20 Şubat 2011, Pazar 09:21:50

İLK THY UÇAĞI HAVALANDI

Libya'da yaşanan olaylar nedeniyle zor durumda olan Türk vatandaşlarını tahliye etmek için ilk uçak havalandı.
  • ORADA MAHSUR KALAN INSANIMIZIN CAN GUVENLIGI SENIN KARINDAN COK MU DEGERLI KUCUK BEYINLI INSAN OLMAYIN.
  • dem vuranlar,chp mantığından öte değildir!!! Thy'ye bir eleştiri gelmiş (belki zamanı değil) ama bir hisse sahibi veya vatandaş, soru sormuş. Ne yani soru sorma hakkı yok mu?! THY sosyal yardımlaşma kurmumu zannediliyor! Burası bir şirket ve her devlet malı gibi milyonlarca ortağı olan bir şirket. sapla,samanı karıştırmamak lazım!!! Bir yorum ile ne insanlık bırakmışsınız,ne vicdansızlık.
  • bu gibi durumlar , uluslararası literatürde " fors majör" denilen bir kavramdır. varsa ve müsaitse milli havayolu , yoksa özel havayolu , o da yoksa diğer ülkelerden kiralanan uçaklar tahliye yapar. operasyon zamana karşı olduğu için , ödeme için agreman verilir ve 2. plandadır.
  • bilet parası nerde diyen arkadaşa herkes yüklenmeye başlamış.iyi güzel ailemiz vatandaşlarımız kurtuldular.bizler için de önemli olan bu.ama şirketin sahibi biz değiliz.ortakların içinde israillisi de var kanadalısı da var(hemde %30). onlara ne sizin ailenizden veya vatandaşınızdan.adam ticaretine bakar.nerde bunun parası derse "herşey para değil" mi diyeceksiniz.olayları çok boyutlu değerlendirin.dünyanın merkezi siz değilsiniz.
  • Eğer bu ülkede insanlığın bittiğine halen inanmayan birileri var ise aşağıda "pilet parasını" sonran kişinin mesajını bir daha okumasında fayda var. Siz nasıl bir insansınız ki bu şekilde bir mesajı yazmayı kendinize hak görmüşsünüz. Bu ne vicdansızlık, bu ne vurdumduymazlık..siz nasıl bir insansınız? Borsada para gömdünüz herhalde bu hisselere ki alacağınızın takibine şimdiden düşmüşsünüz.
  • chp mantığı MERAK ETMEYİN dIŞİŞLERİ BAKANLI VEYA Herhangi bir kurum ister resmi ister özel parasını ödeyerek uçağı kiralama hakkına sahip sizler tabi bunların bilmeyek kadar... sınız..Orada yaşıyan yüzlerce Turk vatandaşı var sizin... oradakiler de Türkler varya ama sizin gandi kemal kafanız anlamaz.. kafanız bunu almaz
  • Sayın okuyucu sizin bir akrabanız yakınınız yok herhalde böyle bir olaylar başınıza gelmedi gurbet yüzübile görmemişsinizdir eminim sizemi kaldı tasası ? Devletimiz Var olduğu müddetce Yurtdışındaki tüm gurbetçiler bizim vatandaşımız benim 3 tane yakım var 10 gündür haber alamıyorduk düne kadar Libya büyük elçiliğimiz sayesinde ulaşıldı sağlık durumları iyi inşallah yarın kavuşacağız densiz densiz yorum yapılmaz allah geride kalan akrabarı olanların yardımcısı olsun allah Devletten Razı Olsun.Mr.K@do.
  • Thy'nin taşıma ücretlerini,Dışişleri ödemesi olağan bir durumdur.Aksi bir durum hata ve yanlış olur! Bilgi edinme yasası kapsamında,bilgi alınabilinir diye düşünmekteyim.
  • THY biletler için ücret almıyor bu durumda bu biletlerin parasını kim veriyor??? THY kasasından bu paraları vermezse yada almazsa resmi olarak suç işler...Dışişleri bakanlıgı thy ye bilet parasını ödemek zorunda...THY bedava uçamaz,yolcu taşıyamaz, imkb deki yatırımcılarını zarar ettiremez...ŞAYET ETTİRİRSE 1 LOT HİSSE SAHİBİ BİLE DAVA AÇARSA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA KALIR...HADİ BAKALIM PAMUK ELLER CEBE YOK ÖYLE BELEŞE İŞ...KİM TAŞITIYORSA ÖDESİN PARASINI...
  • thy babasının hayrına yapmıyor heralde ucaklar kiralandı

Libya'da bulunan Türklerin tahliyesi için Türk Hava Yolları’ndan kiralanan iki uçaktan ilki Libyalı yetkililerden alınan özel izinle yaklaşık 13 saat gecikmeli olarak 07:30 sularında havalandı.

