28 Ocak 2022, Cuma 15:23:43

İlker Aycı'dan veda mesajı

Türk Hava Yolları'nda 7 yıl Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan ve önceki gün istifa ederek görevinden ayrılan İlker Aycı, çalışanlara bir veda mesajı gönderdi.
  • Sayın müdürüm THY şirketi işçisi insan TGS yetimmi bizim karpayı niye verilmiyor hakkımı helal etmiyorum
  • Sira bilal eksi ve saz ekibinde birgun onlarinda saltanati biter insallah
  • bunlar iyi günlerin... onurlu, vatansever insanları suçsuz yere lekeleyip, çamur atıp onlarca yıllık emeklerini bir imzayla heba ettin, aileleri parçaladın, doğmamış çocukların hakkını yedin. Bunların hesabı sorulmayacak mı sana İlker Bey . Tabi sadece sana değil, kim sana ortaklık ettiyse hepsine. Hesap günü yaklaşıyor.
  • sayın ayci daha 6 ay önce ekiplere 2024 e kadar iyileştirme beklemeyin derken, giderayak mecburi zamları yapıp daha 2022 basında veda etmek zorunda kaldı. bu şirketin gerçek sahipleri sahadaki çalışanlaridir, 20 30 senesini bu şirkete veren insanlardır. umarım ayci nin gidişi bundan sonraki insanlara bir hatırlatıcı olur. bakın kaç tane insan hakkını helal etmediğini yazıyor, bu düşüncede olup da bu mecrada olmayan daha binlerce insan var. insan su hayatta hangi makama gelirse gelsin arkasından hos bir anı bırakmak ister. insanlara büyüklenen, kendini bulunmaz nimet sanan, personelini hiçe sayıp aldığı kararları bile dolayli yollardan ileten insanlar ne kadar başarılıdır? takdir milletin!
  • Kabinin pazar mesaisini yalan ettiniz mahkemelerde surunüyoruz insallah Ahmet Baskan yapılan hatalı isleri duzelttigi gibi bu iside duzeltir.
  • 2016 da darbe bahanesi ile bizi işten atmıştınız, Dünya da hesaplaşmak zor gibi, ilahi adalet karşısında görüşmek üzere..!
  • Bye bye
  • Atatürk Airport ve İstanbul Airport olmak üzere Apronda yaklaşık 10 senemi canla başla operasyona verdim. Kar kış, sıcak yaz, bayram seyran demeden Pandemi yi bahane edip 2020 Temmuz ayında ikramiyeden zorla feragat imza attırılıp hayır deyip kabul eymeyincede güya anlaşmalı arabulucu avukatınız ile işten çıkarılan bir emekçi olarak hakkım sonuna kadar haram olsun İNŞALLAH.
  • Bir kişi yok helal eden hakkını bu adama.. sen nasıl bir hırsız nasıl bir hainsin ilker.. başak sigortada zengin oldun doymadın bide bayrak taşıyıcımız göz bebeğimizi soydun gittin şimdi , umarım amerikada çaldığın paraları yiyemeden sürünürsün. recep tayyip Erdoğan beyfendi umarım bu adamın bu hırsızlığına göz yummaz hesabını sorar devlet
  • Adam şirketten milyoner olarak ayrılıyor , haram olsun binkere haram olsun !! Allah aşkına birş hesap sorsun bu gavur heriften , yemin ederim ne ak parti neden chp hükümetinde böyle hırsızlık olmadı, başak sigortada bile bu kadar çalmadın ilker , baraj inşaatlarına haksız yere sigortadan para öderken bile bu kadar zengin olmadın ilker

Türk Hava Yolları'nda 7 yıl Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan ve önceki gün istifa ederek görevinden ayrılan İlker Aycı, çalışanlara bir veda mesajı gönderdi.

Görev yaptığı sürec boyunca tarihi başarılara imza attığını ifade eden Aycı, yeni  yönetim kurulu başkanı Ahmet Bolat'a da başarı dileklerinde bulundu.

Aycı'nın veda mesajı:

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

2015 yılından bu yana Türk Hava Yolları tarihinin en uzun Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığı görevini sizlerle birlikte gece gündüz demeden ifa ettim. Bayrak taşıyıcı markamızı Avrupa'nın ve Dünyanın zirvesine taşıma yolculuğunda, bu onurlu görev sırasında hiçbir zaman mazeret üretme çabamız olmadı. Bir yandan dünya havacılığının önde gelen şirketleri ile rekabet ederken, bir yandan da vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve konforlu seyahat standartlarından yararlanması için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik.

