26 Şubat 2015, Perşembe 18:50:17

İNGİLİZLER THY'Yİ SUÇLUYOR

Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ve THY Genel Müdürü Temel Kotil, IŞİD örgütüne katılmak amacıyla Suriye'ye geçtiği tahmin edilen 3 genç kızla ilgili bilgi vermeleri için İngiltere Parlamentosu'na davet edildi.
  • Çocuğum Büyüsede Kurtulsam Kültürüne Sahip Avrupa... Uçuşa İzin vermese THY o zamanda Gençlere THY'nin Tatil Engeli Derdiniz... Good morning England...
  • İngiliz pilotlar alınackmş Thyye
  • Um yolcu prosoduru tamamlanirsa yolcular ucabilir ingiliz istihbarati polisi havalimani otoritesi ne yapiyordu cunku biliyorduki o yolcular ucaga binecegini ve ucagin kasitli olarak geri cagirlacagini sanki suclu thy imis gibi thy yi uluslararasi anlamda zor durumda birakmak icin yapilan bir islemdir kesinlikle bu boyle olmustur
  • Amaç sadece thy'nin yükselişini önlemek. İngilterede yasalar harfiyen uygulanır. Bir kişi 16 yaşında yasal olarak reşit olur ve tek başına uçabilir. Seyahat özgürlüğü diye bişey var. Eğer bir ihbar veya yolcuda tuhaf bir.davranış varsa dikkat edilir. Ama her Genç yolcuya da terörist muamelesi yapılamaz.
  • İngiltere de 16 yaş reşit sayılır.
  • Ingilterede kus ucurtmazlar Basta nerde ucaga binmisse o istasyon sorumludur . Arkadaslar. THY Avrupada. Yavas yavas dunyada bir ilerleme bir atilim icindedir. BunuDurdurmakNasil bir dumen cevirilir. Iste boyle. Yaparlar. Allahin izniyle. THY. Yi kimse. Durduramaz Buna cok dikkatli olmak lazim. Yolun acik olsun. Uzaylar senin olsun THY.
  • Dilerim Allah'dan bir gun o şirkete aldığınız yabancı pilotlar da başınıza dert acar.cok sevginiz Ermeni Asıllı Yunan Asıllı pilotlarda başınıza sorun çıkartır
  • Sevgili airporthaber Öncelikle bu kadar cahil cühela "temel" siz yorumcuyu biraraya getirdiğiniz için sizi kutlarım,bu vesileyle şunu öğrendik temeli öven yorumlar böyle,bilmeden,araştırmadan doğrudan işkenbesen yazılan yorumlar.Adamlardaki zihniyete bak hiç birşeyden bilgileri olmadığı halde neredeyse ingiltereye savaş ilan edecekler ,Allahtan bilenarkadaşlar izah etmişler;ingiltere çıkışında polisin hiçbir sorumluluğu yok,muhatap ilgili havayoludur.Ülkem adına üzüldüm,şayet temel oraya giderse ,ülkeler arası mütekabiliyet uygulanmalı ve ingiliz hava yollarının ceosu da tbmm ne çağırılmalıdır.
  • Suclayanlar liverpoolluymus diyolar
  • Konusacaklari varsa bence onlar gelsin. Sorun değil

Guardian gazetesinin haberine göre Kotil ve Bilgiç, Parlamento İçişleri Komisyonu'nun, kaçan 3 genç kıza yönelik sorularını cevaplayacak. 10 Mart Salı günü için davet edilen THY Genel Müdürü Kotil ve Büyükelçinin izahat vermesi istenen komitenin başkanlığını ise İşçi Partisi'nden Keith Vaz üstlenecek.

Keith Vaz'ın, IŞİD'e katılmak amacıyla İngiltere'den kaçan ve 3 kızın sınıf arkadaşı olan diğer genç kızla beraber toplamda 4 kişinin, THY ile seyahat ederek örgüte katılmasından havayolu şirketini sorumlu tutması dikkat çekti.

15 yaşındaki Shamima Begum ile Amira Abase ve 16 yaşındaki Kadiza Sultana'nın geçen hafta Salı günü İngiltere'nin başkenti Londra'daki Gatwick Havaalanı'ndan THY'nin İstanbul'a düzenlediği bir seferle yolculuk ettiği tespit edilmişti.

