmiş, fabrikaları taşınmış,kapanmış, birilerine Rant yapılmış memleket...Kim uçacak kaç iş adamı kaç siyasi var, fakir üniversite öğrencisimi ? Siz önce Isparta'yı kalkındırmaya çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000