08 Mayıs 2009, Cuma 14:58:51

"Isparta Havaalanı uluslararası uçuşlara açılsın"

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, Türk Hava Yolları'nın haziran ayı içerisinde Isparta-İstanbul seferlerine başlayacağını belirterek, uluslararası uçuşa açık havalimanının, 2007'deki kazadan sonra kullanılmamasının büyük bir kayıp olduğunu ifade etti.
  • neden ıspartaya başka kılıf giydirmeye zorluyorsunuz ki, gül yetiştirsin, halıcılık yapsın. Ticaret mi varki orda bide uluslararası diyorsunuz. havaalanı kapatılsın bence.
  • Neden bu kadar taktınız ısparta havalimanına,,, bir kere uçuş olunca yatırım gelmez... siz yatırım yapın uçuşlar kendiliğinden başlar.... boş işlerle uğraşmayın...
  • Ispartalı biri olarak samimiyetle söylüyorum, tüm fabrikaları kapanmış, taşınmış, işsizlik hat safhada,üretilen birşey yok, heryer birinin kardeşine peşkeş çekilmiş,Sanayi yok, yatırım yapan da yok Fakir öğrenci ve asker mi binecek uçağa.... Kendinizi kandırmayın... Kapatın Ispartayıda o para ile fabrika falan açın saygılarımla..
  • Hava alanında yakalaşık 80 kişi çalışıyor.Ancak üretilen yada üretecekleri hiçbirşey yok.Yazık bir sürü yatırım bir sürü istihtam!niçin yapılmış anlamak mümkün değil.Gazipaşada aynı değilmi?Bakanın bu havalimanını gözden geçirerek ya uçuşa açması yada tamamen kapatması daha uygun olur.Hiç bir ayrıntı düşünülmeden yapılmış bir yatırım.YAZIK ÇOK YAZIK
  • Sadece gündüz uçuşları ve görüş mesafesi açık olduğunda yerli havayolları için açılsın (bizim pilotların dağı görüp çarpmaması için yani) Yabancı pilotlara ise 7/24 her hava koşulunda iniş müsadesi verilebilir.
  • Antalyayı yüzde beş hafifletse kardır. Yoğun saatlerde yapılan dış hat (charther-Tur )seferlerinden bir kısmı da Ispartaya yönlendirilmeli. Isparta Hv.alanı ve Antalya arasında düzgün kara ulaşımı sağlanmalı.
  • ısparta hava limanı acılmalı oraya acıl yardım yapılmalı tarih içinde yaşayan ısparta mahrum kalmamalı kaza olabilr yanlız kaza oldu diye mahrum bırakılmamalı yanlış neyse düzeltilmeli ben yalvaçlı olarak açılmasından yanayım thy arz ederim sevgilerimle.
  • Amma Uluslara acilisini istiyoruz.Emniyetin olmadigi bir alanin calismasi dogrumudur?
  • Bence açılmamalı!
  • BENCE AÇILMALI.....

Öner, yaptığı açıklamada, 30 Kasım 2007'de yaşanan ve 57 kişinin ölümüne yol açan uçak kazası sonucu seferlerin durdurulduğu Süleyman Demirel Havalimanı'nın, uluslararası uçuş için şartlarının uygun olduğunu belirtti.

Bazı yerlerde Süleyman Demirel Havalimanı'nın ''havaalanı'' olarak ifade edildiğini ve bunun yanlış olduğunu vurgulayan Öner, ancak havalimanlarının uluslararası uçuşlara açık olabileceğini vurguladı.

Süleyman Demirel Havalimanı'nın atıl hale gelmemesi için girişimlerde bulunacaklarına değinen Öner, ''Süleyman Demirel Havalimanı'nın, herhangi bir uçuş güvenliği eksikliği bulunmuyor. Buna rağmen seferlerin düzenlenmemesi büyük bir kayıp'' dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, Süleyman Demirel Havalimanı'nın canlanmasının Isparta açısından büyük bir kazanım olacağını belirtti. Günaydın, Isparta'ya yatırım gelmesinde havalimanının önemli etki sağlayacağını belirtti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç da, THY'nin uçak seferlerine başlamasının en fazla yatırımcıları sevindireceğini söyledi.

"Isparta Havaalanı uluslararası uçuşlara açılsın"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
neden ıspartaya başka kılıf giydirmeye zorluyorsunuz ki, gül yetiştirsin, halıcılık yapsın. Ticaret mi varki orda bide uluslararası diyorsunuz. havaalanı kapatılsın bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden bu kadar taktınız ısparta havalimanına,,, bir kere uçuş olunca yatırım gelmez... siz yatırım yapın uçuşlar kendiliğinden başlar.... boş işlerle uğraşmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ispartalı biri olarak samimiyetle söylüyorum, tüm fabrikaları kapanmış, taşınmış, işsizlik hat safhada,üretilen birşey yok, heryer birinin kardeşine peşkeş çekilmiş,Sanayi yok, yatırım yapan da yok Fakir öğrenci ve asker mi binecek uçağa.... Kendinizi kandırmayın... Kapatın Ispartayıda o para ile fabrika falan açın saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hava alanında yakalaşık 80 kişi çalışıyor.Ancak üretilen yada üretecekleri hiçbirşey yok.Yazık bir sürü yatırım bir sürü istihtam!niçin yapılmış anlamak mümkün değil.Gazipaşada aynı değilmi?Bakanın bu havalimanını gözden geçirerek ya uçuşa açması yada tamamen kapatması daha uygun olur.Hiç bir ayrıntı düşünülmeden yapılmış bir yatırım.YAZIK ÇOK YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sadece gündüz uçuşları ve görüş mesafesi açık olduğunda yerli havayolları için açılsın (bizim pilotların dağı görüp çarpmaması için yani) Yabancı pilotlara ise 7/24 her hava koşulunda iniş müsadesi verilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Antalyayı yüzde beş hafifletse kardır. Yoğun saatlerde yapılan dış hat (charther-Tur )seferlerinden bir kısmı da Ispartaya yönlendirilmeli. Isparta Hv.alanı ve Antalya arasında düzgün kara ulaşımı sağlanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ısparta hava limanı acılmalı oraya acıl yardım yapılmalı tarih içinde yaşayan ısparta mahrum kalmamalı kaza olabilr yanlız kaza oldu diye mahrum bırakılmamalı yanlış neyse düzeltilmeli ben yalvaçlı olarak açılmasından yanayım thy arz ederim sevgilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amma Uluslara acilisini istiyoruz.Emniyetin olmadigi bir alanin calismasi dogrumudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence açılmamalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BENCE AÇILMALI.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000