31 Mart 2020, Salı 17:28:39

İlker Aycı sert çıktı; 'Kınıyorum'

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı; Genel Kurul'da alınan kararlara muhalefet eden bir kişiye sert çıktı.
  • Amerika gezınızde Trump ın onunde MAX ların satın alınmasında kı mutlu imza torenınız gelıyor gozume. hepsi yatıyor uzun zamandır. gule gule beyefendı .CV nizi hazırlayın .
  • Burc falınıza gore Covıd 19 ve sonrası işinizden maalesef ayrılıyorsunuz .ama uzulmeyın bir kapı kapanır .dıgeri acılır. hayat bu . şimdiden yeni iş planlarınızı yapmanızda fayda var.
  • BİR SENE MÜLAKAT YAPIP ÜÇ AY EĞİTİM VERİP GÖREVE BAŞLATIP SORGUSUZ SUALSİZ İŞTEN NEDEN ÇIKARDINIZ
  • Valla daha güzel yağlayamzdınız.İşten çıkarılmadan önce bizlerde öğrense idik şu işi
  • Doğrular söylenince kınamaya başlıyorsunuz birde kötü niyetli diyorsunuz bende tebrik ediyorum.Birde Cumhurbaşkanını bahane ediyorsunuz yakında oralardan gideceksiniz inşallah
  • Haksız yere ben dahil 1000 lerce kişiyi işten çıkaran thy yönetimi demekki neymiş şımarmaya gelmezmiş Allahın dediği olurmuş.Bol zararlar Allah kurtarsın.
  • THY batmamak istiyorsa acilen bir fuzulu isler muduru yaratmali,ve hemen anlasilirki en fuzululerden birisi ilker ayci ve yandaslari.Yani kucuk bir Ataturk lazim.
  • Allah Yardımcın Olsun............
  • Allah size tez zamanda iflası nasip etsin inşallah 500 lira bilet paramı yediniz iade etmediniz boğazınızda kalsın
  • En az 300, 400 bin civarı olan insanlar fedakârlık ettiklerini iddia ediyorlar almadıkları 3 aylık maaşla. Torununun torunun torununun geleceğinin inşaasına 3 ay ara verildi desenize...

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı; Genel Kurul'da alınan kararlara muhalefet eden bir kişiye sert çıktı.

Aycı; 'Tüm hissederların oy kullanma konusunda özgürlüğü ve hakkı vardır. Ancak bu süreçte Cumhurbaşkanımızın dün başlattığı milli seferlerbelik kampanyası şeklinde başlatılan insiyatifin aynı doğrultuda yönetim kurulu üyelerinin bu çabasını anlamaktan yoksun bu zihniyeti genel kurul huzunda kınıyorum' dedi.

İlker Aycı'nın açıklamaları;

'Bu ilgisiz alakası kötü niyetli şirketimize duyduğu hıncı ve hesaplaşmasını her genel kurulda bitiremeyen bu algı yoksunluğunu kınıyorum. Dünya havacılığı zor günler geçiriyor. Şirketimiz 87 yıllık tarihinde en zor mücadelesini yaşıyor. Bunu anlamayan bu arkadaşımızı ve kullandığı oy biçimini huzurlarınızda kınıyorum ve genel kurulumuzun da huzurunda bunu kayıt düşüyorum. Bunu unutmayalım diyorum' dedi.

Aycı'nın son süreci özetlediği açıklamasında şu ifadeleler öne çıktı:

El ele vererek bu krizi aşacağız. Bizim yönetim kurulumuz yakın zamandaki en önemli krizleri yaşadı ve sonrasında rekorlar kırdı. Dünyanın en büyük havalimanına taşındık. Taşınmanın hemen ertesinde bayram ve yaz operasyonuyla sınandık. Zamanında kalkışta rekor kırdık.

Burada tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Varlık Fonu'na sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Hiç merak etmeyin, nasıl 2016'yı atlattıysak bu krizi de aşacağız. Asya'dan Avrupa'ya Afrika'dan Amerika'ya gelen fırsatları değerlendirmekle mükellefiz. Hiçbir meseleye takılmadan maliyet yapımızı dinamik mantıkla yöneteceğiz.

