19 Ağustos 2015, Çarşamba 14:56:27

İlker Aycı'dan Karşıyaka taraftarına jest

Türkiye Basketbol Ligi’nde 28 yıl sonra şampiyon olan Karşıyaka’nın genç taraftarı Efe Dağhan bilgisayar ortamında yaptığı çalışma ile dikkatini çektiği İlker Aycı ile buluştu.
  • http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html
  • Değerli İnsan İLKER AYCI Bey'i tebrik ediyorum. İnsanlara gülüyor, dokunuyor selam veriyor. İnsanlarla sohbet ediyor. Dertlerini dinliyor. Yönetici böyle olmalı. Duvar gibi, beton gibi suratla yöneticilik yapan çok var bu şirkette. Sayın Aycı'yı gönülden tebrik ediyorum. İlker Bey yakın zamanda çayınızı içmeye geleceğim. Selam ve Saygı ile
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Daha güzel bir boyama yapılabilirdi. Daha ilginç, daha yaratıcı. Mesela ANA nın star wars boyaması gibi, Emirates in world cup boyaması gibi, Lufthansa nın boyaması gibi. Bu boyama bana çok sade gözüktü. ama efe kardeşimize başarılar
  • boyaman bi işe yaramaz paintin hallicesi ama yazılım mühendisliği iyi pilotluğun ucundan tutup başarabilirsin çalış sonuna kadar
  • Aaaaa lutfu firat sirketde miydi?? Ben de mudur olup yillarca hicbisey yapmadan hem mudur hem kaptan maasi almak istiyorum.. Ama once asaf gibi bi ABİ gerekli teskilatlanmak icin.
  • Bir yere gelememizin en büyük sebebidir şu altta yazılan yorumlar. Bir işi bilen yapar, bilmeyen çamur atar. Efe, seni tanıyan tanıyor abicim. Gençliğinin verdiği hatalar olabilir onları görüp senin üstüne oynayanlar ya da laf söylenler kendi ayıplarını dile getiriyor. Bir nevi karakterlerini gösteriyorlar. Ben senin teorik bilgini ve sevdanı bilen biri olarak başarılarının devamını diliyorum. Umarım her şey istediğin gibi olur. Bu arada hayatının her döneminde bu mesajları yazan insanlar gibi karşına insanlar çıkacak ( olumsuz, çekemeyen ve fesatlardan bahsediyorum ) onları karşına alıp laf söyleme primini bile verme onlar. Sen işini yaptıkça en güzel cevabı verirsin ;)
  • Kimseninde suçu yok aslında işler kesat olunca reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip yalakalar arasından 2-3 kişi seçiyorlar.
  • Şu yorumlar bile ne kadar hasta bir millet olduğumuzu gösteriyor. Sonra da milletin temsilcilerini beğenmiyoruz. Biz neysek onlarda o işte.. Adam birşey yapmış ve havayolu beğenmiş.. şu yorumlara bak.. ne kadar fesat, ne kadar kin dolu.. çok bilmiş.. ayıptır be kardeşler. Birde havacılığa gönül vermişsiniz.. Lütfen başka şeylere de gönül vermeyin..
  • Boş işler ile uğraşan bir yönetim anlayışı iş sahası açında millet çalışssın derim;başa geçtiklerinden beri hiç bir icratı yok hazır pasta o ne güzel.

Türkiye Basketbol Ligi’nde 28 yıl sonra şampiyon olan Karşıyaka’nın genç taraftarı Efe Dağhan bilgisayar ortamında yaptığı çalışma ile dikkatini çektiği İlker Aycı ile buluştu.

İzmir ekibi Karşıyaka’nın 28 yıl sonra mutlu sona ulaşması Efe Dağhan’ı da oldukça heyecanlandırdı. Türk Hava Yolları’nın uçağına bilgisayar ortamında Karşıyaka’nın renklerini giydiren genç taraftar Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı tarafından bugün makamında kabul edildi. Aycı ile görüşerek sohbet eden Dağhan, daha sonra Atatürk Havalimanı basın mensupları ile buluştu.

Hayalinin THY’de pilot olmak olduğunu belirten Dağhan; ‘Haziran ayında sanal ortamda yaptığım boyama neticesinde İlker Aycı ile buluştuk. Karşıyaka’nın 28 yıl sonra sonra şampiyon olarak THY’nin sponsoru olduğu Eurolig’e katılmaya hak kazanması beni de bu çalışmaya itti. THY’nin sanal havacılık sitesinde 2009’dan beri uçuşlar yapıyorum. Uçuşlarda gerçekçiliği ön planda tutmaya çalışıyoruz. THY’nin bazı takımlara boyamalarını zaten biliyordum. Bir tanesi de neden Karşıyaka olmasın diye düşündüm ve sanal ortamda yaptığım uçuşlarda kullanmak amaçlı olarak böyle bir boyama tasarladım. Daha sonra bu konuyu İlker Bey fark etmiş ve beni davet etti. Bu davetin üzerine kendisiyle görüştüm. THY’nin gerçek bir uçağında bu boyama olur mu bilemiyorum ama genel merkezinde artık bu maketin olacağı bana söylendi.