İngiltere Başbakanı David Cameron ise yaşanan olayların ardından, hava yolları şirketlerinin çocukları sorgulamadan ve kimliğini tespit etmeden seyahat etmesine izin vermemesi gerektiğini ifade etmiş, THY'nin kaçan 3 kızın yolculuk yapmasına izin vermesine tepki göstermişti.

Cameron, İngiltere İçişleri Bakanı Theresa May ve Ulaştırma Bakanı Patrick McLoughlin'in de gençlerin radikal örgütlere katılma eğilimine yönelik seyahat etmeden önce şüpheli bulunanların sorgulanması için havayolları şirketlerine yeni düzenlemeler getirilmesi amacıyla toplantı yapacağına işaret etmişti.

İNGİLİZLER THY'Yİ SUÇLUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Çocuğum Büyüsede ~ 9 yıl önce
Çocuğum Büyüsede Kurtulsam Kültürüne Sahip Avrupa... Uçuşa İzin vermese THY o zamanda Gençlere THY'nin Tatil Engeli Derdiniz... Good morning England...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
İngiliz pilotlar alınackmş Thyye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilen ~ 9 yıl önce
Um yolcu prosoduru tamamlanirsa yolcular ucabilir ingiliz istihbarati polisi havalimani otoritesi ne yapiyordu cunku biliyorduki o yolcular ucaga binecegini ve ucagin kasitli olarak geri cagirlacagini sanki suclu thy imis gibi thy yi uluslararasi anlamda zor durumda birakmak icin yapilan bir islemdir kesinlikle bu boyle olmustur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amaç sadece thy'nin yükselişini önlemek. İngilterede yasalar harfiyen uygulanır. Bir kişi 16 yaşında yasal olarak reşit olur ve tek başına uçabilir. Seyahat özgürlüğü diye bişey var. Eğer bir ihbar veya yolcuda tuhaf bir.davranış varsa dikkat edilir. Ama her Genç yolcuya da terörist muamelesi yapılamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
İngiltere de 16 yaş reşit sayılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ingilterede kus ucurtmazlar Basta nerde ucaga binmisse o istasyon sorumludur . Arkadaslar. THY Avrupada. Yavas yavas dunyada bir ilerleme bir atilim icindedir. BunuDurdurmakNasil bir dumen cevirilir. Iste boyle. Yaparlar. Allahin izniyle. THY. Yi kimse. Durduramaz Buna cok dikkatli olmak lazim. Yolun acik olsun. Uzaylar senin olsun THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dilerim Allah'dan bir gun o şirkete aldığınız yabancı pilotlar da başınıza dert acar.cok sevginiz Ermeni Asıllı Yunan Asıllı pilotlarda başınıza sorun çıkartır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirdir ~ 9 yıl önce
Sen konus kervan yuruyor. Pardon sen uru kervan yuruyor.
Kerim ~ 9 yıl önce
Sevgili airporthaber Öncelikle bu kadar cahil cühela "temel" siz yorumcuyu biraraya getirdiğiniz için sizi kutlarım,bu vesileyle şunu öğrendik temeli öven yorumlar böyle,bilmeden,araştırmadan doğrudan işkenbesen yazılan yorumlar.Adamlardaki zihniyete bak hiç birşeyden bilgileri olmadığı halde neredeyse ingiltereye savaş ilan edecekler ,Allahtan bilenarkadaşlar izah etmişler;ingiltere çıkışında polisin hiçbir sorumluluğu yok,muhatap ilgili havayoludur.Ülkem adına üzüldüm,şayet temel oraya giderse ,ülkeler arası mütekabiliyet uygulanmalı ve ingiliz hava yollarının ceosu da tbmm ne çağırılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gb ~ 9 yıl önce
Senin mantığın çok daha saçma "uzman" arkadaşım. Üç çocuk ingiltere'den işide katılmak için elini kolunu sallaya sallaya bilet alıp çıkış yapabiliyorsa bu ingilizlerin sorunudur. THY bir ulaştırma hizmeti veren şirkettir, kurallara uyan herkesi taşır, gerisine karışmaz. Karışmak zorunda değildir. Sen konu avrupa ülkesi olduğunda hemen ezilmişlik moduna girdiğin için kendi adına üzül bence.
6-4 ~ 9 yıl önce
Suclayanlar liverpoolluymus diyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Konusacaklari varsa bence onlar gelsin. Sorun değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000