Edinilen bilgiye göre; THY tarafından gönderilen Airbus A330 tipi uçağın 281 yolcu kapasiteli olduğu, gönderilen ekibin de iki pilot ile sekiz kişilik kabin memurundan oluştuğu öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından dün tahsis edilen uçaklardan Atatürk Havalimanı’ndan Bingazi’ye uçan ilk uçağın ardından ikinci bir uçağında bugün Libya'ya gönderilmesi bekleniyor.

İLK THY UÇAĞI HAVALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
ORADA MAHSUR KALAN INSANIMIZIN CAN GUVENLIGI SENIN KARINDAN COK MU DEGERLI KUCUK BEYINLI INSAN OLMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dem vuranlar,chp mantığından öte değildir!!! Thy'ye bir eleştiri gelmiş (belki zamanı değil) ama bir hisse sahibi veya vatandaş, soru sormuş. Ne yani soru sorma hakkı yok mu?! THY sosyal yardımlaşma kurmumu zannediliyor! Burası bir şirket ve her devlet malı gibi milyonlarca ortağı olan bir şirket. sapla,samanı karıştırmamak lazım!!! Bir yorum ile ne insanlık bırakmışsınız,ne vicdansızlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu gibi durumlar , uluslararası literatürde " fors majör" denilen bir kavramdır. varsa ve müsaitse milli havayolu , yoksa özel havayolu , o da yoksa diğer ülkelerden kiralanan uçaklar tahliye yapar. operasyon zamana karşı olduğu için , ödeme için agreman verilir ve 2. plandadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bilet parası nerde diyen arkadaşa herkes yüklenmeye başlamış.iyi güzel ailemiz vatandaşlarımız kurtuldular.bizler için de önemli olan bu.ama şirketin sahibi biz değiliz.ortakların içinde israillisi de var kanadalısı da var(hemde %30). onlara ne sizin ailenizden veya vatandaşınızdan.adam ticaretine bakar.nerde bunun parası derse "herşey para değil" mi diyeceksiniz.olayları çok boyutlu değerlendirin.dünyanın merkezi siz değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer bu ülkede insanlığın bittiğine halen inanmayan birileri var ise aşağıda "pilet parasını" sonran kişinin mesajını bir daha okumasında fayda var. Siz nasıl bir insansınız ki bu şekilde bir mesajı yazmayı kendinize hak görmüşsünüz. Bu ne vicdansızlık, bu ne vurdumduymazlık..siz nasıl bir insansınız? Borsada para gömdünüz herhalde bu hisselere ki alacağınızın takibine şimdiden düşmüşsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
chp mantığı MERAK ETMEYİN dIŞİŞLERİ BAKANLI VEYA Herhangi bir kurum ister resmi ister özel parasını ödeyerek uçağı kiralama hakkına sahip sizler tabi bunların bilmeyek kadar... sınız..Orada yaşıyan yüzlerce Turk vatandaşı var sizin... oradakiler de Türkler varya ama sizin gandi kemal kafanız anlamaz.. kafanız bunu almaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın okuyucu sizin bir akrabanız yakınınız yok herhalde böyle bir olaylar başınıza gelmedi gurbet yüzübile görmemişsinizdir eminim sizemi kaldı tasası ? Devletimiz Var olduğu müddetce Yurtdışındaki tüm gurbetçiler bizim vatandaşımız benim 3 tane yakım var 10 gündür haber alamıyorduk düne kadar Libya büyük elçiliğimiz sayesinde ulaşıldı sağlık durumları iyi inşallah yarın kavuşacağız densiz densiz yorum yapılmaz allah geride kalan akrabarı olanların yardımcısı olsun allah Devletten Razı Olsun.Mr.K@do.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy'nin taşıma ücretlerini,Dışişleri ödemesi olağan bir durumdur.Aksi bir durum hata ve yanlış olur! Bilgi edinme yasası kapsamında,bilgi alınabilinir diye düşünmekteyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY biletler için ücret almıyor bu durumda bu biletlerin parasını kim veriyor??? THY kasasından bu paraları vermezse yada almazsa resmi olarak suç işler...Dışişleri bakanlıgı thy ye bilet parasını ödemek zorunda...THY bedava uçamaz,yolcu taşıyamaz, imkb deki yatırımcılarını zarar ettiremez...ŞAYET ETTİRİRSE 1 LOT HİSSE SAHİBİ BİLE DAVA AÇARSA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA KALIR...HADİ BAKALIM PAMUK ELLER CEBE YOK ÖYLE BELEŞE İŞ...KİM TAŞITIYORSA ÖDESİN PARASINI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy babasının hayrına yapmıyor heralde ucaklar kiralandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000