PİLOT OLMAK İSTİYORUM

Çocukluğumdan beri pilot olmak istiyordum. Şu anda da havacılık tutkum çerçevesinde de sanal havacılıkla uğraşmaya devam ediyorum. 2011 senesinde de aldığım bir planör eğitimim var. Hali hazırda da İzmir Üniversitesi Yazılım bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Bu bölümü seçmemdeki yegane sebep ise THY’de pilot olarak işe başlayabilmek.

Açıkçası işin bu boyutlara gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Pilotluğa giden bu yolda THY’ye ilk adımı bu şekilde atmış oldum.

©AirportHaber









İlker Aycı'dan Karşıyaka taraftarına jest

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

yardım edin ~ 9 yıl önce
http://www.airporthaber.com/dhmi-haberleri/shui-ogrencileri-dhmi-kadrolarini-geri-istiyor.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARADAYI ~ 9 yıl önce
Değerli İnsan İLKER AYCI Bey'i tebrik ediyorum. İnsanlara gülüyor, dokunuyor selam veriyor. İnsanlarla sohbet ediyor. Dertlerini dinliyor. Yönetici böyle olmalı. Duvar gibi, beton gibi suratla yöneticilik yapan çok var bu şirkette. Sayın Aycı'yı gönülden tebrik ediyorum. İlker Bey yakın zamanda çayınızı içmeye geleceğim. Selam ve Saygı ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vecihi ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black Box ~ 9 yıl önce
Daha güzel bir boyama yapılabilirdi. Daha ilginç, daha yaratıcı. Mesela ANA nın star wars boyaması gibi, Emirates in world cup boyaması gibi, Lufthansa nın boyaması gibi. Bu boyama bana çok sade gözüktü. ama efe kardeşimize başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
spider ~ 9 yıl önce
Çocuk bu işin profesyoneli değil, amacı sadece tuttuğu takımın şampiyonluk sevincini sevdalısı olduğu havacılıkla birleştirmek, bu da ilgi görmüş, neden bu kadar yıkıyıcız anlamak mümkün değil
b ~ 9 yıl önce
boyaman bi işe yaramaz paintin hallicesi ama yazılım mühendisliği iyi pilotluğun ucundan tutup başarabilirsin çalış sonuna kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Daha iyisini o halde siz yapın beyefendi arkadaş uğraşmış öyle yada böyle yapmış. Siz yapın daha iyisini bir deneyin bakalım THY Genel merkezinin ve yönetiminin yanından bile geçebiliyor musunuz
spider ~ 9 yıl önce
Daha önceleri bayağı bir badana boya tecrüben olmuş sanırım, şıppadanak anlamışsın boyanın işe yaramayacağını. Aynaya bakınca da aynı hislere kapılıyor musun ?
Lutfu firat ~ 9 yıl önce
Aaaaa lutfu firat sirketde miydi?? Ben de mudur olup yillarca hicbisey yapmadan hem mudur hem kaptan maasi almak istiyorum.. Ama once asaf gibi bi ABİ gerekli teskilatlanmak icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadi Volkan Erencan ~ 9 yıl önce
Bir yere gelememizin en büyük sebebidir şu altta yazılan yorumlar. Bir işi bilen yapar, bilmeyen çamur atar. Efe, seni tanıyan tanıyor abicim. Gençliğinin verdiği hatalar olabilir onları görüp senin üstüne oynayanlar ya da laf söylenler kendi ayıplarını dile getiriyor. Bir nevi karakterlerini gösteriyorlar. Ben senin teorik bilgini ve sevdanı bilen biri olarak başarılarının devamını diliyorum. Umarım her şey istediğin gibi olur. Bu arada hayatının her döneminde bu mesajları yazan insanlar gibi karşına insanlar çıkacak ( olumsuz, çekemeyen ve fesatlardan bahsediyorum ) onları karşına alıp laf söyleme primini bile verme onlar. Sen işini yaptıkça en güzel cevabı verirsin ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harbi BOŞ ~ 9 yıl önce
Kimseninde suçu yok aslında işler kesat olunca reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip yalakalar arasından 2-3 kişi seçiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
spider ~ 9 yıl önce
Sen olayı hiç anlamamışsın ki be ya, ama hadi diyelim senin dediğin gibi EFE kardeşimiz yalakalık yapmış, sen bu yorumunla kimi yalıyorsun acaba?
Hasta Millet ~ 9 yıl önce
Şu yorumlar bile ne kadar hasta bir millet olduğumuzu gösteriyor. Sonra da milletin temsilcilerini beğenmiyoruz. Biz neysek onlarda o işte.. Adam birşey yapmış ve havayolu beğenmiş.. şu yorumlara bak.. ne kadar fesat, ne kadar kin dolu.. çok bilmiş.. ayıptır be kardeşler. Birde havacılığa gönül vermişsiniz.. Lütfen başka şeylere de gönül vermeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 9 yıl önce
Boş işler ile uğraşan bir yönetim anlayışı iş sahası açında millet çalışssın derim;başa geçtiklerinden beri hiç bir icratı yok hazır pasta o ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000