15 Eylül 2008, Pazartesi 08:56:39

İngiliz gözüyle THY!

İngiliz The Times Gazetesi havacılık uzman Richard Green, bir gazete okurundan gelen "THY, Birmingham-İstanbul seferlerine başlıyor. Yeterince güvenli mi? Sizce onlarla uçmalı mıyım?" sorusunu yanıtladı. İşte Times Havacılık uzmanının gözünden Türk Hava Yolları...
  • ya iyi hoş ta bu kadar sefer artıyo herşey güllük gülistanlık mı??thy önce yer işletmesini yapan personel sayısını arttırsın.insanlar isyanda yaa.yazık az adam çok iş
  • evet şu an yeni siparişler nedeni ile filo yaşı daha küçük ,ama bir gün bizim filomuzda yaşlanacak ve bakım maliyetleri dahada artacak,karlılık düşecek o zaman ne olacak peki? O günler için bir önlem alınıyormu peki? sanmıyorum.
  • Flydeck sen bu yorumu kim için yazdın?Tüm yorumları okudun mu?
  • İnsanda birazcık ar duygusu olur ki kendi bayrak taşıyıcısı için bu kadar da hastalıklı düşünmez.İnsaf ki insaf
  • Adam tamda dogrulari soylemis THY nin yukselisini gormemek imkansiz bunun icin biraz okumak ve piyasayi takip etmek yeterli.Cok dogru yerlerde dogru isler yapiyorlar. Ara sira aksakliklar olur ki AMIRATES de neler oluyor. Sen devam et THY.
  • hükümet ve yönetim kesin para vermistir bu adama bu yaziyi yazmasi icin :p
  • THY gururumuz !
  • Şimdi bu haberi okuyan bazı fanatik muhalefetler Richard Green in hükümetin adamı olduğunu söylerse şaşırmam.Baksanıza adamın soyadına...:))
  • helal olsun gerçekleri söylemiş....

İngiliz The Times Gazetesi havacılık uzman Richard Green, Daniel Barrowclough adlı okurdan gelen "Türk Hava Yolları güvenli mi?" sorusunu yanıtladı. Değerlendirmesine "THY'nin rötarlar ve kötü servis nedeniyle eskiden kötü bir şekilde tanındığı doğru ancak şirket kendisini bu konularda iyileştirebilmek için hatırı sayılır bir para ve emek harcadı" sözleriyle başlayan Green, THY hakkında ayrıntılı bir değerlendirme yaptı.

THY'nin yükselen imajına işaret etti

Skytrax'ın geçtiğimiz ekim ayında THY'nin sıralamasını yükselttiğini belirten Green, "Skytrax THY'nin sıralamasını titiz araştırma ve değerlendirmeler sonucu 3 yıldızdan 4 yıldıza çıkartarak yükseltti. Dört yıldız, THY'nın British Airways, Emirates ve Air New Zealand gibi şirketlerin bulunduğu seviyeye yükselmesi anlamına geliyor" sözleriyle de THY'nin yükselen imajına işaret etti.

THY'nin filosunu diğer şirketlerle karşılaştırdı

Türk Hava Yolları'nın filosunda bulunan uçak sayısının 109 olduğunu belirten Green, uçakların ortalama yaşının da 6.9 olduğuna işaret etti. THY uçaklarının yaş ortalamasını diğer şirtketlerle de karşılaştıran Green, Olymic Airlines'ın 15.7, Air France'ın 9, British Airways'in de 11.4 yaş ortalamasına sahip uçaklarla uçtuklarını hatırlattı.

Türk Bayrak taşıyıcının aynı zamanda Star Alliance üyesi olduğunu belirten Green, bunun İstanbul bağlantılı uçuşlar ile Uzakdoğuya Orta Asya'ya ve Johannesburg, Cape Town gibi noktalara uçuş kolaylığı sağladığını ifade etti. THY'nin halihazırda Heathrow ve Manchester'dan İstanbul seferleri düzenlediğini anımsatan Green, Birmingham-İstanbul arası direkt uçuşların 15 Aralık'ta başlayacağını belirterek THY'nin iletişim numaralarını da okurlarına bildirdi.

Fatih Gönül / Turizmdebusabah

İngiliz gözüyle THY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

butterfly ~ 16 yıl önce
ya iyi hoş ta bu kadar sefer artıyo herşey güllük gülistanlık mı??thy önce yer işletmesini yapan personel sayısını arttırsın.insanlar isyanda yaa.yazık az adam çok iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eye ~ 16 yıl önce
evet şu an yeni siparişler nedeni ile filo yaşı daha küçük ,ama bir gün bizim filomuzda yaşlanacak ve bakım maliyetleri dahada artacak,karlılık düşecek o zaman ne olacak peki? O günler için bir önlem alınıyormu peki? sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Flydeck sen bu yorumu kim için yazdın?Tüm yorumları okudun mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flydeck ~ 16 yıl önce
İnsanda birazcık ar duygusu olur ki kendi bayrak taşıyıcısı için bu kadar da hastalıklı düşünmez.İnsaf ki insaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL ~ 16 yıl önce
Adam tamda dogrulari soylemis THY nin yukselisini gormemek imkansiz bunun icin biraz okumak ve piyasayi takip etmek yeterli.Cok dogru yerlerde dogru isler yapiyorlar. Ara sira aksakliklar olur ki AMIRATES de neler oluyor. Sen devam et THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tonBALIK ~ 16 yıl önce
hükümet ve yönetim kesin para vermistir bu adama bu yaziyi yazmasi icin :p

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
THY gururumuz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Şimdi bu haberi okuyan bazı fanatik muhalefetler Richard Green in hükümetin adamı olduğunu söylerse şaşırmam.Baksanıza adamın soyadına...:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
smt ~ 16 yıl önce
helal olsun gerçekleri söylemiş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000