Son yıllarda birlikte atmış olduğumuz adımlar ve aldığımız kararlarla dünya havacılığında oyun kurucu konumuna gelen Türk Hava Yolları'nın tarihe geçen başarılarını sizlerle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

İştirakleriyle birlikte 65 bin kişilik büyük bir aile olan bayrak taşıyıcı markamızın bundan sonraki başarı hikayelerini yakından takip ederek, sizlerle her zaman gurur duyacağımı bilmenizi isterim.

Görevi devrettiğim yeni Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Bolat Bey'e ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerimize de yürekten başarılar diliyorum. Bayrağı devraldıkları yerden daha da yukarıya taşıyacaklarına gönülden inanıyorum.

Bu vesile ile 7 yıllık görev sürecimde benden desteklerini bir an olsun esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, yakın iş birliği yaptığımız tüm kurum ve kuruluşlara, iş ortaklarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve siz mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.

Yolumuz, bahtımız açık olsun.
M. İlker Aycı

İlker Aycı'dan veda mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Mahmut ~ 2 yıl önce
Sayın müdürüm THY şirketi işçisi insan TGS yetimmi bizim karpayı niye verilmiyor hakkımı helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs emekçi ~ 2 yıl önce
Sira bilal eksi ve saz ekibinde birgun onlarinda saltanati biter insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 2 yıl önce
bunlar iyi günlerin... onurlu, vatansever insanları suçsuz yere lekeleyip, çamur atıp onlarca yıllık emeklerini bir imzayla heba ettin, aileleri parçaladın, doğmamış çocukların hakkını yedin. Bunların hesabı sorulmayacak mı sana İlker Bey . Tabi sadece sana değil, kim sana ortaklık ettiyse hepsine. Hesap günü yaklaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 2 yıl önce
sayın ayci daha 6 ay önce ekiplere 2024 e kadar iyileştirme beklemeyin derken, giderayak mecburi zamları yapıp daha 2022 basında veda etmek zorunda kaldı. bu şirketin gerçek sahipleri sahadaki çalışanlaridir, 20 30 senesini bu şirkete veren insanlardır. umarım ayci nin gidişi bundan sonraki insanlara bir hatırlatıcı olur. bakın kaç tane insan hakkını helal etmediğini yazıyor, bu düşüncede olup da bu mecrada olmayan daha binlerce insan var. insan su hayatta hangi makama gelirse gelsin arkasından hos bir anı bırakmak ister. insanlara büyüklenen, kendini bulunmaz nimet sanan, personelini hiçe sayıp aldığı kararları bile dolayli yollardan ileten insanlar ne kadar başarılıdır? takdir milletin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar Mesailerimizi ~ 2 yıl önce
Kabinin pazar mesaisini yalan ettiniz mahkemelerde surunüyoruz insallah Ahmet Baskan yapılan hatalı isleri duzelttigi gibi bu iside duzeltir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 2 yıl önce
2016 da darbe bahanesi ile bizi işten atmıştınız, Dünya da hesaplaşmak zor gibi, ilahi adalet karşısında görüşmek üzere..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selam ~ 2 yıl önce
Bye bye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski TGS Çalışanı ~ 2 yıl önce
Atatürk Airport ve İstanbul Airport olmak üzere Apronda yaklaşık 10 senemi canla başla operasyona verdim. Kar kış, sıcak yaz, bayram seyran demeden Pandemi yi bahane edip 2020 Temmuz ayında ikramiyeden zorla feragat imza attırılıp hayır deyip kabul eymeyincede güya anlaşmalı arabulucu avukatınız ile işten çıkarılan bir emekçi olarak hakkım sonuna kadar haram olsun İNŞALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski müdür ~ 2 yıl önce
Bir kişi yok helal eden hakkını bu adama.. sen nasıl bir hırsız nasıl bir hainsin ilker.. başak sigortada zengin oldun doymadın bide bayrak taşıyıcımız göz bebeğimizi soydun gittin şimdi , umarım amerikada çaldığın paraları yiyemeden sürünürsün. recep tayyip Erdoğan beyfendi umarım bu adamın bu hırsızlığına göz yummaz hesabını sorar devlet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür şef ~ 2 yıl önce
Adam şirketten milyoner olarak ayrılıyor , haram olsun binkere haram olsun !! Allah aşkına birş hesap sorsun bu gavur heriften , yemin ederim ne ak parti neden chp hükümetinde böyle hırsızlık olmadı, başak sigortada bile bu kadar çalmadın ilker , baraj inşaatlarına haksız yere sigortadan para öderken bile bu kadar zengin olmadın ilker

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000