20 Haziran 2010, Pazar 10:35:04

Irak fuarı için THY'den ek sefer istediler

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer, 24-27 Haziran tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak 5. Uluslararası Irak ve Komşu Ülkeler Fuarı için Türk Hava Yolları'ndan (THY) Gaziantep'e ek seferler yapmasını talep etti.
Koçer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yıl fuarımız her zamankinden çok daha fazla ilgi görüyor. Birçok ülkeden ve şehirden fuara katılacak 55 bin ziyaretçi için havayolu ulaşımı oldukça önemli." dedi.

Fuar süresince tüm havayolu şirketlerinden Gaziantep'e gidiş-geliş toplam 166 uçak seferinin yapılacağının altını çizen Koçer, "Türk Hava Yolları'nın mevcut durumda olan Gaziantep seferlerinin sayısı dikkate alındığında, Gaziantep'in ekonomik potansiyelini karşılamadığını ve fuarın yapılacağı tarihler arasında da hava yolu ulaşımında aksamaların olacağını THY Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi nezdinde ilgili yerlere ilettik ve bu konuda destek istedik." diye konuştu.

Kararın en kısa sürede verilmesini ve fuar süresince uçuş sayılarının artırılmasını bekleyen Koçer, ek seferlerin, fuar süresince ulaşımdaki aksaklıkları gidereceği gibi, kent ve bölge ekonomisinin gelişimine de katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.
Irak fuarı için THY'den ek sefer istediler

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000