Bu şirket 2019 yılını yerde yatan MAX'lere, geç gelen NEO'lara, taşınma sonucu mecburen uçuş emniyeti gereği kapasiteyi kademe kademe artırmak zorunda kalmamıza ve binlerce uçuşu kesmemize rağmen başarıyla kapattık. Net karımızı artırdık.

Bütün uzmanlar yatırımcılar, rakiplerimiz bizden zarar beklediler. Ama biz yeni havalimanında hızlı adaptasyon ve çalışanlarımız ve ortaklarımızla birlikter başarılı bir yılı geride bıraktık.

Maliyet ve tasarruf konusunda da başarılı bir yol izledik. 2020 yılına da son derece başarılı ve hızlı girdik. Ancak Şubat ayından itibaren dünyayı etkisi alan Coronavirüs krizi bizi de etkilemiştir. Ancak bununla ilgili alternatif senaryolar üzerinde çalışıyoruz.

Unutmayın ki; Dünyanın en büyük 6. kargo filosuna sahibiz. 25 kargo uçağımız var. Şimdi yolcu uçaklarımızla da kargo taşımaya başladık. Haftada 50 sefer şu anda yolcu uçaklarımızla kargo taşıyoruz. Yakında haftada 100 sefere çıkaracağız.

Kargo alanında dünyada ilk 5'e girmemize çok az kaldı. 

İlerleyen dönemlerde maliyetlerimizi daha iyi yöneteceğiz. Etkin bir maliyet yapısıyla ilerleyeceğiz ve krizi aşacağız

İlker Aycı sert çıktı; 'Kınıyorum'

Yorumlar Tüm Yorumlar (121)

Taner ~ 4 yıl önce
Amerika gezınızde Trump ın onunde MAX ların satın alınmasında kı mutlu imza torenınız gelıyor gozume. hepsi yatıyor uzun zamandır. gule gule beyefendı .CV nizi hazırlayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 4 yıl önce
MAX konusunda adamın ne suçu var ki? tek alan biz miyiz, tek yatan bizim Max ler mi?
Taner ~ 4 yıl önce
Burc falınıza gore Covıd 19 ve sonrası işinizden maalesef ayrılıyorsunuz .ama uzulmeyın bir kapı kapanır .dıgeri acılır. hayat bu . şimdiden yeni iş planlarınızı yapmanızda fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezzan ~ 4 yıl önce
BİR SENE MÜLAKAT YAPIP ÜÇ AY EĞİTİM VERİP GÖREVE BAŞLATIP SORGUSUZ SUALSİZ İŞTEN NEDEN ÇIKARDINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar ok ~ 4 yıl önce
Valla daha güzel yağlayamzdınız.İşten çıkarılmadan önce bizlerde öğrense idik şu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar ok ~ 4 yıl önce
Doğrular söylenince kınamaya başlıyorsunuz birde kötü niyetli diyorsunuz bende tebrik ediyorum.Birde Cumhurbaşkanını bahane ediyorsunuz yakında oralardan gideceksiniz inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar ok ~ 4 yıl önce
Haksız yere ben dahil 1000 lerce kişiyi işten çıkaran thy yönetimi demekki neymiş şımarmaya gelmezmiş Allahın dediği olurmuş.Bol zararlar Allah kurtarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
THY batmamak istiyorsa acilen bir fuzulu isler muduru yaratmali,ve hemen anlasilirki en fuzululerden birisi ilker ayci ve yandaslari.Yani kucuk bir Ataturk lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İLKER KARDEŞİM ~ 4 yıl önce
Allah Yardımcın Olsun............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 4 yıl önce
Allah size tez zamanda iflası nasip etsin inşallah 500 lira bilet paramı yediniz iade etmediniz boğazınızda kalsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Islah Etsin ~ 4 yıl önce
Hocam Allah ıslah etsin seni yüzbinlerce kişi nasipleniyor THY kapısından
Aylık maaşları ~ 4 yıl önce
En az 300, 400 bin civarı olan insanlar fedakârlık ettiklerini iddia ediyorlar almadıkları 3 aylık maaşla. Torununun torunun torununun geleceğinin inşaasına 3 ay ara verildi desenize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000